Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(Matrisha @ 2016 07 22, 10:50)
Sveikos, mes jau sanatorijoj - orai neblogi, tai ir gydisimes ir atostogausim  thumbup.gif  is pradziu gavom nerenovuota kambari, tiesiog bandem laime, bet grizom i registratura keist i renovuota, tai susimokejom 216eur  doh.gif  bet gyvenam graziam ir maloniam kambary ir su tvarkingu wc, bei dusu  smile.gif  nes nerenovuotam pamacius wc vaikai vos verkt nepradejo  doh.gif  biggrin.gif
Su BA gavom tokias proceduras: manksta, masazai, druskos (net 8) , inhaliacija. Mazoji dar bioptrona, o vyresnelis kontrastines voneles ir magneta, nes jie atseit nuo 5metu smile.gif perliniu voniu neemem, nors ir gydytoja pati pasiule neimt, nes lb suserga vaikai, nors ir vasara....
Su masina - tai pradzioj staciau ten prie stadiono, kur yra nemokama aikstele, bet vakar pamaciau vieta plytu gatvej, prie musu soninio iejimo - tai greit persivariau, nors galvojau, kad nebebus vietos, nes ja pamatem eidami i drusku kambari  biggrin.gif bet nieko, per pusvalandi kitu norinciu neatsirado  ax.gif
Mes is pnvz  4u.gif

O kodėl tiek daug už kambarį? doh.gif kiek para kainuoja dabar?
Atsakyti
QUOTE(Tomute @ 2016 07 22, 13:45)
O kodėl tiek daug už kambarį?  doh.gif  kiek para kainuoja dabar?

Klausimas ne man bet as supratau kad mama + 2 vaikai para 4 eurai ir 18 dienu todel 216
Atsakyti
Mamos, pernai mano vaikai abu buvo su lengva astma, bet šiemet mažajam ji pripažinta, kaip vidutinio sunkumo kontroliuojama. Gal žinok, kiek dienų būna sanatorijoje prie vidutinės? Taip pat 18 ar 22 bus?
Atsakyti
Su nerenovuotu mums irgi pernai buvo ta pati istorija kaip ir Matrishai - sakom bandom laimę, gal bus normaliai, bet deja...Dičkis mano pamatęs 🚾 ir vonia apsisuko ir sako nebusiu čia nei už ką.. Teko į renovuota keliaut smile.gif Šiemet nebeandysim, imsim iškart renov. Pirmadienį kraunam daiktus ir antradienį tikiuosi viskas sėkmingai, turim būti sanatorijoj. Labai nesinori pakliūti pas pernykštį gydytoją, pavardė užstrigo, bet toks pagyvenęs aukštas, nelabai biolaukai sutapo mums doh.gif Ar galima rinktis ką nori?
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2016 07 22, 14:44)
Su nerenovuotu mums irgi pernai buvo ta pati istorija kaip ir Matrishai - sakom bandom laimę, gal bus normaliai, bet deja...Dičkis mano pamatęs 🚾 ir vonia apsisuko ir sako nebusiu čia nei už ką.. Teko į renovuota keliaut smile.gif Šiemet nebeandysim, imsim iškart renov.  Pirmadienį kraunam daiktus ir antradienį tikiuosi viskas sėkmingai, turim būti sanatorijoj. Labai nesinori pakliūti pas pernykštį gydytoją, pavardė užstrigo, bet toks pagyvenęs aukštas, nelabai biolaukai sutapo mums  doh.gif Ar galima rinktis ką nori?

Taip galit rinktis gydytoja
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2016 07 22, 15:18)

Mamos, pernai mano vaikai abu buvo su lengva astma, bet šiemet mažajam ji pripažinta, kaip vidutinio sunkumo kontroliuojama. Gal žinok, kiek dienų būna sanatorijoje prie vidutinės? Taip pat 18 ar 22 bus?

Mano mazajai irgi vidutine astma pripaise, tai gauna 22dienas, bet ar tiek busim nzn, jauciu uzteks ir 18 smile.gif

Jooo, kainos - tai kosmosas doh.gif kai buvau pries 4metus, uz renovuota kambari 10lt mokejau, o dabar uz zmogu 4eur.... Mes tryse, todel daug ir gaunasi.... doh.gif
Atsakyti
[quote=Matrisha,2016 07 22, 19:45]
Mano mazajai irgi vidutine astma pripaise, tai gauna 22dienas, bet ar tiek busim nzn, jauciu uzteks ir 18 smile.gif

Aišku, ačiū. Vienam lengva, kitam vidutinė. Tai bus nors persiplėšk ir galvok, kaip geriau daryti ir būti.
Atsakyti
[quote=vaidute2006,2016 07 22, 21:12]
[quote=Matrisha,2016 07 22, 19:45]

Aišku, ačiū. Vienam lengva, kitam vidutinė. Tai bus nors persiplėšk ir galvok, kaip geriau daryti ir būti.
[/quote]

Pas mus tas pats, kazkaip galvoju, kad busim 18 dienu, nes kaip tik savaitgalis iskrenta - tai prarandam tik manksta, inhaliacija (kuria galiu namie padaryt) ir drusku kambari 1 apsilankyma, tai jauciu neapsimoka dar kruva pinigu ismest ax.gif nu ziuresim pagal situacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2016 07 22, 21:03)
Pas mus tas pats, kazkaip galvoju, kad busim 18 dienu, nes kaip tik savaitgalis iskrenta - tai prarandam tik manksta, inhaliacija (kuria galiu namie padaryt) ir drusku kambari 1 apsilankyma, tai jauciu neapsimoka dar kruva pinigu ismest  ax.gif  nu ziuresim pagal situacija  ax.gif

Vat, jei imi renovuotą, tai tikrai, kad pinigų krūva.. o dar juk vaikai ir išeiti kažkur nori.
Atsakyti
Pamačiau registratūros duota registracijos kodą. Ar nebus dėl to problemų? Ar būtina juos informuoti diena prieš atvykimą? Ir dar klausimas, ar saugu kambariuose palikti dokumentus, kompiuterius ir pan?
Važiuojam pirmą kartą tad susirūpinus..
Atsakyti
QUOTE(Moncitaa @ 2016 07 23, 20:41)
Pamačiau registratūros duota registracijos kodą. Ar nebus dėl to problemų? Ar būtina juos informuoti diena prieš atvykimą? Ir dar klausimas, ar saugu kambariuose palikti dokumentus, kompiuterius ir pan?

Prieš dieną reikia pasiskambinti paklausti ar yra patvirtinimas iš ligonių kasų.
Dėl daiktų palikimo, mums per daugelį metų sanatorijoj niekas nėra dingę. Aišku, stengiamės nepalikti brangesnių daiktų matomose vietose, bet tikrai nesinesioju su savimi nei dokumentų, nei piniginės ar plansetes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2016 07 22, 10:50)
Sveikos, mes jau sanatorijoj - orai neblogi, tai ir gydisimes ir atostogausim  thumbup.gif  is pradziu gavom nerenovuota kambari, tiesiog bandem laime, bet grizom i registratura keist i renovuota, tai susimokejom 216eur  doh.gif  bet gyvenam graziam ir maloniam kambary ir su tvarkingu wc, bei dusu  smile.gif  nes nerenovuotam pamacius wc vaikai vos verkt nepradejo  doh.gif  biggrin.gif

O kokiam korpuse į kokį kambarį buvot papuolę?

QUOTE(ta pati Sonecka @ 2016 07 22, 15:44)
Labai nesinori pakliūti pas pernykštį gydytoją, pavardė užstrigo, bet toks pagyvenęs aukštas, nelabai biolaukai sutapo mums  doh.gif Ar galima rinktis ką nori?

Ne Kavoliūnas?

QUOTE(Moncitaa @ 2016 07 23, 23:41)
Ir dar klausimas, ar saugu kambariuose palikti dokumentus, kompiuterius ir pan?

Užrakinkit lagamine dėl šventos ramybės...
Atsakyti