QUOTE(Mrs. R @ 2016 07 10, 00:48)
Cia ne kiek vaikus, kiek mamas perauklet reik. Mergaite su psich negalia vos mano vaiko nuo laiptu nenustume, o man praeidama voze- mama net nesureagavo. Veliau maciau, kaip ta pati mergaite kitiems vaikams praeidama vis uzplojo, kur papuola. Vaikas del ligos nekaltas, bet mama galetu labiau ja pagloboti ir prilaikyti.
Mes proceduru pagal pavadinima gavom kaip visada, tik ju skaicius zymiai mazesnis.
Mes proceduru pagal pavadinima gavom kaip visada, tik ju skaicius zymiai mazesnis.
Idomiai ten su ta mergaite.. Jin daznai ir su kitom mamom vaiksto.. Man atrodo, kad ir mama turi problemu..
Mes su mazuoju vaziuojam 3 karta, kaskart pas Vengaliene pasiprasom. Ir kaskart gaunam tiek pat ir tu paciu proceduru.. Nors.. Siemet kelias ir pridejo, man rodos..
Uzknisa ziauriai, kai mamos gryzta i kambarius kokia 22.30 ir tranko durim.. Su sukavimais sikart nesusidurem.. Gyvenam visai uzkampy 😀
Masinai vietos dar negavom.. Atsistojom i eile pries savaite...
Ai, dar labai nusivyliau pavaduotoja istaigos.. Nu is povyzos matosi, kad simtas metu jai tie vaikai, teikiamos paslaugos jiems ir ju kokybe..