Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(ligita33 @ 2016 06 15, 14:36)
Sveikos  4u.gif
Kažkas prašė vaizdų iš braškių lauko, tai atnešu keletą,.. Bet nemoku įkelti, tai įmetu tiesiog internetinę nuorodą:
Braškės

Aš prašiau.
Labai gražios ir sultingos atrodo.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 06 08, 11:53)
Taip, varlėms irgi braškės skanios. Bet anos tiek žalos nepridaro. Jos pradžioje paragauna ir paskui jau būna sočios.

Varlės?
blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2016 06 16, 12:36)
Varlės?
blink.gif  blink.gif  blink.gif
O tai ka pas jus apciulptu braskiu nera? blink.gif Pagaliau ir as prisiskyniau kibira braskiu thumbup.gif Dziaugsmo pilnos kelnes biggrin.gif galvojau, kad mano braskems bus amen, nes labai jau jas karkvabaliu lervos kirto, bet numarino tik keleta krumeliu. Siemet gausus braskiu derlius tfu tfu tfu ir i stala bar bar 3 kartus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 06 16, 20:55)
O tai ka pas jus apciulptu braskiu nera? blink.gif Pagaliau ir as prisiskyniau kibira braskiu  thumbup.gif Dziaugsmo pilnos kelnes  biggrin.gif galvojau, kad mano braskems bus amen, nes labai  jau jas karkvabaliu lervos kirto, bet numarino tik keleta krumeliu. Siemet gausus braskiu derlius tfu tfu tfu ir i stala bar bar 3 kartus rolleyes.gif

šliužai jas ėda, varlės ėda šliužus, kur šliužai ten varlės.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

Ar remontantinem braskem reikia nukirpti usus?
Va ka po savaites atostogu radau....
Kaip suprantu, tuos usus ikisus i zeme pasidauginciau braskiu kitiems metams?
Atsakyti
susisodinau ir as savaitgali savo remontantines braskutes thumbup.gif aciu ligitai uz operatyvuma, uz pristatyma i namus thumbup.gif wub.gif lauksiu dabar derliaus smile.gif
Atsakyti
Sveiki, kas gali būtį braškėm, skilinėja oda arčiau koto?
Atsakyti
Sveiki,

kaip sekasi braskiauti? Mano jau sonatos baigesi, bet nesu jomis patenkinta, daug sugrauze ziedgrauzis o skonio prasme yra geresniu. Dabar jau prinoko Marmolada tai tikrai skanesne visais atzvilgiais, ir kvepia ir saldi , na tikra braske.
Tu pramoniniu daugiau nenoresiu, mazam DARZE geriau paprastas augint. zinoma, kas pardavimui nori, tai sonatos nepamainomos, gali savaite stovet ir isvaizdos nepakeicia biggrin.gif
Atsakyti
Renku info apie braškes, renkuosi ką kitais metais pirkti ir sodinti. Venta9, ačiū už postą, Sonatą metu lauk iš sąrašo.
Atsakyti
Iš mano auginančių tai Venta kažkas tokio ir skonio prasme ir dydžiu, spalva, kvapu ir t.t. Antra - Sonata, trečia Marmolada. Dar šiemet žadu išbandyti pasidauginti Senga Sengana.
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2016 06 21, 20:29)
Iš mano auginančių tai Venta kažkas tokio ir skonio prasme ir dydžiu, spalva, kvapu ir t.t. Antra - Sonata, trečia Marmolada. Dar šiemet žadu išbandyti pasidauginti Senga Sengana.

Taip, pries kazkiek metu Venta buvo ivardinta kaip braskiu karaliene. Auginau ja , nuostabaus skonio didziules saldzios braskes, tik trukumas tas, kad labai netransportabilios, bet vezant masina arba prie namu auginant super.
Nebeauginu nuo tada kai atsirado kurkliu, nes uogos guli ir tie siaubunai surydavo arba sugadindavo beveik visas uogas.
Senga Sengana skanios ir derlingos, bet labai neatsparios puviniui.
Atsakyti