Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Lusasita @ 2016 06 06, 16:20)
o ta tinkla tiesiog uzmest ir prispaust ant braskiu? ar ant kokio remo auksciau kad butu g.gif

man vyras rėmą sukalė, bet kiti, mačiau, tiesiog ant braškių deda.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2016 06 06, 15:20)
o ta tinkla tiesiog uzmest ir prispaust ant braskiu? ar ant kokio remo auksciau kad butu g.gif

geriau pakeltas ant kažko - lankų, kuolelių. Jei lieka apačioj tarpas, kabina CD, ar juosteles blizgančias
Atsakyti
pas mane beveik visu braskiu lysviu viduryje pasodinti zieminiai cesnakai. tai gal mest ir viskas, islaikys anie palapine... zodziu nei tinklo dar nera nieko, ale gi paliekam savaitei, o gyvenam tarp misku doh.gif kas ten dabar zino kas tas uogas prakandzioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2016 06 06, 16:57)
pas mane beveik  visu braskiu lysviu viduryje pasodinti zieminiai cesnakai. tai gal mest ir viskas, islaikys anie palapine... zodziu nei tinklo dar nera nieko, ale gi paliekam savaitei,  o gyvenam tarp misku  doh.gif kas ten dabar zino kas tas uogas prakandzioja g.gif

Pas mane "pakelta" ant česnakų ...
Atsakyti
tai super thumbup.gif
Atsakyti
Prisikalbejau- ziuriu braskes nulesiotos... doh.gif
Atsakyti
Pagaliau smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Pagyvenus, kur gyveni? blush2.gif
Atvažiuoju į svečius.... bigsmile.gif

Bet šiaip pagalvojus anksti šiemet braškės raudonuoja. g.gif
Mama sakė birželio 1 valgė pirmą raudoną braškę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 06 birželio 2016 - 19:46
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 06 06, 19:45)

Bet šiaip pagalvojus anksti šiemet braškės raudonuoja.  g.gif
Mama sakė birželio 1 valgė pirmą raudoną braškę.

saulės daug buvo, tikriausiai dėl to
Atsakyti
pamenu vaikyste, kai mama virdavo braskiu uogienes, o as etiketes uzrasinedavau. tai dazniausiai braskiu bumas uogienems budavo 07-07 .
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2016 06 07, 08:26)
pamenu vaikyste, kai mama virdavo  braskiu uogienes, o as etiketes uzrasinedavau. tai dazniausiai  braskiu bumas uogienems budavo 07-07 .

Taip, tikrai taip. Žydėdavo birželio pabaigoje, o bumas būdavo liepą. Faktas, kurio negali paneigti - klimato atšilimas. Bet kaip darysim su vandeniu blink.gif blink.gif Pažiūrėkit kaip atrodo didžiosios upės. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, o as jau norejau klaust, kas mano braskem nutiko.... doh.gif auginu pirmi metai, o uogos po puse nuvalgytos, jau varles ir sraiges apkaltinau, bet kad pauksciai, nepagalvojau... blush2.gif eisiu ryt tinklo pirkt kaip jus rekomenduojat, siaubingai gaila uogyciu... sad.gif
Atsakyti