Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Norėciau keleta daigeliu pasodinti siltnami, bet ar jos trn gali likti nuolatos ?, pasodinciau kampukuose, kad nesimaišytu vėliau daigeliai
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2017 04 03, 18:32)
Norėciau keleta daigeliu pasodinti siltnami, bet ar jos trn gali likti nuolatos ?, pasodinciau kampukuose, kad nesimaišytu vėliau daigeliai

Iš kelių daigelių rudenį jau bus keliolika, tą reikia numatyti. Auginu šiltnamyje ankstyvų braškių, tai esu labai patenkinta ankstyvom uogom, o per vasarą reik prižiūrėt kad nepaplistų kur nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 04 04, 18:42)
Iš kelių daigelių rudenį jau bus keliolika, tą reikia numatyti. Auginu šiltnamyje ankstyvų braškių, tai esu labai patenkinta ankstyvom uogom, o per vasarą reik prižiūrėt kad nepaplistų kur nereikia.

Tai tos braškės pastoviai ir auga pas jus šiltnamyje?
Atsakyti
QUOTE(meskalepeska @ 2017 04 04, 19:36)
Tai tos braškės pastoviai ir auga pas jus šiltnamyje?

taip, pastoviai 6 kereliai jau daug metų. senus išraunu kas 3 metus, naujus pasodinu iš tų pačių ir auga pastoviai. niekam jos netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 04 04, 18:42)

Kokia veisle šiltnamyje auginate?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 04 04, 21:51)
Kokia veisle šiltnamyje auginate?

Nepasakysiu nes nepamenu, bet l. ankstyvos ir desertinės, aviečių kvapo turi. Kai pirkau tai pasodinau laikinai bijodama kad lauke žiedai nušals, taip ir liko. Šiuo metu jos jau su pumpuriukais.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 04 04, 17:42)
Iš kelių daigelių rudenį jau bus keliolika, tą reikia numatyti.

o taip drinks_cheers.gif aš irgi užpernai pasisodinau keliolika krūmelių ankstyvoms braškytėms, o pernai ir ūsus palikau vardan tų ansktyvų uogų. Tai dabar žiūriu, kad mažai vietos pomidorams belikę, didesnė dalis braškėm apaugę smile.gif Reiks po derliaus jas kelt lauk.
Atsakyti

Laba diena, noriu paaiklausti, uzdengem braskes tinkleliu, kad pauksciai nelestu bet dabar galvojam ar pateks ten bites, ar reik atidengineti ta tinkleli?

Atsakyti
QUOTE(Militai @ 2017 06 18, 13:26)
<p>Laba diena, noriu paaiklausti, uzdengem braskes tinkleliu, kad pauksciai nelestu bet dabar galvojam ar pateks ten bites, ar reik atidengineti ta tinkleli?</p>

Tai jei zydi,bites gerai,bet tai kokio tankumo tas tinklelis,jog bite nepralenda pro akute?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 birželio 2017 - 17:17

1cmX1cm akute.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militai: 18 birželio 2017 - 17:29
QUOTE(Militai @ 2017 06 18, 16:27)
<p>1cmX1cm akute.</p>

Na tai viskas tvarkoj,per tokias akutes visokie vabzdziai iskris prie braskiu. biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui :-)
Atsakyti