Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(ligita33 @ 2017 01 29, 16:58)
čia stovi prduotuvėj prie kokių +25 laipsnių šilumos smile.gif
Na, bet siūloma prekė pigi... kol žmogus pats neįsitikina, niekas jo ir neįtikins ;)

nu žinokit kad ne pigiai mokėjau, ten po tris daigus buvo, pagalvojau kad gyvais daigais pigiau bet norėjau veislių mandresnių pabandyti tai nusipirkau...

QUOTE(Daisoja @ 2017 01 29, 18:54)
Mano visi sužaliavo, žydėjo ir derėjo. Pirkau pernai Maximoje pirmomis dienomis, kai pasirodė, nespėjo sudžiūti.

na va, o aš kai kaime gyvenu retai maximą siekiu tai jau ne pirmo šviešumo pirkau turbūt verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, klausimukas gal labiau Ligitai, ar sodinant Malwina reikia greta antros vėlyvos veislės?
Atsakyti
QUOTE(kenis @ 2017 02 03, 10:32)
Sveikos, klausimukas gal labiau Ligitai, ar sodinant Malwina reikia greta antros vėlyvos veislės?

sakoma, kad tuomet jos geriau dera. Pas mane iš vėlyvų dar Pandora auga.
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2017 01 29, 16:40)
laba
aha, aš pirkau,gal 6 veisles, spėkit nors vienas sužaliavo daigas? geriau būčiau tuos pinigus kam nors kitam skyrus  unsure.gif

Keista,aš Klaipėdos Maximoj vieną kart pirkau normalia kaina-prigijo ir derėjo visos,vėliau nukainotas:tai prigijo iš šešių keturi daigai...manau,normalu.Rudenį ūsų nemažai pasidauginau.Žodžiu,skųstis negaliu frigo maksiminiais//// ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2017 01 29, 17:02)
o nuo kada jau pas jus uzsiprasyti daigeliu siuntimui ?
Dar musu zeme neruosta, bet jau noresuti siemet pasisodinti kazka is braskiu.
tai nezinau net kada veliausias laikas sodinti jas.

FRigo reikia užsisakyti iš anksto, nes vežame tik tiek, kiek yra užsakyta ir apmokėta.

QUOTE(sena pažįstama @ 2017 01 29, 17:45)
Taip. Beveik visų veislių būna frigo daigai.
Ligita33, o kodėl jūs nebandot gaminti frigo daigus? Ar neapsimoka, ar neturit tokios įrangos?

Todėl kad šiaip jau LT per mažai rudenį šiltų dienų ir daigai nespėja tiek užaugti, kad pvz turėt A+ kat. na, čia ne tik įranga reikalinga, bet ir didžiuliai gebėjai ir patirtis. Beto - dauguma veislių yra apsaugotos veisėjų, t.y. jų net negalima dauginti be licenzijos... FRIGO neteisingai laikomi - na pvz.temperatūrų svyravimas ir pan. gali neduoti reikiamų rezultatų pasidonus.
matot, diskutuojat apie maximos daigelius - prigijo ar neprigijo.. . realiai turėtumėt diskutuot, kiek užaugino uogų... nes būtent tai yra pagrdinis kriterijus, pagal ką atrenkam ar gera buvo FRIGO kokybė, ar ne.

QUOTE(kenis @ 2017 02 03, 11:32)

nereikia. Kas ten rašėt, kad Pandora šalia.,.. Malwina žydi gerokai vėliau, nei Pandora. Kad Malwina suvešėtų, jas reikia sodinti kas 40 cm..t.y. rečiau nei kitas veisles, tuoemt rezultatai bus geriausi.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Ligita33,tai Pandorai nereikia salia braskes apdulkintojos?As radau savo uzrasuose,kad reikia.Tinka Florencija mastau.gif
Ar auginate Asia veisle?
As noresiu uzsisakyti pas jus daigu.Kada reikia siusti uzsakyma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sambuka**: 26 vasario 2017 - 10:29
QUOTE(sambuka** @ 2017 02 26, 08:28)
Labas rytas, 4u.gif

Ligita33,tai Pandorai nereikia salia braskes apdulkintojos?As radau savo uzrasuose,kad reikia.Tinka Florencija mastau.gif
Ar auginate Asia veisle?

Ateikit FB i Bkaskiu auginimo grupe, ten greiciau Ligita ir kiti patars mirksiukas.gif https://www.facebook...59495/requests/
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2017 02 26, 11:28)
Labas rytas, 4u.gif

Ar auginate Asia veisle?

Del Pandoros... aš jūsų vietoj jos jau nepirkčiau... nebėra iš kur atsinaujinti veislės,. LT niekas neturi šviežios ;)
Mes apdulkintojo nesodindavom...
Užsakymą reikia siųsti kuo anksčiau, nes jau beveik nieko nebeturim. Asia šiemet sodinsiu, tikiuosi pasiteisins...
Atsakyti
Kaip sekasi? Ar jau tvarkote savo braškytes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita33: 20 kovo 2017 - 21:09
QUOTE(ligita33 @ 2017 03 20, 21:07)
Kaip sekasi? Ar jau tvarkote savo braškytes?

o ka reikia padaryti? Nuimti senus lapus tai zinau, gal dar kazka? Jei pernai sirgo tom demem rudom, purskaiu is rudens, dar parduotuveje minejo,kad pavasari reikia nupurksti, gal dabar tas laikas?

Aciu
Atsakyti
Sveikos braškininkės 4u.gif Reikia patarimo.Mano braškių lysvė aptraukta juoda plėvele. Žiemai palikau su lapais ir apklojau eglišakėmis.Sekmadienį nukarpiau visus lapus, dabar iškilo klausimas kada užberti trąšų. Ar jau laikas, ar dar palaukti.
Atsakyti
Įdomu, ne per vėlai ar ne per anksto ieškoti Marmolada braškių daigų? Geriausia frigo gal būtų, nors ir paprasti iš dirvos OK. Reikėtų nedidelio kiekio - 100 vnt. Iš dirvos gal tokiu metu nelabai rasiu?

Pernai pirkau vazonėliuose iš pavasario. Kažkodėl visai toms braškėms pas mane netiko. Visos vazonėlinės neišgyveno žiemos. Pirmą kartą matau, kad taip nutinka. Šalia auga Frigo - viskas kuo geriausiai.
Atsakyti