Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Tizide @ 2016 06 03, 12:14)
O tiesiog nupjauta veja mulciuojate??

aš - taip smile.gif
Atsakyti
aš pomidorus, agurkus šiltnamyje ir braškes lauke mulčiuoju atvytinta vejos žole. O per arti daigų negalima dėti ką tik nupjautos žolės nes išdegins šaknis.
Atsakyti
Braškes jau valgote? MEs jau šiandien nusiskynėm tris. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes jau visa savaitele valgom braskytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskalepeska @ 2016 06 04, 21:12)
aš pomidorus, agurkus šiltnamyje ir braškes lauke mulčiuoju atvytinta vejos žole. O per arti daigų negalima dėti ką tik nupjautos žolės nes išdegins šaknis.

nežinau, kur čia prisiskaitėt. kokią turiu, tokia mulčiuoju, ir šviežia. niekas nieko nenudegina.
Papildyta:
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 06 05, 14:40)
Braškes jau valgote? MEs jau šiandien nusiskynėm tris.  thumbup.gif  thumbup.gif

mes 5. Ir nei ankstyvos, nei frigo, nei dengtos, ir dar neaišku kelinto atsėlio kelintos kartos, ir kažinkadės iš turgaus bobučių pirktos marmolada ir senga sengana smile.gif Gal ir nereik per galvą verstis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 06 05, 15:40)
Braškes jau valgote? MEs jau šiandien nusiskynėm tris.  thumbup.gif  thumbup.gif

Braškės dar pirmametės, bet jau kokia savaitę po kelias valgome. Veislė- Rumba. O Ventos veislės visos braškės šleivos kreivos, teks keisti smile.gif .

Papildyta:
QUOTE(meskalepeska @ 2016 06 04, 22:12)

Mulčiuoju šviežia žole, dedu arti, nieko nenudegina ir negali nudeginti, nes sluoksnis nesusidaro toks storas, kad pradėtų šilti.
Atsakyti
O mano pirmąsias braškes šiemet lesa paukščiukai.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 06 05, 19:23)
O mano pirmąsias braškes šiemet lesa paukščiukai....  verysad.gif

jei leisit, viską ir sules, jums nepaliks. Tinklu dengiam.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 06 05, 20:27)

Kas per tinklas?
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2016 06 05, 20:00)
Kas per tinklas?

Žvejų tinklas perkamas iš Senukų, bet žiūriu yra kažkokio dabar specialaus tinklo nuo paukščių ... Taip, tikrai viską sules ir nieko nepaliks. Ten organizuota mafija veikia. Yra žvalgai, kurie nuolat sėdi aukščiausioje vietoje (medžiuose jeigu yra netoli) ir praneša, kada kitiems galima pulti į braškes ir kada reikia truktis. O reikia truktis, jeigu netoli atsiranda žmogus. Paskui žvalgyba apsikeičia ir leidžia žvalgams papietauti. lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2016 06 05, 20:00)
Kas per tinklas?

Specialus nuo paukščių
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 06 05, 20:27)

Tau jau žinau, kiekvienais metais dengiu. Bet šiemet pakeista braškių vieta, tikėjausi, kad čia neles. Dar savaitės vidury kabojo uogytės sveikos, nors ir ne raudonos dar.
Atsakyti