Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(saintlina @ 2016 08 30, 17:33)
Malwiną pavasarį pirkau Žalioj stotelėj.

Aciu. Jau uzsisakiau, tikiuosi nepaves ir atsius. Jei ne, tada pavasari ieskosiu.

O kaip su remontantinem? Kuri skaniausia? As turiu va tokia, kabancia. O remontantines visos skaitosi kabancios? Ilgi ziedkociai ir augant uogom nusvyra? Kur turiu, tai nelabai skani. Skonio gal ir nieko, saldi, bet kvapo jokio, kaip zoles.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2016 09 02, 13:56)
Aciu. Jau uzsisakiau, tikiuosi nepaves ir atsius. Jei ne, tada pavasari ieskosiu.

Sakykit, o kur užsisakėte Malwiną? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2016 09 03, 18:19)
Sakykit, o kur užsisakėte Malwiną? 4u.gif

uogynai.lt Astos Dailydienes uogynai
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2016 09 02, 14:56)

O kaip su remontantinem? Kuri skaniausia? As turiu va tokia, kabancia. O remontantines visos skaitosi kabancios? Ilgi ziedkociai ir augant uogom nusvyra? Kur turiu, tai nelabai skani. Skonio gal ir nieko, saldi, bet kvapo jokio, kaip zoles.

user posted image

user posted image

O man atrodo, kad šios Jūsų braškės dekoratyvinės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emvida: 03 rugsėjo 2016 - 20:51
QUOTE(Emvida @ 2016 09 03, 21:49)
O man atrodo, kad šios Jūsų braškės dekoratyvinės?

Nea. Normalios braškės. Tik kad smulkesnės nei kitos. Skonis normalus, valgyti galima. Pas mane jos auga vazonėliuose, loveliuose. Bet kitąmet planuoju į lysvę persodinti.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 09 03, 20:37)
Nea. Normalios braškės. Tik kad smulkesnės nei kitos. Skonis normalus, valgyti galima. Pas mane jos auga vazonėliuose, loveliuose. Bet kitąmet planuoju į lysvę persodinti.

Mano situ nelabai pavyktu i zeme sodint, nes labai ilgi ziedkociai. ji remontantine, taip suprantu, nes daug derliu. Vat idomu ar visos remontantines ilgais ziedkociais? Kuri kvapniausia, skaniausia?
Atsakyti
Klausimas:- kaip dažnai šalinate braškių ūsus 😀, kaip jie auga blink.gif ! Kas savaitę kerpu unsure.gif . Kažkur girdėjusi, šalinti nuolat, bet jau vargina ...
Atsakyti
Ar jau nukirpti braskem lapus?
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2016 09 28, 13:15)

aš nekerpu, žiemoja su lapais.
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2016 09 28, 13:15)

Jau per vėlu. Lapus reikėjo nukirpti kai baigėsi uogų derlius. Jau buvo rašiusios patyrusios forumietės.
Atsakyti
Sakykit, iki kada galima dar sodint braskes, ar jau per velu?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2016 10 02, 16:25)
Sakykit, iki kada galima dar sodint braskes, ar jau per velu?

Jei su šaknelėm-galima.
Atsakyti