Laba. niekas neparase, bandau dar kart. Gal zinot, kur gauti pirkti Flair, Asia, Polka, Malwina.
Aš irgi Malwinos ieškau.
QUOTE(Infinity_ @ 2016 08 29, 11:38)
Aš irgi Malwinos ieškau.
Jei jus Lietuvoj, tai turi nemazai kas Malwina, as ieskau, kas siuncia.
QUOTE(tute28 @ 2016 08 29, 13:59)
Jei jus Lietuvoj, tai turi nemazai kas Malwina, as ieskau, kas siuncia.
Malwina gi turi forumiete Ligita, jai parasykit AZ. Arba ju puslapy www.ragaisioukis.com yra kontaktai. Siuncia, daigai geros kokybes, bendravimas geras, atsiuncia greitai
QUOTE(kenis @ 2016 08 29, 12:46)
Malwina gi turi forumiete Ligita, jai parasykit AZ. Arba ju puslapy www.ragaisioukis.com yra kontaktai. Siuncia, daigai geros kokybes, bendravimas geras, atsiuncia greitai
Man jie atrase, kad turi Clery, Honeoye, Rumba, Deluxe, Sonata, Florence, Konia, Elsanta
QUOTE(Riolita. @ 2016 08 29, 11:13)
Neraukit, o persodinkit su dideliu žemės gumulu ir daigas nė nepajus, kad pakeitė gyvenamąją vietą
Aciu
Atsiprasau, gal atrdodo, kad kvailu klausimu klausineju, bet siemet tik pirma karta sodinau braskes, tai esu visiskai visiskai zalia
Ir dar vienas klausimas : kaip braskes paruosti ziemai? ir kada tai reikia daryti? vakar maciau kaimynas nukirpo braskiu lapus ir apdejo nupjauta zole
Labas
o man vat klausimas iskylo .Pirkau PANDORA daigus turguje,is Lingienes ukio.Sodinukai zydi ir su uogom.Idomu vat pasidare,jie gal siltnamyje augina,kad tokiu metu sodinukai su uogom?Uzklausiau pardavejos,tai nieko konkreciai ir neatsake
Malvina irgi pirkau turguje,tik is kito ukio.
o man vat klausimas iskylo .Pirkau PANDORA daigus turguje,is Lingienes ukio.Sodinukai zydi ir su uogom.Idomu vat pasidare,jie gal siltnamyje augina,kad tokiu metu sodinukai su uogom?Uzklausiau pardavejos,tai nieko konkreciai ir neatsake
QUOTE(S&S @ 2016 08 29, 19:25)
Labas
Gal frigo daigai. Mano irgi kai kurios dabar žydi ir dera, kurias pirkau pavasarį pakeliuose.
QUOTE(Daisoja @ 2016 08 30, 14:05)
Gal frigo daigai. Mano irgi kai kurios dabar žydi ir dera, kurias pirkau pavasarį pakeliuose.
O frigo neturetu but brangesni,nei paprasti daigeliai?Nes siu kaina vienoda,kaip ir visu kitu daigu
QUOTE(tute28 @ 2016 08 29, 11:20)
Laba. niekas neparase, bandau dar kart. Gal zinot, kur gauti pirkti Flair, Asia, Polka, Malwina.
Malwiną pavasarį pirkau Žalioj stotelėj.