Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Laba. niekas neparase, bandau dar kart. Gal zinot, kur gauti pirkti Flair, Asia, Polka, Malwina.
Atsakyti
Aš irgi Malwinos ieškau.
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2016 08 29, 11:38)
Aš irgi Malwinos ieškau.

Jei jus Lietuvoj, tai turi nemazai kas Malwina, as ieskau, kas siuncia.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2016 08 29, 13:59)
Jei jus Lietuvoj, tai turi nemazai kas Malwina, as ieskau, kas siuncia.

Malwina gi turi forumiete Ligita, jai parasykit AZ. Arba ju puslapy www.ragaisioukis.com yra kontaktai. Siuncia, daigai geros kokybes, bendravimas geras, atsiuncia greitai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kenis: 29 rugpjūčio 2016 - 13:47
QUOTE(kenis @ 2016 08 29, 12:46)
Malwina gi turi forumiete Ligita, jai parasykit AZ. Arba ju puslapy www.ragaisioukis.com yra kontaktai. Siuncia, daigai geros kokybes, bendravimas geras, atsiuncia greitai  mirksiukas.gif

Man jie atrase, kad turi Clery, Honeoye, Rumba, Deluxe, Sonata, Florence, Konia, Elsanta
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 08 29, 11:13)
Neraukit, o persodinkit su dideliu žemės gumulu ir daigas nė nepajus, kad pakeitė gyvenamąją vietą mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif thumbup.gif

Atsiprasau, gal atrdodo, kad kvailu klausimu klausineju, bet siemet tik pirma karta sodinau braskes, tai esu visiskai visiskai zalia blush2.gif

Ir dar vienas klausimas lotuliukas.gif : kaip braskes paruosti ziemai? ir kada tai reikia daryti? vakar maciau kaimynas nukirpo braskiu lapus ir apdejo nupjauta zole g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 29 rugpjūčio 2016 - 15:26
Labas :)
o man vat klausimas iskylo g.gif .Pirkau PANDORA daigus turguje,is Lingienes ukio.Sodinukai zydi ir su uogom.Idomu vat pasidare,jie gal siltnamyje augina,kad tokiu metu sodinukai su uogom?Uzklausiau pardavejos,tai nieko konkreciai ir neatsake g.gif

Malvina irgi pirkau turguje,tik is kito ukio.
Atsakyti
Turiu braskiu daigu Marmalada, pandora, Sonata ir be pavadinimo, labai skanios ir saldzios uogos.
galiu atvesti i Vilniu arba siusnciu pastu. kaina 20ct. imant daugiau po 15ct
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2016 08 29, 19:25)
Labas :)
o man vat klausimas iskylo  g.gif .Pirkau PANDORA daigus turguje,is Lingienes ukio.Sodinukai zydi ir su uogom.Idomu vat pasidare,jie gal siltnamyje augina,kad tokiu metu sodinukai su uogom?Uzklausiau pardavejos,tai nieko konkreciai ir neatsake  g.gif

Malvina irgi pirkau turguje,tik is kito ukio.

Gal frigo daigai. Mano irgi kai kurios dabar žydi ir dera, kurias pirkau pavasarį pakeliuose.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 08 30, 14:05)
Gal frigo daigai. Mano irgi kai kurios dabar žydi ir dera, kurias pirkau pavasarį pakeliuose.

O frigo neturetu but brangesni,nei paprasti daigeliai?Nes siu kaina vienoda,kaip ir visu kitu daigu g.gif
Atsakyti
Šito nežinau, gal nuo veislės ir dydžio priklauso. Kai pirkau, keistai atrodė skirtingos kainos, paskaičius aprašymus radau, kad brangesnieji yra atsparesni kai kurioms ligoms.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2016 08 29, 11:20)
Laba. niekas neparase, bandau dar kart. Gal zinot, kur gauti pirkti Flair, Asia, Polka,  Malwina.

Malwiną pavasarį pirkau Žalioj stotelėj.
Atsakyti