Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 19

QUOTE(speedy @ 2016 09 13, 16:11)
Ir dar nereikia pamiršti, kad BP731460NM turi kvapų filtrą.
Ir dar nereikia pamiršti, kad paprastai tas Bosch skardas vis tiek plausite indaplovėje. Ir tik kokį kartą per pusę metų (ar ketvirtį) valysite pirolizės būdu. Beje, ir laikiklius plaunu indaplovėje ...
Taigi 1-0.

Jau temoje kažkada geldenome apie kvapų filtrą...į šunio dieną išdėjote...bet tiek to lai Jums tai bus privalumas...tai galite plauti indaplovėje tik efektas tikrai nebus kaip valymas su pirolizę
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 09 13, 17:11)
Ir dar nereikia pamiršti, kad BP731460NM turi kvapų filtrą.
Ir dar nereikia pamiršti, kad paprastai tas Bosch skardas vis tiek plausite indaplovėje. Ir tik kokį kartą per pusę metų (ar ketvirtį) valysite pirolizės būdu. Beje, ir laikiklius plaunu indaplovėje ...
Taigi 1-0.

Tai BP731460NM vis dar racionaliausia tarp 500-550? Nes postas lyg senokas buvo
O 600-700 eur svorio kategorijoj?
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 09 13, 18:24)

Bosch/Siemens nelabai bus racionaliausias pasirinkimas kaina/kokybė požiūriu.
Beje, siūlyčiau atkreipti dėmesį į Siemens orkaites kaip galimą alternatyvą Bosch. Nors iš esmės jos beveik tas pats, bet Siemens turi "coolStart" funkciją. Kadangi gan smulkiai nagrinėjote modelių skirtumus, tai taip pat tam tikras skirtumas.
Modeliai:
HB672GCS1S
HB674GCS1S
HB675GBS1
HB676G0S1
Atsakyti
Sveiki,

kaip ir išsirinkau buitinę techninką, bet dar norėčiau gauti komentarų (pagyrimų/papeikimų biggrin.gif )dėl:

Orkaitė Bosch HBG633СW1S, variantas buvo HBG673СW1S bet ir dabar neturiu pirolizės tai gal man jos ir nereikia!? Dar skaičiau kad pirolizės naudojimo kiekis yra ribotas, ar tai tiesa?

Kaitlentė Bosch PPP612M91E
Gartraukis Cata GC DUAL A 45 XGWH
Indaplovė Bosch SMV48M30EU, buvau kaip ir nusprendusi Bosch SMV68N60EU, bet paskaičius komentarus forume noras pirkti kaip ir praėjo (nekokybiškas džiovinimas), nemanau kad bus YPATINGAI didelis skirtumas tarp tos kuri turi Zeolite ir kuri neturi.

Skalbyklė Bosch WAW32599SN
Šaldytuvas KIN86KF31

Didelis ačiū!
Atsakyti
QUOTE(zuvyte69 @ 2016 09 13, 20:06)
Sveiki,

kaip ir išsirinkau buitinę techninką, bet dar norėčiau gauti komentarų (pagyrimų/papeikimų  biggrin.gif )dėl:

Orkaitė Bosch HBG633СW1S, variantas buvo HBG673СW1S bet ir dabar neturiu pirolizės tai gal man jos ir nereikia!? Dar skaičiau kad pirolizės naudojimo kiekis yra ribotas, ar tai tiesa?

Kaitlentė Bosch PPP612M91E
Gartraukis  Cata GC DUAL A 45 XGWH
Indaplovė Bosch SMV48M30EU, buvau kaip ir nusprendusi Bosch SMV68N60EU, bet paskaičius komentarus forume noras pirkti kaip ir praėjo (nekokybiškas džiovinimas), nemanau kad bus YPATINGAI didelis skirtumas tarp tos kuri turi Zeolite ir kuri neturi.

Skalbyklė Bosch WAW32599SN
Šaldytuvas KIN86KF31

Didelis ačiū!

Pirolizės naudokite tiek kiek gyvuos Jūsų orkaitė...ji neturi jokio naudojimo kiekio smile.gif
PPP612M91E tos salos ant kaitlentės tai tiesiog bus labai nepatogi priežiūra
Gartraukis Cata GC DUAL A 45 XGWH thumbup.gif
Jau seniai temoje rašau ir rašysiu norint pasiekti geriausius džiovinimo ir plovimo kokybės naudokite tris atskirus komponentus...druska,blizgiklis+plovimo gelis milteliai ar kapsulės tik ne tabletės.
SMV68N60EU superinis modeliukas tiems kas daugiau plauna stiklo bei plastiko indus.
SMV48M30EU neblogas modeliukas bet pasižiūrėkite analogą(šiek tiek daugiau vandens suvartoja) SIEMENS SN64M080EU
Skalbyklė Bosch WAW32599SN thumbup.gif
Šaldytuvas KIN86KF31 thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 09 13, 16:24)

Bosch verti kiekvieno euro..todėl pasižiūrėkite viduriuką ir pilnai patenkins Jūsų poreikius Bosch HBG6751S1S...o jai toje nėra kažkokios papildomos funkcijos tai reikia pagalvori ar tikrai bepirkdami su 10 ar 15 fukcijomis jas visas išnaudosite...dar + Bosch turi 10 automatinių programų bet čia dėl paivairinimo bet man tai ne toks ir didelis privalumas 4u.gif
Atsakyti
O tada kokia rekomenduotumėte dujinė kaitlente? Baltos spalvos.
Ir kaip dėl orkaitės HBG633CW1S?
Atsakyti
QUOTE(zuvyte69 @ 2016 09 13, 22:06)

Pirolizės naudojimo kiekis neribotas. Jei buvo tik toks klausimas, tada HBG673СW1S.
Jei planavote dar kiek pataupyti šioje vietoje, tada HBG634BW1.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 09 14, 07:22)
Pirolizės naudojimo kiekis neribotas. Jei buvo tik toks klausimas, tada HBG673СW1S.
Jei planavote dar kiek pataupyti šioje vietoje, tada HBG634BW1.

Lyg ir norėtusi su mėsos termometru, ar neverta dėmesio ši funkcija?
Atsakyti
QUOTE(zuvyte69 @ 2016 09 14, 09:24)

Čia kaip kam. Jau rašėte apie pirolizę: "bet ir dabar neturiu pirolizės tai gal man jos ir nereikia". Ar dabar turite mėsos termometrą? Ar nusiteikę už tai mokėti papildomai 50€?
Ir vis tiek verčiau (mano manymu) tada imti HBG673CW1S nei HBG633СW1S.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte69 @ 2016 09 14, 07:24)

Pasikaitykite tada bus aišku ar reikia jo ar ne
http://www.delfi.lt/...i.d?id=18401132
Pasižiūrėkite Whirlpool AKT6465/WH ir net atspalviai tinka prie Jūsų žiūrėtų orkaičių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 14 rugsėjo 2016 - 09:14
QUOTE(zuvyte69 @ 2016 09 14, 08:24)

Aš iš vartotojo pozicijos pasisakysiu - jei kepat mėsą vienam gabale, tai net labai verta, kad neperkeptų ir kartu būtų ramu, kad iškepus.
Kaip tik vakar išsiaiškinau, kad rodmenys bus orkaitės ekranėlyje, tai labai patogu.
Nes stand alone termometras užkniso juodai.

QUOTE(speedy @ 2016 09 13, 17:46)
Bosch/Siemens nelabai bus racionaliausias pasirinkimas kaina/kokybė požiūriu.
Beje, siūlyčiau atkreipti dėmesį į Siemens orkaites kaip galimą alternatyvą Bosch. Nors iš esmės jos beveik tas pats, bet Siemens turi "coolStart" funkciją. Kadangi gan smulkiai nagrinėjote modelių skirtumus, tai taip pat tam tikras skirtumas.
Modeliai:
HB672GCS1S
HB674GCS1S
HB675GBS1
HB676G0S1

Ačiū, speedy.
Aš šiaip prie nė vieno brando neprisirišus. Gal Electrulux / AEG yra kažkas vertas (-esnis) šitam 550 -700 kainų segmente. Garų f-jos nereikia, pirolizė būtina.
Skaitinėju apie nurodytas Siemens orkaites ir mastau, kodėl stambus gamintojas nesugeba normaliai svetainės susitvarkyti ir pateikti išsamią info. Pas Bosch tas pats bardakas, ypač lietuvių kalba.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 09 14, 09:15)
Aš iš vartotojo pozicijos pasisakysiu - jei kepat mėsą vienam gabale, tai net labai verta, kad neperkeptų ir kartu būtų ramu, kad iškepus.
Kaip tik vakar išsiaiškinau, kad rodmenys bus orkaitės ekranėlyje, tai labai patogu.
Nes stand alone termometras užkniso juodai.

Tirkai verta sumoketi papildomus 50 eur ir naudotis juo jai yra poreikis thumbup.gif
Mėsos termozondą tereikia įsmeigti į kepamą produktą ir nustatyti vidurinės produkto dalies temperatūrą, kai temperatūra mėsos viduje pasieks nustatytą temperatūrą ne tik matysite ekranėlyje bet ir nuskambės signalas ir orkaitė išsijungs thumbup.gif

QUOTE(Y2K @ 2016 09 14, 09:15)
Aš šiaip prie nė vieno brando neprisirišus. Gal Electrulux / AEG yra kažkas vertas (-esnis) šitam 550 -700 kainų segmente. Garų f-jos nereikia, pirolizė būtina.
Skaitinėju apie nurodytas Siemens orkaites ir mastau, kodėl stambus gamintojas nesugeba normaliai svetainės susitvarkyti ir pateikti išsamią info. Pas Bosch tas pats bardakas, ypač lietuvių kalba.

Todėl kad puslapį tvarko ne Lietuvoje....o prisirišti niekada nereikia prie vienos ar kitos firmos reikia ieškoti tų funkcijų kuriomis naudositės,svarbu palengvinti buitį...nes visi buitiniai prietaisai reikalauja jau minimalios priežiūros ir vieni gamintojai kiek įmanoma sukuria tokiu produktus kad mažiau prie jų šokinėtumėte ir plautumėte jų papildomas detales.Kuo daugiau prietaisas savaime apsivalys tuo daugiau praleisime su savo šeimos nariai o ne prie buitinių prietaisų priežiūros 4u.gif
Atsakyti