Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 19

QUOTE(Juodoji_pantera @ 2016 09 04, 10:00)
Sveikutės, kur galima būtų gauti pigiau šią viryklę ? https://www.varle.lt...x--2915335.html

O kuom ši kaina Jus netenkina? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(8588 @ 2016 09 04, 13:19)
laba, bandziau skaityti temas, bet pagrinde yra klausimai ir atsakymai apie viena ar kita konkretu modeli. siuo metu zvalgomes naujos orkaites ir kaitlentes. Kolkas del kainos i remus neisidedame. Kokios firmos yra geriausios orkaites? kaitlentes? kodel nematau kalbant apie miele? ar mieles produkcija neprilyksta kitoms firmoms?. Norisi ilgai kokybisku ir tarnaujanciu virtuves prietaisu.

Geriausios tos kurios patenkina Jūsų lūkesčius... perkant reikia nepamiršti įvertinti kurios iš orkaitėje esančių funkcijų bus reikalingos, o už kurias jūs tik be reikalo permokėsite,ta pati situaciją su kaitlentę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 09 05, 08:11)
Geriausios tos kurios patenkina Jūsų lūkesčius... perkant reikia nepamiršti įvertinti kurios iš orkaitėje esančių funkcijų bus reikalingos, o už kurias jūs tik be reikalo permokėsite,ta pati situaciją su kaitlentę ax.gif

norint įvertinti, kurios iš funkcijų bus reikalingos, reikia žinoti, kokių dabar funkcijų yra prikurta. Kur galima būtų surasti tokios informacijos? aj, dar aktualu, kurie gamintojai yra "per vidurį" su kainodara ir kokybe. Nesinori permokėti už brandą, bet nesinori ir aukoti kokybės. O gal tokių nėra? Nu gal galite ką nors rekomenduoti? Nu kaip pavizdžiui jūs išsirenkat konkretų modelį ar du ir prašot juos palyginti? Man tai kosmosas. Visi jie man vienodi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 05, 10:10)
norint įvertinti, kurios iš funkcijų bus reikalingos, reikia žinoti, kokių dabar funkcijų yra prikurta. Kur galima būtų surasti tokios informacijos? aj, dar aktualu, kurie gamintojai yra "per vidurį" su kainodara ir kokybe. Nesinori permokėti už brandą, bet nesinori ir aukoti kokybės. O gal tokių nėra? Nu gal galite ką nors rekomenduoti? Nu kaip pavizdžiui jūs išsirenkat konkretų modelį ar du ir prašot juos palyginti? Man tai kosmosas. Visi jie man vienodi  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pasirinkę orkaitę visada šalia rasite aprašymą su funkcijomis ir kitomis galimybėmis ....
Per vidurį Electrolux....keleta Bosch.Siemens modeliukų
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 09 05, 13:40)
Pasirinkę orkaitę visada šalia rasite aprašymą su funkcijomis ir kitomis galimybėmis ....
Per vidurį Electrolux....keleta Bosch.Siemens  modeliukų

nu ok. Kaip visur, taip ir čia. Eik, gilinkis, rink informaciją iki smulkmenų ir kai jau galėsi dirbti salone ir konsultuoti kitus, galėsi nusipirkti sau vieną daiktą lotuliukas.gif
o taip norėtųsi žinoti mažiau už plytelių klojėjus, mažiau už grindininkus, betonuotojus, stogdengius, fasadčikus, baldininkus. Susižinai, ko būna, kaip reikia daryti, įsigylini į medžiagas, tada samdai meistrus, moki pinigus ir dar apmokymus jiems pravedi lotuliukas.gif
Galvojau gal BT lengviau "praslįs" lotuliukas.gif kur tau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 05, 16:16)
nu ok. Kaip visur, taip ir čia. Eik, gilinkis, rink informaciją iki smulkmenų ir kai jau galėsi dirbti salone ir konsultuoti kitus, galėsi nusipirkti sau vieną daiktą  lotuliukas.gif
o taip norėtųsi žinoti mažiau už plytelių klojėjus, mažiau už grindininkus, betonuotojus, stogdengius, fasadčikus, baldininkus. Susižinai, ko būna, kaip reikia daryti, įsigylini į medžiagas, tada samdai meistrus, moki pinigus ir dar apmokymus jiems pravedi  lotuliukas.gif
Galvojau gal BT lengviau "praslįs"  lotuliukas.gif  kur tau  lotuliukas.gif

Pradžiai pasidomėkite ko Jūs norite iš tos orkaitės ir nereikės čia galvoti kad perkate kosminę raketą....o gilintis visada naudinga...kad nebūtų taip kad nepasakė o aš nusipirkau ne tą ko man reikia...
http://lt.lt.allcons...irinkti-orkaite
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 05, 18:16)
Galvojau gal BT lengviau "praslįs"  lotuliukas.gif  kur tau  lotuliukas.gif

Galima ir paprasčiau, pirkite: BOSCH HBG673CB1S.
biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, skubiai renkamės viryklę dovanai. Kaina 330-400 eurų. Supratimo neturime jokio. Reikalinga orkaitė elektrinė o viršus dujinis. Noriu kainos ir kokybės santykio. Patvarumo. Ką galite pasiūlyti? Ar bent į kokį gamintoją orientuotis?
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 05, 10:10)
norint įvertinti, kurios iš funkcijų bus reikalingos, reikia žinoti, kokių dabar funkcijų yra prikurta. Kur galima būtų surasti tokios informacijos? aj, dar aktualu, kurie gamintojai yra "per vidurį" su kainodara ir kokybe. Nesinori permokėti už brandą, bet nesinori ir aukoti kokybės. O gal tokių nėra? Nu gal galite ką nors rekomenduoti? Nu kaip pavizdžiui jūs išsirenkat konkretų modelį ar du ir prašot juos palyginti? Man tai kosmosas. Visi jie man vienodi  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Matote, kolega, cia specai megsta tikslius paklausimus, taciau i didelius filosofavimus nesileidzia, kiek pastebejau. Buitine technika perku tik viska detaliai isstudijaves, palygines, tad si karta pasirinkau Siemens orkaite su mikrobanges funkcija HM676G0S1 ir tokiu budu sutaupiau vietos imontuojamam kavos aparatui. Padejo apsisprest ir sio forumo konsultantai. Verti demesio siuolaikiniai navarotai orkaiteje: pirolize, teleskopiniai begeliai, greitas ikaitinimas, nekaistantis isorinis stiklas (cia jau matyt ne naujiena), aisku ir kepimo funkciju pasirinkimas.
Is gamintoju legendomis apaugusi Miele (superior klase), o kokybes dugne velkasi Beko. Bosch, Siemens, AEg - rimti atstovai, nuo vidurukio i aukstesne puse. Vokiska technika - tradiciskai kokybes zenklas. Lenkai, turkai - prasciau. Cia toks mano megejo poziuris.
Atsakyti
Sveiki, padėkit apsipręsti ax.gif nusižiūrėtos kaitlentės:
Bosch PXE651FC1E
Bosch PIN651F27E
Abi turi flex zonas, kaitvieciu dydziai ir siaip abi atrodo panasios, bet kodel kainos skiriasi ~200eur? Kažkuri gal naujesnė ar aš kažką praleidau beskaitydama aprašymus..

BOSCH PVS651FC1E atmečiau nes turi combizone, o ne flex zone. Kiek bandziau gilintis su flex zone geriau?

Visi kiti bent kiek patraukę dėmesį modeliai (Bosch PIE651F17E, Bosch PIE631FB1E, BOSCH PIE611B18E) jau be flex zonų, o mes kaip tyčia turim mylimų keptuvių 24cm dydžio... tai gaunasi kad kur standartiškai didžiausia vieta 21 cm, tai kaip ir netelpam g.gif nebent pirkt mažesnes keptuves ir apseit be naglų zonų biggrin.gif
Atsakyti
Laba, ka galetumet patart del 45 cm integruojamos dujines kaitlentes ir 45 cm integruojamos elektrines orkaites?🙃
Atsakyti
QUOTE(Midnight_girl @ 2016 09 06, 03:23)
Sveiki, padėkit apsipręsti  ax.gif  nusižiūrėtos kaitlentės:
Bosch PXE651FC1E
Bosch PIN651F27E
Abi turi flex zonas, kaitvieciu dydziai ir siaip abi atrodo panasios, bet kodel kainos skiriasi ~200eur? Kažkuri gal naujesnė ar aš kažką praleidau beskaitydama aprašymus..

BOSCH PVS651FC1E atmečiau nes turi combizone, o ne flex zone. Kiek bandziau gilintis su flex zone geriau?

Visi kiti bent kiek patraukę dėmesį modeliai (Bosch PIE651F17E, Bosch PIE631FB1E, BOSCH PIE611B18E)  jau be flex zonų, o mes kaip tyčia turim mylimų keptuvių 24cm dydžio... tai gaunasi kad kur standartiškai didžiausia vieta 21 cm, tai kaip ir netelpam  g.gif nebent pirkt mažesnes keptuves ir apseit be naglų zonų  biggrin.gif

Bosch PIN651F27E senas modelis, ją pakeitė Bosch PXE651FC1E. Todėl kainos skiriasi ~200eur.
Senos ir Bosch PIE651F17E, Bosch PIE631FB1E, BOSCH PIE611B18E.
Naujos Bosch PIE651FC1E, PIF651FC1E, PIE631FB1E.
"Flexi" labiau skirtos labai mažiems indams (kavavirė vienam puodeliui) ir dideliems nestandartiniams priedams (grilio plokštės ir pan). Jūsų mylima 24 cm keptuvė turės max. 21 cm dugną. Bent jau mano 27 ir 28 cm keptuvių dugnas 21 cm. Taigi, viskas ten telpa, bent jau tai, ką parašėte. Ir keptuvėms geriau viena apskrita kaitvietė, nei dvi ovalios su tarpu viduryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 06 rugsėjo 2016 - 07:26
QUOTE(speedy @ 2016 09 05, 16:32)
Galima ir paprasčiau, pirkite: BOSCH HBG673CB1S.
biggrin.gif

ačiū!
nu žinokite va to pasirodo man ir reikėjo. Rimtai labai labai ačiū! 4u.gif
Tik dar vienas klausimas: kiek supratau teleskopiniai bėgeliai perkasi atskirai, bet klausimas apie garus. Subalamūtinot su jais ir man dabar atrodo, jog man to reikia lotuliukas.gif gal galit paprotint dar ir šiuo klausimu? gal šitoje irgi galima tą funkciją užsisakyti?
Atsakyti