QUOTE(agnutia @ 2016 06 02, 14:16)
ACIU, buna zmones normaliai paaiskina, nuorodu ikelia, o kiti tik profus vaidina o normaliai paaidkint nesugeba...
Tiesa sakant nelabai suprantu...Ir nesuprantu, kodel kaitlente su orkaite lyginat. Mano nuomone tai du nesulyginami dalykai, kaip indaplove ir skalbimo masina, skalbimo masinoj indu neisplausi, kaip ir ant kaitlentes pyrago neiskepsi...
Orkaitej, bent jau man, atrodo svarbu, kad butu kaitinimas is virsaus, apacios ir pan, rodytu temperatura, kiek ji iksitusi, ventiliatorius paskirstytu ora, kad apkeptu graziai, garu noreciau, nes manau jie tikrai prie geresniu patiekalu skoniu prisideda.
Bet va kaitlente gi svarbu kad ikaista puodas, verda bulves, kepa blynai..
Kazkada turejom sena tarybine virykle tai ant keramines kaitlentes ar jos, maisto skonis identiskas, o orkaitej kepto skiriasi...
Gal ir privgalvota daug nauju techniniu sprendimu: greiciau uzverda, pats isijungia, didinas plotas, bet juk maisto skoniui tai itakos neturi...O gal yra ir tokiu, kurios tikrai pasiteisina ir patiekalai tampa skanesni, grazesni, sveikesni...Gal kas is praktikos gali papasakot? Ar tik patogume ir greitume skirtumas?
Pati domiuosi siuo metu ir ir vienas is idomesniu pastebejimu ka man pasakojo del indukcies tai, kad pvz koshe verdama su pienu neprisvyla, nereikia maisyti ir stoveti prie virykles
Greitai uzverda ne tik vanduo bet ir verdami produktai, sudeti i verdanti vandeni. Yra tiek ismaniu tu indukciniu, kad pacios jaucia, kada sumazejo kaitra ir nustojo virti ir gali pati padidinti vel (cia gal kazkas placiau pakomentuotu kas per dalykas, nes nelabai supratau is pasakojimo). Uzstacius taimeri irgi galima atsitrakti nuo virykles ir grizti tik kai supypses, kad jau sriuba isvire, nereiks sekti laikrodzio. Na ir pagrindinis pliusas, aisku, valymas. Lengvai paprastai be jokio vargo, niekas nepridegs, neprikeps, nereiks gramdyti, sveisti.
Tiesa, dar nustebau, kad nereikia ten jokiu spec baisiai brangiu jai puodu. Galima naudoti emaliuotus su gelytem is Maximos
Bile magnetas limpa prie dugno ir tinkamas puodas tai indukcinei.
Tiek man pavyko suzinoti siandiena, gal kas papildys, pakoreguos, paneigs?