Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 19

Sveiki, užsukau ir aš čia ieškoti pagalbos. Atėjo laikas keisti virtuvės techniką ir reikia išsirinkti orkaitę, (norime kad būtų su pirolizę ) ir dujinę kaitlentę. Esame nusižiūrėje Siemens modelį HB672GCS1S ir kaitlentę De Dietrich DTE 1114X metalas, arba DTG 1164X juodas grudintas stiklas. Gal galite pakomentuoti ar verti dėmesio šitie variantai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ollexa: 29 birželio 2016 - 21:37
QUOTE(ollexa @ 2016 06 29, 21:34)
Sveiki, užsukau ir aš čia ieškoti pagalbos. Atėjo laikas keisti virtuvės techniką ir reikia išsirinkti orkaitę, (norime kad būtų su pirolizę ) ir dujinę kaitlentę. Esame nusižiūrėje Siemens modelį HB672GCS1S ir kaitlentę De Dietrich DTE 1114X metalas, arba DTG 1164X juodas grudintas stiklas. Gal galite pakomentuoti ar verti dėmesio šitie variantai?  g.gif

Man visai nieko Jūsų žiūrėtas komplektukas....tik galvoju kodėl renkatės Kaitlentę firmos De Dietrich?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 06 29, 21:49)
Man visai nieko Jūsų žiūrėtas komplektukas....tik galvoju kodėl renkatės Kaitlentę firmos De Dietrich?

Buvome užsukę i Ogminą, konsultantas aprodė, papsakojo, patiko dizainas, laikikliai vientisi, stabilus. Ten matėme išdėstimą ant juodo stiklo. Gal yra ir geriasnių variantų? Vyras labiau nori metalo, aš stiklo. Tiesa sakant dar pasimetę tarp daugybės pasiūlimų. Norisi nusipirkti gerus praktiškus daiktus ir kad kaina atitiktų kokybės.
Matėme ir baltos spalvos orkaitę Simens tik kaitlentės neradome ant balto stiklo. Gal tiesiog ne ten ieškojome☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ollexa: 29 birželio 2016 - 22:13
QUOTE(ollexa @ 2016 06 29, 23:34)
Sveiki, užsukau ir aš čia ieškoti pagalbos. Atėjo laikas keisti virtuvės techniką ir reikia išsirinkti orkaitę, (norime kad būtų su pirolizę ) ir dujinę kaitlentę. Esame nusižiūrėje Siemens modelį HB672GCS1S ir kaitlentę De Dietrich DTE 1114X metalas, arba DTG 1164X juodas grudintas stiklas. Gal galite pakomentuoti ar verti dėmesio šitie variantai?  g.gif

Orkaitė pusė velnio. Dar galite pažiūrėti: HB674GCS1S ar HB675GBS1.
Kaitlentė De Dietrich g.gif ar tikrai Jums reikalingas pamandrintas BRANDT už beprotišką kainą? Galite gerokai sutaupyti žiūrėdami: Whirlpool AKT6465/NB (stiklas), Whirlpool AKF 6422/IXL (metalas) arba (stiklas+programuojami degikliai) GKTG 6 SY2B.
user posted image
Sutaupytus pinigus rasite kur panaudoti.
Atsakyti
QUOTE(ollexa @ 2016 06 29, 22:11)
Buvome užsukę i Ogminą, konsultantas aprodė, papsakojo, patiko dizainas, laikikliai vientisi, stabilus. Ten matėme išdėstimą ant juodo stiklo. Gal yra ir geriasnių variantų? Vyras labiau nori metalo, aš stiklo. Tiesa sakant dar pasimetę tarp daugybės pasiūlimų. Norisi nusipirkti gerus praktiškus daiktus ir kad kaina atitiktų kokybės.
Matėme ir baltos spalvos orkaitę Simens tik kaitlentės neradome ant balto stiklo. Gal tiesiog ne ten ieškojome☺

Atvirai pasakius aš turiu dujas ir pas mane dujinis paviršius ant pilko stiklo.....balta,pilka,smėlio spalvos dujinius paviršius daug lengvesnė priežiūrą....Jūsų atveju pasižiūrėčiau baltas dujines kaitlentes pvz su laikmačio funkciją thumbup.gif GORENJE GKTG6SY2W
Neblogas modeliukas Whirlpool AKT6465/WH
Ir pasižiūrėkite baltą orkaitę BOSCH HBG673CW1S,SIEMENS HB672GCW1S 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 06 30, 08:55)
Atvirai pasakius aš turiu dujas ir pas mane dujinis paviršius ant pilko stiklo.....balta,pilka,smėlio spalvos dujinius paviršius daug lengvesnė priežiūrą....Jūsų atveju pasižiūrėčiau baltas dujines kaitlentes pvz su laikmačio funkciją  thumbup.gif GORENJE GKTG6SY2W
Neblogas modeliukas Whirlpool AKT6465/WH
Ir pasižiūrėkite baltą orkaitę BOSCH HBG673CW1S,SIEMENS HB672GCW1S 4u.gif

Ačiū Jūms labai.
Kažkaip ir man labiau norisi šviesios kaitlentės, kiek skaičiau, tai juodą stiklą sunkiau prižiūrėti. Tie jūsų variantai tikrai patiko. Gal netgi Gorenje labiau. Reikia pamatyti realiai
ir apsispresti. O jeigu lyginti firmas ( Gorenje ir Whirpool), kuri geresne? ☺
Dar noriu paklausti dėl Bosch orkaitės. Kaip girdėjau iš konsultanto, tai žmonės kurie pirko tą modelį sugrįšdavo ir
kalbėjo, kad tas rutuliukas kažkaip "grybauja" g.gif Gal tada geriau Siemens, nes ten valdymas paprastesnis.
Atsakyti
QUOTE(ollexa @ 2016 06 30, 13:07)
Kažkaip ir man labiau norisi šviesios kaitlentės, kiek skaičiau, tai juodą stiklą sunkiau prižiūrėti. Tie jūsų variantai tikrai patiko. Gal netgi Gorenje labiau. Reikia pamatyti realiai ir apsispresti. O jeigu lyginti firmas ( Gorenje ir Whirpool), kuri geresne? ☺

"Gerumas" jų panašus, Gorenje gal mažiau "pigienos" (ne tik kainų prasme) gamina. O jų kaitlentė ekskliuzyvinė- šiai dienai be analogų.
Atsakyti
QUOTE(ollexa @ 2016 06 30, 11:07)
Kažkaip ir man labiau norisi šviesios kaitlentės, kiek skaičiau, tai juodą stiklą sunkiau prižiūrėti. Tie jūsų variantai tikrai patiko. Gal netgi Gorenje labiau. Reikia pamatyti realiai   
ir apsispresti. O jeigu lyginti firmas ( Gorenje ir Whirpool), kuri geresne? ☺
Dar noriu paklausti dėl Bosch orkaitės. Kaip girdėjau iš konsultanto, tai žmonės kurie pirko tą modelį sugrįšdavo ir kalbėjo, kad tas rutuliukas kažkaip "grybauja" g.gif Gal tada geriau Siemens, nes ten valdymas paprastesnis.

Tiesiog ne tiek sunkiau prižiūrėti kiek dažniau smile.gif
Dujiniams paviršiui nėra ko gesti todėl čia tik skirtumas yra taimerio funkcija ar nėra...aš svajoju apie Gorenje ....bet niekaip nesugenda AEG dujinis paviršius.
Tikrai negirdėjau apie tokias Bosch problemas....
Bosch turi automatines programas ..bet tai nėra labai didelis privalumas 4u.gif
Atsakyti
Ar yra dujinių kaitlenčių su stiklo keramiką? Kur pasiskaitau visur grudintas stiklas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ollexa @ 2016 06 30, 15:37)
Ar yra dujinių kaitlenčių su stiklo keramiką? Kur pasiskaitau visur grudintas stiklas ax.gif

Be abejonės yra ...tik kyla klausimas Jums kam tokios reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ollexa @ 2016 06 30, 17:37)

PRP626B70E
GC650KR
Atsakyti
Gal stiklokeramika tvirtesne, atsparesne braižimams? Ar nėra tokio didelio skirtumo ką pasirinkti?
Atsakyti