Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 19

QUOTE(Apvalute @ 2016 06 26, 11:50)
Aš jau klausiau trijų žmonių ir jie visi patvirtino, kad sunku patikėti, jog šiais laikais orkaitė veiktų taip įkyriai garsiai. Na, teks kviestis tada meistrus..

Jau nuo 2005 m vis išgirstu kad pasitaiko Gorenje orkaičių kurios dirba garsiai pabandykite kviestis meistriukus.....gal tai pataisomas defektas...kiek laiko naudojatės?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 06 26, 14:35)
Jau nuo  2005 m vis išgirstu kad  pasitaiko Gorenje  orkaičių kurios dirba garsiai pabandykite kviestis meistriukus.....gal tai pataisomas defektas...kiek laiko naudojatės?

aš tik vieną k. naudojausi, tik penktad. sumontavo. Ji visiškai nauja.
Mano pastatomas gan galingas ventiliatorius dirb tyliau negu pati orkaitė.. Esu labai nusivylusi. Niekada net neįsivaizdavau, kad perkant tikrai ne pačią pigiausią naują orkaitė gali kilti tokių problemų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 26 birželio 2016 - 12:44
QUOTE(Apvalute @ 2016 06 26, 12:41)
aš tik vieną k. naudojausi, tik penktad. sumontavo. Ji visiškai nauja.

Jai ras gedimą atsisakykite taisymo ir keiskitę į naują....netaisykite 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norime pirkti garų orkaitę, tačiau išsirinkti sunku. Kuo skiriasi garų orkaitė nuo orkaitės su garų funkcija? Gal galite kokią rekomenduoti? Kompaktiškos tikriausiai nenorime, nors gal kaip tik tokią rekomenduotumėte? Kaina iki 1000 eur, nors būtų neblogai, kad kainuotų mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Pupike @ 2016 06 27, 14:10)
Sveiki, norime pirkti garų orkaitę, tačiau išsirinkti sunku. Kuo skiriasi garų orkaitė nuo orkaitės su garų funkcija? Gal galite kokią rekomenduoti? ...

Garų orkaitėje yra TIK garų funkcijos.
Kokį porą-trejetą savaičių atgal buvo ginčas apie tokias orkaites, ten rasite ir rekomenduotus modelius. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 27 birželio 2016 - 12:53
QUOTE(Apvalute @ 2016 06 26, 12:45)
Ačiū Jums už patarimus smile.gif

Nėra už ką 4u.gif

QUOTE(Pupike @ 2016 06 27, 12:10)
Sveiki, norime pirkti garų orkaitę, tačiau išsirinkti sunku. Kuo skiriasi garų orkaitė nuo orkaitės su garų funkcija? Gal galite kokią rekomenduoti? Kompaktiškos tikriausiai nenorime, nors gal kaip tik tokią rekomenduotumėte? Kaina iki 1000 eur, nors būtų neblogai, kad kainuotų mažiau.

Pilnai garinėse galima gaminti garuose 30–100 °C o dalinai to nėra....Kompaktinė gal daugiau tiems kas turi mažai vietos ir nori turėti daugiau tokių prietaisų...
Nereikia pamiršti kad turint garinę orkaitę pasinaudojus garais reikės jas išsausinti...tai yra surinkti likusią drėgmę iš orkaitės jai tam pasiruošę taigal paminėsiu keletą modeliuku
AEG BS931470NM
Electrolux EOB8956AOX
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 06 21, 09:47)
skaitinėju apie orkaites ir matau, kad yra jų su mirkobangų funkcija  g.gif  ar vertos dėmesio jei man tai reikalinga tik išimtinais atvejais maisto pasišildymui? ar būna orkačių su kokiomis nors alternatyvomis, kad būtų galima greitai pašildyti maistą?

ką konkrečiai būtų galima pažiūrėti iš orkaičių, jei reikalingas baltas variantas, kad būtų pirolizė, teleskopiniai bėgeliai ir kažkoks "navarotas" maisto šildymui? orkaitė montuotųsi atskirai nuo kaitlentės ir aukščiau.

kaitlentės reiktų visiškai juodos, indukcinės ir patogaus valdymo  ax.gif

QUOTE(Carlin @ 2016 06 22, 09:14)
tokiu atveju nebenoriu smile.gif

bet Jūs man dar paaiškinkite, jei yra orkaitėje funkcija greitas įkaitimas, tai gal visa tai puikiai tinka maisto pašildymui?  g.gif  nes man iš principo ta mikrobangė būtų reikalinga tik maisto šildymui retkarčiais.

Kitas dalykas - ar yra visiškai baltų orkaičių? ta prasme, kad ir stiklas būtų baltas? nes kiek žiūriu Electrolux, Bosch, Siemens - visur stiklas permatomas.

Dabar radau lyg ir variantą EOC5751FAV - kokie +/- ar galima kažką analogiško geresnio gaut?

Skaičiau keletą puspalių šios temos ir apsidžiaugiau radusi Carlin užklausą, nes man reikia lygiai to paties, kaip ir jai. Bet diskusija nutrūko, tad keliu į viršų- kaip, jūsų nuomone, jos pasiūlytas variantas ELECTROLUX EOC5751FAV.
Arba koks kitas variantas vertas dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2016 06 28, 12:54)
Skaičiau keletą puspalių šios temos ir apsidžiaugiau radusi Carlin užklausą, nes man reikia lygiai to paties, kaip ir jai. Bet diskusija nutrūko, tad keliu į viršų- kaip, jūsų nuomone, jos pasiūlytas variantas ELECTROLUX EOC5751FAV.

Modeliukas EOC5751FOV stiklas permatomas ,pasišildyti maisto jose nebus galimybės.
GORENJE BOP 88-ORA-W stiklas grynai baltas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 28 birželio 2016 - 13:12
QUOTE(Oraia @ 2016 06 28, 14:54)

EOC5751FAV - puikus variantas baltai virtuvei.
Jei labiau akcentuoti baltą spalvą (stiklas bus visiškai baltas) dar galite žiūrėti:
BO 87 ORA-W - bėgeliai, be pirolizės.
BOP 88 ORA-W - pirolizė, be bėgelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 29 birželio 2016 - 08:36
QUOTE(Pupike @ 2016 06 27, 12:10)

Esu įsigijus SIEMENS CD634GBS1. Superinė.
Papildyta:
+ paprastą BOSCH HBG673CB1S
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2016 06 29, 10:50)

Ši garų orkaitė, ne orkaitė su garų funkcijomis.

Jūs pasirinkite du atskirus prietaisus. Bet galimas variantas orkaitė su garų funkcija duos tokius pačius gerus rezultatus, teisingai pasirinkus prietaisą.

Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 06 28, 15:11)
Modeliukas EOC5751FOV stiklas permatomas ,pasišildyti maisto jose nebus galimybės.

Maistą galima pašildyti ne tik mikrobangų krosnelėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2016 06 29, 09:50)
Papildyta:
+ paprastą BOSCH HBG673CB1S

reikėjo Jūsų orkaitei į kompaniją BOSCH CDG634BS1 4u.gif
Pasipasakokite apie SIEMENS CD634GBS1 tai bus naudinga visiems būsimiems vartotojams 4u.gif

QUOTE(speedy @ 2016 06 29, 09:13)
Maistą galima pašildyti ne tik mikrobangų krosnelėje  mirksiukas.gif

Duos tokius pačius rezultatus tik priežiūrą visai kitokia ...todėl du prietaisai daug geriau nei du viename 4u.gif
Atsakyti