Dabar kai apsvietet suprantu, kad vienos orkaites stipresnes ziurint is garu puses, bet gali neturet pirolizes, kitos tures pirolizes, bet silpnesne bus imant garus ir t.t.
Ziuriu dabar dar modelį Bosch HNG6764B6, keista, kad pas mus jis kainuoja 2000, kai tuo tarpu Vokietijoje - 1400, bet ar si orkaite jau butu tas aukso viduriukas ?
QUOTE(Edwinukas @ 2016 06 15, 13:23)
Dabar kai apsvietet suprantu, kad vienos orkaites stipresnes ziurint is garu puses, bet gali neturet pirolizes, kitos tures pirolizes, bet silpnesne bus imant garus ir t.t.
Ziuriu dabar dar modelį Bosch HNG6764B6, keista, kad pas mus jis kainuoja 2000, kai tuo tarpu Vokietijoje - 1400, bet ar si orkaite jau butu tas aukso viduriukas ?
Netiesa...visos orkaitės puikiai kepa garuose....ir tik keletai čia komentarorių netenkina garų programos
Modeliukas +mikrobangos HNG6764B6 ar tikrai reikia tokios ?
QUOTE(Edwinukas @ 2016 06 15, 15:23)
... Ziuriu dabar dar modelį Bosch HNG6764B6, keista, kad pas mus jis kainuoja 2000, kai tuo tarpu Vokietijoje - 1400, bet ar si orkaite jau butu tas aukso viduriukas ?
Nereikia Jums xxxxB6, kam Jums tas Home Connect (WLAN)? Turite su kuo ta orkaitė kalbėsis? Nebent labai juoda spalva knieti.
Žiūrėkite HN678G4S1
QUOTE(Kikker @ 2016 06 15, 13:28)
Netiesa...visos orkaitės puikiai kepa garuose....ir tik keletai čia komentarorių netenkina garų programos
Turite omenyje ar reikia man mikrobangų + orkaitės viename? Jei i ta pačią kainą eina tilpti tai kodel gi ne, nebent cia techniski kokie niunsai dėl ko neverta tokios pirkti, tas atvėjis žinot kaip ten būna kas tinka viskam tas netinka niekam
QUOTE(Edwinukas @ 2016 06 15, 15:32)
Turite omenyje ar reikia man mikrobangų + orkaitės viename? Jei i ta pačią kainą eina tilpti tai kodel gi ne, nebent cia techniski kokie niunsai dėl ko neverta tokios pirkti, tas atvėjis žinot kaip ten būna kas tinka viskam tas netinka niekam
Į 1300 galite sutilpti su garai+pirolizė+mikrobangos.
QUOTE(Edwinukas @ 2016 06 15, 13:32)
Nereikia pamiršti kad pasinaudojus garų programomis ar mikrobangų krosnelę reikės orkaitė išsausinti...nepakaks tik iškepus ar pasišildžius patiekalą išjungti orkaitės durelės ...reikės išpilti likusi vandenį įjungti 15-20 min džiovinimo programą.
Jai gaunate už 1400 eur tai tikrai labai neblogas pirkinys...
QUOTE(speedy @ 2016 06 15, 13:30)
Nereikia Jums xxxxB6, kam Jums tas Home Connect (WLAN)? Turite su kuo ta orkaitė kalbėsis? Nebent labai juoda spalva knieti.
Žiūrėkite HN678G4S1
Žiūrėkite HN678G4S1
Supratau, manau ties tuo modeliu ir apsistosiu. Dar keli klausimai ar cia senokas jau modelis? Ir pastebiu, kad dabar orkaitės ir 67l ir 71l buna, cia dabar du tokie standartai? Nesenai baige gaminti virtuvinį komplektą, o man prieš gaminant net nebuvo kilus mintis paklausti kokių matmenų nišą ketinama padaryti orkaitei. Ar čia šis modelis yra visiskas standartas ir neturetu kilti bėdu ?
QUOTE(Edwinukas @ 2016 06 15, 13:37)
Supratau, manau ties tuo modeliu ir apsistosiu. Dar keli klausimai ar cia senokas jau modelis? Ir pastebiu, kad dabar orkaitės ir 67l ir 71l buna, cia dabar du tokie standartai? Nesenai baige gaminti virtuvinį komplektą, o man prieš gaminant net nebuvo kilus mintis paklausti kokių matmenų nišą ketinama padaryti orkaitei. Ar čia šis modelis yra visiskas standartas ir neturetu kilti bėdu ?
orkaitę 61 litro ar 74 jos išoriniai išmatavimai liko tie patys...bėdų nekils....
QUOTE(laima05laima @ 2016 06 15, 17:11)
Sveiki, prasau pagalbos, reikia elektrines orkaites be pirolizes, keraminemis sienelemis 3 stiklai, zinoma vedinimas, laikmatis, pagal mano atliktus "namu darbus" gal geriausia siemens...prasau patarimo.
Pasižiūrėkite Siemens HB655GBS1
QUOTE(laima05laima @ 2016 06 15, 17:20)
Aciu, o kaip zinoti ar tai pagaminta vokietijoje, nes kainu skirtumas vokietijoje ir pas mus gan didelis...Aciu
Na rašoma kur pagaminta....ir kai kurių orkaičių kainos gali būti Vokietijoje ir aukštesnės ir žemesnės...