Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Ingridele21 @ 2016 06 16, 17:37)
Labukas merginos 4u.gif  man sunkiausiai su maistu susitvarkyt būna savaitgalį, tada atsipalaiduoji ir vėl visai savaitei darbo būna doh.gif

QUOTE(milda.25 @ 2016 06 16, 19:45)
As jau po penktadienio sverimosi pradedu valgyt☺

QUOTE(Ingridele21 @ 2016 06 16, 20:25)
Aš dažniausiai penktadienį nugrybauju ir vakare prisivalgau, nes šiaip vakarais darbo dienom po 18 val nevalgau smile.gif

Mergytės, juk ne dėl tų penktadienių svorį metat, o dėl savęs, savo geros nuotaikos, savijautos ir savimylos wub.gif aišku, jūsų čia reikalas ir aš ne pavyzdys koks tai, kad mokinčiau blush2.gif bet bent kol mečiau didžiąją dalį antsvorio, man geriausiai veikė ta viena vienintelė diena per savaitę kai ne valgiau, o ėdžiau ką tik noriu biggrin.gif o va kai nuklydau, tai ir stumdausi praktiškai ant vietos doh.gif

Šiandien neblogai atsimaitinau, įdomu ką rytoj svarstyklės parodys. Gerų visoms skaičiukų 4u.gif
Atsakyti
As ka tik saldainiu prisivalgiau. Svarstykles nieko gero neparodys ryt
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 06 16, 20:43)
As ka tik saldainiu prisivalgiau. Svarstykles nieko gero neparodys ryt

Aš kaip tikra geltonkasė lietuvaitė pasidžiaugsiu kad ne aš viena tokia rolleyes.gif
O jei rimtai matyt kažkoks kvailas metas užėjo. Na šiandien kaip ir jau lengviau, nebesijaučiu amžinai alkana smile.gif Svarbu neužsileisti...
Atsakyti
Labas rytas. 112.8
Kaip jau ir zinojau kad raudonuosiu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 91.3 kg.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 81.6 kg šįryt. Oij kaip sunku daros tuos minusus išspaust doh.gif
Atsakyti
86.6 kg. Dziaugiuosi labai nes be iskrovos svoris pamazejo. Tikslas kitai savaiteo sverti tiek kiek sveriau per vestuves. 85 ir jau ten kas po kablelio bus tas bus☺
Papildyta:
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 06 17, 09:22)
Labas rytas 4u.gif  81.6 kg šįryt. Oij kaip sunku daros tuos minusus išspaust  doh.gif

Paziurejau tu auksta moteris. Tai kmi jauciu jau normalus. O kiek dar numesti nori?
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 06 17, 09:32)
86.6 kg. Dziaugiuosi labai nes be iskrovos svoris pamazejo. Tikslas kitai savaiteo sverti tiek kiek sveriau per vestuves. 85 ir jau ten kas po kablelio bus tas bus☺
Papildyta:

Paziurejau tu auksta moteris. Tai kmi jauciu jau normalus. O kiek dar numesti nori?

Niu žinok KMI normalus tik 79 atrodo pasiekus bus doh.gif o noriu 77 sverti smile.gif mažiau nereikia rolleyes.gif tikiuosi iki vasaros galo tiek sverti, jei labai neatsipalaiduosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 06 16, 20:45)
As jau po penktadienio sverimosi pradedu valgyt☺

Jo atrodo, prisidaviau galima pasilepint. ..☺
Pas mane 85, 5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sermuksnelis: 17 birželio 2016 - 11:46
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 06 17, 10:22)
Niu žinok KMI normalus tik 79 atrodo pasiekus bus  doh.gif  o noriu 77 sverti  smile.gif  mažiau nereikia  rolleyes.gif  tikiuosi iki vasaros galo tiek sverti, jei labai neatsipalaiduosiu blush2.gif

Keistai kaip, nu bet jei taip tai reik damust ta 77. Tau nedaug liko. Tai manau greiciau nei iki vasaros galo numesi
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 06 17, 14:50)
Keistai kaip, nu bet jei taip tai reik damust ta 77. Tau nedaug liko. Tai manau greiciau nei iki vasaros galo numesi

Tau irgi neblogai krenta, tai jei taip ir toliau greitai pasieksi tikslą 4u.gif aš kartą mečiau greitai, bet greitokai ir ataugo, tai dabar geriau lėčiau, su mažiau apribojimų ax.gif
Atsakyti
Kava dariausi tris kartus. Viena pasidariau ogi piena sutrauke i varske. Tada su kondensuotu nesaldintu irgi sutrauke i varske. O dabar gersiu be jokiu pienu. Labas rytas visoms. Svarstykles po traskuciu fiestos stebuklingai nerodo daug daugiau nei vakar. Tai gal praslysiu si karta su nedideliu pliusu.
Kaip jus laikotes?
Papildyta:
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 06 17, 15:57)
Tau irgi neblogai krenta, tai jei taip ir toliau greitai pasieksi tikslą 4u.gif  aš kartą mečiau greitai, bet greitokai ir ataugo, tai dabar geriau lėčiau, su mažiau apribojimų ax.gif

As zinok save mazai riboju. Man per menesi buna kokia savaite, kada as naturaliai lengviau susilaikau nuo visko. Tai va kazkaip dabar toks metas buvo. Ir jauciu kad po jo ateis baisusis ryjimo periodas. Plius man lengviau kai silta. As cia man regis nuo kokio kovo. Tai sakyciau krenta per letai☺
Atsakyti