Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Mazas miega. As valgyt pasidariau. Bet sloga uzpuole mane siandien.
Papildyta:
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 06 14, 21:36)
Aš labai daug prisidariau, puodo neįveikčiau biggrin.gif  trys bliūdeliai man maximum telpa, be bulvių. Bet aš juos ne kūdus darausi, su daaaug kiaušinių, tai užkemša gerai ir atkemša lotuliukas.gif

As irgi megstu rimtus. Be vandens, tik kefyras, daug kiausiniu ir agurku. Anksciau negalejau valgyt be bulviu. Dabar apsipratau. Nors skaniau su bulvem. Svieziom
Atsakyti
Labuka, as tai iskrovavau sian su bananais . dirbu tai rodausi retai, o prisidavinejam kaip ir anksciau penktadieniais?
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2016 06 15, 21:14)
Labuka, as tai iskrovavau sian  su bananais . dirbu  tai rodausi  retai,  o prisidavinejam  kaip ir anksciau  penktadieniais?

Aha, penktadieniais 4u.gif kol yra prisiduodanciu biggrin.gif

As siandien mityba normaliai, bet nepavyko iseit pasivaiksciot ir kazin ar pavyks jau sia savaite... atostogos in the air wub.gif
Atsakyti
O man kažkokie valgadieniai užėjo, alkana siaubingai, jausmas toks kad net galva iš alkanumo svaigsta kai normaliai pavalgau, tai dar užkertu . O svoris ne dienom o minutėm auga doh.gif
Atsakyti
Uzlipus ant svarstykliu paaiskes ar man siandien iskrova ar ne. Jei daugiau nei penktadieni raita buvo man iskrova
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2016 06 15, 22:25)
O man kažkokie valgadieniai užėjo, alkana siaubingai, jausmas toks kad net galva iš alkanumo svaigsta kai normaliai pavalgau, tai dar užkertu . O svoris ne dienom o minutėm auga  doh.gif

Visom taip buna. Nenusimink, bet ir nepasiduok. As vakar su traskuciu noru kovojau. Bet neturiu tokiu dalyku namie
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 06 16, 06:29)
Uzlipus ant svarstykliu paaiskes ar man siandien iskrova ar ne. Jei daugiau nei penktadieni raita buvo man iskrova
Papildyta:

Visom taip buna. Nenusimink, bet ir nepasiduok. As vakar su traskuciu noru kovojau. Bet neturiu tokiu dalyku namie

Gerai kad tik traskuciu norisi. O man tiesiog maisto: mesos, duonos, kruopu. O tokiu dalyku namuose juk yra doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif laikykis, Jerda, priaugti atgal labai lengva, o numest vėl vargelis... bet būna tokių fazių visoms 4u.gif
Aš laikaus gerai, bet va atostogos ant nosies, pas mamą, lepins, pasiilgę... tai kokia pora sav jaučiu net nesisversiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 06 16, 08:50)
Gerai kad tik traskuciu norisi. O man tiesiog maisto: mesos, duonos, kruopu. O tokiu dalyku namuose juk yra doh.gif

Mano organizmas mesuprantu kodel bet reaguoja taip kad as traskuciu pakelio priaugu kila. Ir man ji reikia numetinet. Ir tikrai ne todel kad akyscius sulaiko. As su traskuciais iki 92 davariau. Tada supratau kad jie niekur nedingsta. Ir teko judintis
Papildyta:
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 06 16, 08:59)
Labas rytas 4u.gif  laikykis, Jerda, priaugti atgal labai lengva, o numest vėl vargelis... bet būna tokių fazių visoms 4u.gif 
Aš laikaus gerai, bet va atostogos ant nosies, pas mamą, lepins, pasiilgę... tai kokia pora sav jaučiu net nesisversiu biggrin.gif

Manau pora savaiciu nusipelnai but lepinama. Visu saldumynu suvalgyt nebutina bet visko ragaut privaloma☺
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 06 16, 13:30)

Manau pora savaiciu nusipelnai but lepinama. Visu saldumynu suvalgyt nebutina bet visko ragaut privaloma☺

Pasistengsiu nepamesti saiko, gaila būtų sunkiai pamestus kilogramus vėl privalgyt doh.gif bet kartais protas išsijungia blush2.gif

Tedi, kaip tu laikais? Kada į Lietuvą? Kur prapuolus? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 16 birželio 2016 - 15:53
Labukas merginos 4u.gif man sunkiausiai su maistu susitvarkyt būna savaitgalį, tada atsipalaiduoji ir vėl visai savaitei darbo būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 06 16, 17:37)
Labukas merginos 4u.gif  man sunkiausiai su maistu susitvarkyt būna savaitgalį, tada atsipalaiduoji ir vėl visai savaitei darbo būna doh.gif

As jau po penktadienio sverimosi pradedu valgyt☺
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 06 16, 18:45)
As jau po penktadienio sverimosi pradedu valgyt☺

Aš dažniausiai penktadienį nugrybauju ir vakare prisivalgau, nes šiaip vakarais darbo dienom po 18 val nevalgau smile.gif
Atsakyti