Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Jerda @ 2016 06 12, 23:08)
Jau nebebandom, o susiimam, nes per savaitgalį dasiauginau  ax.gif Jei ne ši grupė seniai būčiau praskydusi, o dabar praskystu bet susiimu, kaip ir gėda būna  4u.gif

Nu zinok man savaitgalis priesas. Kiekviena kart turiu ka veikt po jo. Si irgi beveik kilas. Ir kam as taip save skriaudziu?
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 06 13, 06:21)
Nu zinok man savaitgalis priesas. Kiekviena kart turiu ka veikt po jo. Si irgi beveik kilas. Ir kam as taip save skriaudziu?

O man virs kilo. Sios savaites tikslas grizti i penktadienini svori
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif aš nesisveriu, tai nei pliuso nežinau, nei tikslo neturiu biggrin.gif šiandien iškrovauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 06 13, 12:20)
Labas rytas 4u.gif  aš nesisveriu, tai nei pliuso nežinau, nei tikslo neturiu  biggrin.gif  šiandien iškrovauju  ax.gif

As iskrovausiu ketvirtadieniais kad kuda penktadieni buciau☺. Kai busiu labiau disciplinuota pirmadieniais darysiu. Kad iki penktadiemio islaikyciau☺
Atsakyti
Iškrova atlaikyta, 9 km suvaikštinėti rolleyes.gif kažkaip mažėja čia mūsų, pasiilgau Eglutytės, Tedi, Fėjos, bevalės unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes.
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 06 13, 20:48)
Iškrova atlaikyta, 9 km suvaikštinėti rolleyes.gif  kažkaip mažėja čia mūsų, pasiilgau Eglutytės, Tedi, Fėjos, bevalės  unsure.gif
O manes? ax.gif biggrin.gif

As tai irgi vadzias atleidau. Dar sestadieni MB nusivede i Grill Brazil, o ten zinot - sumoki ir valgai kiek telpa. Tai va. Pavalgiau. doh.gif O va sestadieni imones baliukas. Irgi saves neskriausiu. doh.gif Eina na.

Va, o siaip maze savo islydejau sian i stovykla. Tyluma namuose, liudna. Dviese su MB ir su suniu sau laika leidziam. Kazi kaip ten mano pupa nakti ne namuose bus. Bet ka as cia, kaip apie kudiki koki. Didele pana jau. Ech greit tie vaikai auga. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 06 13, 21:48)
Iškrova atlaikyta, 9 km suvaikštinėti rolleyes.gif  kažkaip mažėja čia mūsų, pasiilgau Eglutytės, Tedi, Fėjos, bevalės  unsure.gif

Musu cia tikrai sumazeje. Bet maza kokie dalykai pas zmones gyvenime vyksta. Gal gris, gal rado kur geriau. O gal svoris siuo metu ne pats aktualiausias dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 06 13, 22:09)
Sveikutes.
O manes? ax.gif  biggrin.gif

Tave ir pasiilgstu, bet tu bent kas savaitę dėl lentelės pasirodai bigsmile.gif biggrin.gif tai negaliu baisiai bambėt mirksiukas.gif
Pati kartais noriu nusimuilint iš čia, jau nusobodo stumdytis ant vietos, bet žinau, jei pabėgsiu, pasigailėsiu, ne kartą taip buvę lotuliukas.gif tai laikaus iš paskutiniųjų doh.gif bigsmile.gif
Och, vakai tikrai per greitai auga, liūdna ir kartu labai gražu matyti juos tobulėjant, savarankiškėjant wub.gif
Atsakyti
Siandien virs 10000 zingsniu. Pavalgiau. Bet dar kazko norisi
Atsakyti
Aš šiandien tik 5 km suvaikštinėjau ir tai per lietų biggrin.gif įaltibarščių ką tik prisidariau, praktiškai viena juos namie valgau, tai kelias dienas srėbsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 06 14, 18:25)
Aš šiandien tik 5 km suvaikštinėjau ir tai per lietų biggrin.gif  įaltibarščių ką tik prisidariau, praktiškai viena juos namie valgau, tai kelias dienas srėbsiu bigsmile.gif

As pasidarau puoda ir viena suryju per diena. Vaikai nevalgo o vyras tik bliudeli. Bet as nesiskundziu. Megstu o ir nebaisiai kaloringi
Atsakyti
Aš labai daug prisidariau, puodo neįveikčiau biggrin.gif trys bliūdeliai man maximum telpa, be bulvių. Bet aš juos ne kūdus darausi, su daaaug kiaušinių, tai užkemša gerai ir atkemša lotuliukas.gif
Atsakyti