Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(milda.25 @ 2016 06 12, 10:34)
Galima ir as i ta sarasa. Nes iki vasaros galo 77 pasiekt ir man siuo metu atrodo realu. Nezinau kaip ateity bus.

Aišku kad galima thumbup.gif drinks_cheers.gif kuo daugiau mūsų su pabašoaos tikslais, tuo smagiau ir lengviau nepasiklyst bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, kažkur Aisirė pradingo. Labai tikiuosi kad atsipalaidavusi atostogauja, linksminasi tourist5.gif alc.gif , o ne kad vėl kokios bėdos užpuolė.

Fėja jau kuris laikas irgi dingo. Kažkoks Bermudų trikampis g.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Jetau, kaip nesmagu. Prapuoliau su visa lentute. Viskas gerai, tik va rytoj maze i stovykla dviem savaitem isleidziu tai paskutines dienos grynas chaosas. Ta nupirkt, ta isskalbt, ta surast, zodziu. doh.gif Dabar dar per tuos lakstymus sutarti pamirsau pasirasyt, tai aciu D kad kaimyne/drauge turi printeri, tai va leksiu pasiimt veliau doku, o tai vaiko i stovykla nepriimtu per mane tokia vepla. lotuliukas.gif

Fsio, einu lentute daryt. 4u.gif Tuoj ikelsiu.
Atsakyti
user posted image

first.gif Jerda
second.gif milda.25
third.gif Caramelia30
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 06 12, 14:52)
user posted image

first.gif Jerda
second.gif milda.25
third.gif Caramelia30

Ačiū už lentutę ir smagu, kad atsiradai 4u.gif kaip smagu mažei bus stovykloj bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 06 12, 14:05)
Ačiū už lentutę ir smagu, kad atsiradai 4u.gif  kaip smagu mažei bus stovykloj bigsmile.gif  thumbup.gif
Aha, smagu, bet va man stresas. Pirma karta savarankiskai keliaus. Baisoka. blush2.gif Jin pas mane ne is tu savarankiskuju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 06 12, 15:33)
Aha, smagu, bet va man stresas. Pirma karta savarankiskai keliaus. Baisoka. blush2.gif Jin pas mane ne is tu savarankiskuju. biggrin.gif

O kiek metų? Nieko bet kaip namuose pailsėsi dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 06 12, 14:49)
O kiek metų? Nieko bet kaip namuose pailsėsi dabar smile.gif
Jau spali 10 bus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 06 12, 16:09)
Jau spali 10 bus. ax.gif

Viskas bus gerai. Smagu stovyklose vaikams.
Atsakyti
Kazkaip ne taip svori metu. Va sakoti valgau visai ne i tema
Atsakyti
Labutis panos, na tai bandom.
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2016 06 12, 20:52)
Labutis panos,  na tai bandom.

Jau nebebandom, o susiimam, nes per savaitgalį dasiauginau ax.gif Jei ne ši grupė seniai būčiau praskydusi, o dabar praskystu bet susiimu, kaip ir gėda būna 4u.gif
Atsakyti