Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(viva 37 @ 2016 09 29, 13:15)
Caramelia su kuom iskrovauji? As kol kas laikausi su arbatom.

Kai susinervinau, ikrausciau visa spinta ir nieko neradau tinkamo unsure.gif  Visos striukes ,paltukai nesueina per gera sprindi blink.gif  blink.gif  blink.gif
Nu blyn,juk pavasari juos nesiojau... ir kaip as cia sugebejau taip nusipeneti unsure.gif  angel_sadangel.gif
Papildyta:
Gal zinot kda delcia stos? pasilaikyciau kelias dieneles delcios g.gif

Aš kol kas su vandeniu tik draugauju .. žinok man beveik tas pats, lietpaltį šiandien užsimečiau, o kai lyt pradėjo vos užsisegiau biggrin.gif o vasaros pradžioj pirkau ir nešiojau.... ech. O dabar kartais ne delčia? g.gif nes neseniai pilnatis tikrai buvo bigsmile.gif

Pažiūrėjau net, rytoj paskutinė delčios diena cool.gif

Aš ką tik parėjau namo, įvykdžiau šios savaitės planą su kaupu bent judėjime, 36 km suvaikščiota thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 29 rugsėjo 2016 - 13:06
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 29, 00:32)
Wow  kokia saunuolė GAMEJA  4u.gif  4u.gif
Aš irgi vis bandau prisiversti mokytis ta teorija,bet nieko gero neišeina.  Iš knygutės  mokėtės? Ar CD? Per kiek laiko išmokote? ax.gif

Dekuj 4u.gif Mokiaus is cd dvsa pradejau gal pries koki menesi bet visko buva kaip kada sededavo po keles val per diena o buvo dienu kai isvis nesimokiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos,prisiduodu kad jau turiu suneli wub.gif isvaziavau gimdyt 96.6 ,visgi i 100ka neilipau rolleyes.gif pakolkas bandom apsitrint visi namie ir kai daugmaz stosim i vezes grisiu pas jus,dabar dar noriu dukrytes gimtadienio torto pavalgyt blush2.gif ir iskart klausimas caramelia30 koki chroma geri/gerei?nes saldumynu potraukis oh my god tiesiog siuo metu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 09 29, 18:17)
Sveikos,prisiduodu kad jau turiu suneli wub.gif  isvaziavau gimdyt 96.6 ,visgi i 100ka neilipau  rolleyes.gif  pakolkas bandom apsitrint visi namie ir kai daugmaz stosim i vezes grisiu pas jus,dabar dar noriu dukrytes gimtadienio torto pavalgyt  blush2.gif  ir iskart klausimas caramelia30 koki chroma geri/gerei?nes saldumynu potraukis oh my god tiesiog siuo metu  blush2.gif

Dar kartą sveikinimai wub.gif šaunuolė, kad neperlipai į 100 zoną thumbup.gif kokio dydžio mažulis gimė? Su kiek kg grįžai? Ar gal dar nesisvėrei blush2.gif tikiuosi viskas lengvai praėjo kiek tai įmanoma 4u.gif žinok gėriau Jameson berods chromą, bet esmė ten jo stiprumo ir tiek. O šiaip tas saldumynų noras dažnai maitinant būna, ypač pradžioj. Ypač pamenu po pirmagimės, kai šokoladai buvo svarbiau namie nei duona ar bet koks kitas produktas lotuliukas.gif bet gal chromas padės kažkiek, nors čia labiau jaučiu kūnas reikalauja greitos energijos po stresų, bemiegių naktų ir pan.+hormonai veikia. Laikykis ir lauksim grįžtant, mes čia stumdomės ant vietos ir sekas oij nekaip lotuliukas.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 29, 19:05)
Dar kartą sveikinimai wub.gif  šaunuolė, kad neperlipai į 100 zoną thumbup.gif  kokio dydžio mažulis gimė? Su kiek kg grįžai? Ar gal dar nesisvėrei blush2.gif  tikiuosi viskas lengvai praėjo kiek tai įmanoma 4u.gif  žinok gėriau Jameson berods chromą, bet esmė ten jo stiprumo ir tiek. O šiaip tas saldumynų noras dažnai maitinant būna, ypač pradžioj. Ypač pamenu po pirmagimės, kai šokoladai buvo svarbiau namie nei duona ar bet koks kitas produktas  lotuliukas.gif  bet gal chromas padės kažkiek, nors čia labiau jaučiu kūnas reikalauja greitos energijos po stresų, bemiegių naktų ir pan.+hormonai veikia. Laikykis ir lauksim grįžtant, mes čia stumdomės ant vietos ir sekas oij nekaip  lotuliukas.gif  schmoll.gif

Oi ne mazas gime - 4200gr ir 53 cm biggrin.gif uzauginau vyruka biggrin.gif as is ligonines grizau 90,dabar sveriu 86 blush2.gif joa,as dabar vietoj normaliu pietu geriau sokolado suvalgau blush2.gif tai matyt lauket manes,na jau sisyk kaip pradesim tai numesim tikrai iki savo tikslu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 09 29, 20:57)
Oi ne mazas gime - 4200gr ir 53 cm  biggrin.gif uzauginau vyruka biggrin.gif  as is ligonines grizau 90,dabar sveriu 86  blush2.gif joa,as dabar vietoj normaliu pietu geriau sokolado suvalgau blush2.gif  tai matyt lauket manes,na jau sisyk kaip pradesim tai numesim tikrai iki savo tikslu  thumbup.gif

Wow koks vyrutis užaugo! wub.gif o ir tu ne taip daug likučio turi, praktiškai tiek kiek aš dabar sveri dar svoris pakris tau, atsistatys organizmas ir žiū nieko neliks ką mest mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 29, 20:13)
Wow koks vyrutis užaugo!  wub.gif  o ir tu ne taip daug likučio turi, praktiškai tiek kiek aš dabar sveri  dar svoris pakris tau, atsistatys organizmas ir žiū nieko neliks ką mest  mirksiukas.gif

Liks liks,kazkaip manau tie 10 nukrite ir bus viskas,nes vis vien valgau ka noriu kada noriu ax.gif o ir saldumynai kaloriju bombos blink.gif kaip ten bebutu 70 reik kazkaip pasiekt ir labai stangrint kuna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 09 29, 21:58)
Liks liks,kazkaip manau tie 10 nukrite ir bus viskas,nes vis vien valgau ka noriu kada noriu  ax.gif  o ir saldumynai kaloriju bombos  blink.gif  kaip ten bebutu 70 reik kazkaip pasiekt ir labai stangrint kuna ax.gif

Oij labai lauksiu grįžtant, labai trūksta įkvėpimo ir palaikymo wub.gif
Atsakyti
Labas rytas. 113.6. Aš pati sau priešas vakar vakare kad užėjo valgymas , vėliau magas gražiausi bet vėlu jau
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gameja sveikinu su islaikytu egzu thumbup.gif
Frolka sveikinu dar karta su suneliu gimimu thumbup.gif wub.gif wub.gif
Prisiduodu 63.7kg
Tupiu vietoj..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif vakar iškrovą atlaikiau. Žiauriai sunku buvo, bet reikėjo būtinai, tai išgelbėjo mane iškrova ir vaikščiojimai mano. Vos ne vos biggrin.gif 84.9 kg šį rytą. Geras jausmas, bet reikia pasitempti juodai, nes šiaip ėdžiau kaip nežinau kas... sekmadienį pvz kokia 10 bandelių šviežių suvalgiau su skirtingais įdarais unsure.gif tai čia tik dalis deserto buvo.. kažkoks priepuolis ištiko net dabar nesitiki kaip sugebėjau blink.gif kaip ir nesitiki, kad pavyko pliuso išvengt. Matyt delčia veikia bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos na ka startavau su tokiu minusu o syryt pliusas... 126,3kg blush2.gif Nesuprantu kas ce su manim pasidare atrodo visa diena taip graziai laikaus o vakare sast ir sluoju saldytuva verysad.gif O dar vakar vyras virsvalandzius dirbo tai gryzes isitempe mane i miesta pavakarieniaut (22val) Tai turbut irgi i pliusa isejo lotuliukas.gif
Frolka didziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti