Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(gameja @ 2016 09 27, 18:54)
Koks grazus vardas 4u.gif  Toks iskirtinis mirksiukas.gif Tikrai saunuolis net pati didziuojuos ax.gif  Sake tai turejo but kaledu dovana ,bet labai bijau vazinet su musu masina ji milziniska tai nusprende manes nekankinti  lotuliukas.gif

Su milžiniška mašina ne tu, bet tavęs turėtų bijoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 09 27, 19:35)
Su milžiniška mašina ne tu, bet tavęs turėtų bijoti  bigsmile.gif

Būtent thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 09 27, 18:35)
Su milžiniška mašina ne tu, bet tavęs turėtų bijoti  bigsmile.gif

Aga drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif aš kažkaip nesusikaupiu... bet sąžinė graužia blush2.gif kažkaip tylu čia šią savaitę unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Caramelia,nu tai ,kad ne kazkas su svoriu,tai ir sedziu ausis suglaudus rolleyes.gif Kazkaip nelabai man si savaite. Mmm arteja,tai vos valdau alkana velniuka viduj lotuliukas.gif

Labai labia grazus berniuko vardukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikois merginos nebezinau kas daros...vakar vakare uzedziau tiesiogine to zodzio prasme net vyras sureplikavo ar ce nauji dietiniai sausainiai blush2.gif Aisku as viska nurasiau stresui...(siandien laikiau teorijos egzamina) bet siandien vel taspats verysad.gif Nesuprantu kas ce vyksta net nesu alkana bet edu...
P.s egzamina islaikiau puikiai aciu visoms uz palaikyma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 28, 21:51)
Sveikois merginos nebezinau kas daros...vakar vakare uzedziau tiesiogine to zodzio prasme net vyras sureplikavo ar ce nauji dietiniai sausainiai blush2.gif Aisku as viska nurasiau stresui...(siandien laikiau teorijos egzamina) bet siandien vel taspats verysad.gif  Nesuprantu kas ce vyksta net nesu alkana bet edu...
P.s egzamina islaikiau puikiai aciu visoms uz palaikyma thumbup.gif

Aš irgi nesusivaldau unsure.gif kaltinu savaitgalį užsikabinimą ir gavus daug komplimentų kaip gerai atrodau blush2.gif biggrin.gif nu tikrai, geriau niekas negirtų, nes mane kai pagiria tai ir užmiegu ant laurų, užšvenčiu g.gif

Sveikinu išlaikius egzaminą, tuoj lakstysi ratuota thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 28 rugsėjo 2016 - 21:28
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 28, 22:26)
Aš irgi nesusivaldau unsure.gif  kaltinu savaitgalį užsikabinimą ir gavus daug komplimentų kaip gerai atrodau blush2.gif  biggrin.gif  nu tikrai, geriau niekas negirtų, nes mane kai pagiria tai ir užmiegu ant laurų, užšvenčiu  g.gif

Sveikinu išlaikius egzaminą, tuoj lakstysi ratuota  thumbup.gif

Aciu bet dar toli iki lakstymo vienai..Artimiause egzamino data lapkricio 28diena..na bet nera to blogo kas neiseitu i gera,kaip sakant daugiau laiko pasiruosti thumbup.gif
Atsakyti
Wow kokia saunuolė GAMEJA 4u.gif 4u.gif
Aš irgi vis bandau prisiversti mokytis ta teorija,bet nieko gero neišeina. Iš knygutės mokėtės? Ar CD? Per kiek laiko išmokote? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Siandien bandau iskrovauti tongue.gif Bijau ryt raudonuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 29, 08:49)
Labas rytas 4u.gif

Siandien bandau iskrovauti tongue.gif Bijau ryt raudonuoti ax.gif

Aš su tavim blush2.gif bet jaučiu vistiek raudonuosiu....
Atsakyti
Caramelia su kuom iskrovauji? As kol kas laikausi su arbatom.

Kai susinervinau, ikrausciau visa spinta ir nieko neradau tinkamo unsure.gif Visos striukes ,paltukai nesueina per gera sprindi blink.gif blink.gif blink.gif
Nu blyn,juk pavasari juos nesiojau... ir kaip as cia sugebejau taip nusipeneti unsure.gif angel_sadangel.gif
Papildyta:
Gal zinot kda delcia stos? pasilaikyciau kelias dieneles delcios g.gif
Atsakyti