Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas 4u.gif
Savaitgaliais dirbu,tai net neturiu kada pas jus uzlekti. Bijojau svertis,kad netureciau pliuso po savaitgalio,bet nera. Galvoju pagrikaiuti pora dienu g.gif Prasivalyti zarniokus doctor.gif Einu uzsiplikyti grikiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos vakar cheatinau tai taip keista buvo valgyt ko noriu lotuliukas.gif Pliuso nezinau nesigadinu nuotaikos,nes ji syryt fantastiska thumbup.gif Vakar vakare vyras vazevo iki darbo sako raktus reikia nuvezti ir t.t As aisku nepatenktinta viena iseigine ir per ta pacia i darba blink.gif Na ir ka jus manot,skubam syryt i mokykla islekiu per sonini ivaziavima o ten stovi masina su kaspinu thumbup.gif MANO SVAJONIU MASINA bigsmile.gif Ir rastelis didesnei motyvacijai isilaikyti teises thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 26, 12:30)
Sveikos merginos vakar cheatinau tai taip keista buvo valgyt ko noriu lotuliukas.gif  Pliuso nezinau nesigadinu nuotaikos,nes ji syryt fantastiska thumbup.gif  Vakar vakare vyras vazevo iki darbo sako raktus reikia nuvezti ir t.t As aisku nepatenktinta viena iseigine ir per ta pacia i darba blink.gif  Na ir ka jus manot,skubam syryt i mokykla islekiu per sonini ivaziavima o ten stovi masina su kaspinu thumbup.gif MANO SVAJONIU MASINA bigsmile.gif  Ir rastelis didesnei motyvacijai isilaikyti teises thumbup.gif

Super dovana thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 26, 13:30)
Sveikos merginos vakar cheatinau tai taip keista buvo valgyt ko noriu lotuliukas.gif  Pliuso nezinau nesigadinu nuotaikos,nes ji syryt fantastiska thumbup.gif  Vakar vakare vyras vazevo iki darbo sako raktus reikia nuvezti ir t.t As aisku nepatenktinta viena iseigine ir per ta pacia i darba blink.gif  Na ir ka jus manot,skubam syryt i mokykla islekiu per sonini ivaziavima o ten stovi masina su kaspinu thumbup.gif MANO SVAJONIU MASINA bigsmile.gif  Ir rastelis didesnei motyvacijai isilaikyti teises thumbup.gif

Nerealiai wub.gif thumbup.gif o kokia tavo svajonių mašina blush2.gif nes mano svajonės tai žinau, kad niekad neišsipildys, jau kai svajoju tai svajoju lotuliukas.gif

Sveikos 4u.gif mano savaitgalis smagus, pliusas didelis turbūt, bet nežinau ir neįdomu cool.gif ką tik parėjau namo, "susportavau" 11km thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 26 rugsėjo 2016 - 13:08
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 26, 14:06)
Nerealiai  wub.gif  thumbup.gif  o kokia tavo svajonių mašina  blush2.gif  nes mano svajonės tai žinau, kad niekad neišsipildys, jau kai svajoju tai svajoju  lotuliukas.gif

Sveikos  4u.gif  mano savaitgalis smagus, pliusas didelis turbūt, bet nežinau ir neįdomu  cool.gif  ką tik parėjau namo, "susportavau" 11km  thumbup.gif

Visad sakiau kas pirmoji mano masina butu Toyota Yaris.Nedidele,moteriska ir grazi smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gameja wow kokia dovana wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 26, 14:52)
Visad sakiau kas pirmoji mano masina butu Toyota Yaris.Nedidele,moteriska ir grazi smile.gif thumbup.gif

O kaip su vaikais? Tilps visi? Mano svajonių mašina Range Rover Evoque bigsmile.gif gal kada nors, kai dirbsiu ar pensijoj lotuliukas.gif neesu vairavus mažos mašinos išskyrus seną golfą kai mokinausi vairuot biggrin.gif bet labai labai nuostabi staigmena vyro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 26, 15:04)
O kaip su vaikais? Tilps visi? Mano svajonių mašina Range Rover Evoque bigsmile.gif  gal kada nors, kai dirbsiu ar pensijoj  lotuliukas.gif  neesu vairavus mažos mašinos išskyrus seną golfą kai mokinausi vairuot  biggrin.gif  bet labai labai nuostabi staigmena vyro  wub.gif

Vaikai tilps o vyras savo turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 26, 16:01)
Vaikai tilps o vyras savo turi smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Eina sau, gameja, kaip fainai!!!! Saunuolis tavo vyras, kad moka taip nustebinti zmona. wub.gif

As tai vis zyzdavau vyrui, kad noriu mazos masinytes, bet jis ne pro kur. Tai kokias duoda, tokias ir vairuoju. Dabartine turiu jau pora metu. Pradzioj skusdavausi, kad didele, bet kai reikia ant bordiuro uzvaziuot, ar ziema prie muzikos mokyklos per sniega privaziuot - tai thumbup.gif , nepamainomas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 25, 19:25)
Tiesa, koki varduka isrinkot? bigsmile.gif

Tauras 😊

Gameja, oho, kokia dovana 😊 saunuolis vyras 😊
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2016 09 27, 18:19)
Tauras 😊

Gameja, oho, kokia dovana 😊 saunuolis vyras 😊

Koks grazus vardas 4u.gif Toks iskirtinis mirksiukas.gif Tikrai saunuolis net pati didziuojuos ax.gif Sake tai turejo but kaledu dovana ,bet labai bijau vazinet su musu masina ji milziniska tai nusprende manes nekankinti lotuliukas.gif
Atsakyti