Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(gameja @ 2016 09 23, 13:38)
Sveikos merginos na ir naktele...mazasis susirgo tai visa nakti praverke verysad.gif ..Na syryt galvojau svarstykles meluoja sveriaus 4 kartus ir net baterija joms pakeiciau lotuliukas.gif  124,9kg Visa laiminga ir savimi patenkinta thumbup.gif

Šaunuolė thumbup.gif ir sveikatos mažui 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Nuka galiu pasakyti,vakar iskrovos neatlaikiau ir minusiuka teturiu laabai jau maza 4u.gif Siryt 94.8 kg.

Gameja
ohoho koks minusasa 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ohoho kokios dideles pas jus kainos kirpyklose blink.gif blink.gif 170£ blink.gif blink.gif Turbut jau cia labai prabangiam salone? tongue.gif
As uz ombre style mokejau 60. Bet rezultate irgi sudeginti plaukai ir tiek,o spalvos isvis neisgavo kokios norejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 23, 13:54)
Šaunuolė thumbup.gif  ir sveikatos mažui 4u.gif

Aciu biggrin.gif
Papildyta:

Gameja
ohoho koks minusasa 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ohoho kokios dideles pas jus kainos kirpyklose blink.gif blink.gif 170£ blink.gif blink.gif Turbut jau cia labai prabangiam salone? tongue.gif
As uz ombre style mokejau 60. Bet rezultate irgi sudeginti plaukai ir tiek,o spalvos isvis neisgavo kokios norejau unsure.gif
[/quote]
As taip speju ce daugiau skysciai pasisalino visdelto pirma savaite,o sako per pirmas 2 sav krenta daugiausiai, na bet visties magu thumbup.gif O kirpyklos prabangia tikrai nepavadinciau kainos tokios per viduri bet...mano plaukai BUVO iki sedimosios dalies lotuliukas.gif
Atsakyti
Gameja kas maziukui atsitiko?
Kiek jam metuku?

Imkit,sveikit greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man vasarą padažė plaukus flamboyage, labai patiko. Lt sumokėjau 40€ biggrin.gif mano plaukai trumpi, bet bent nenudegino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 23, 14:46)
Gameja kas maziukui atsitiko?
Kiek jam metuku?

Imkit,sveikit greiciau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

4-eri jam nieko baisaus persalimas greiciausiai..Jis pas mane ankstukas tai labai daznai sergam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 23, 16:09)
4-eri jam nieko baisaus persalimas greiciausiai..Jis pas mane ankstukas tai labai daznai sergam schmoll.gif

Turim bendraamžius mirksiukas.gif tik mano keturmetė skaitosi dičkė mūsų šeimoj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, ypatingai sveikinu Gamėją 4u.gif
O man tai nekas, 113,6 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 09 23, 17:50)
Sveikos gyvos, ypatingai sveikinu Gamėją  4u.gif
O man tai nekas, 113,6  blush2.gif

Dekuj 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 23, 17:49)
Turim bendraamžius  mirksiukas.gif  tik mano keturmetė skaitosi dičkė mūsų šeimoj  biggrin.gif

Musu mazylis,bet duok dieve jau gana tu mazyliu lotuliukas.gif
Atsakyti

09.16-09.23 Savaitės rezultatai:
user posted image

Šaunuolės:
first.gif gameja
second.gif Caramelia30
third.gif viva 37

user posted image

Pasistengti turi:
Jerda

user posted image

GEROS NAUJOS SAVAITĖS!
Atsakyti
Ačiū už lentelę 4u.gif o aš palinkėsiu pasistengti ir nepamiršti prisiduoti Airisei mirksiukas.gif 4u.gif

Gamėja, greit tie mažyliai užauga, mums jų jau irgi gana su kaupu biggrin.gif
Atsakyti
Airise aciu uz lentele 4u.gif isiunciau tau programas,buvau pamirsus blush2.gif ...Bet kiek ce musu nedaug..visos turbut jau lieknos kaip smilgos thumbup.gif
Atsakyti