QUOTE(gameja @ 2016 09 22, 18:25)
Sveikos merginos atejau pasiguosti..Buvau siandien kirpykloje tai toke pikta gryzau negaliu taip ir noris kavos su tortu nervam apramint Nuejau i lietuviu kirpykla parodziau kaip noriu nusidazyt ir dar paklausiau ar tikrai taip iseis..nudaze net nepanasu net ne i ta puse o dar tokius pinigus teko sumoket..
Airise parasyk savo el pasta as tau visa plana imesiu nes kopijuot neleidz o taip tingiu perrasinet
O pas mus lietuviu turbut nedaug..mieste kartais girdim lietuviskai kalbant bet va dukra dabar antra mokykla pakeite tai nei pirmoj nei dabartinei nebuvo nei vieno lietuvio,ir pas mazaji nebuvo nei vieno..teko net pasakot kur ta lietuva apskritai randasi
Airise parasyk savo el pasta as tau visa plana imesiu nes kopijuot neleidz o taip tingiu perrasinet
O pas mus lietuviu turbut nedaug..mieste kartais girdim lietuviskai kalbant bet va dukra dabar antra mokykla pakeite tai nei pirmoj nei dabartinei nebuvo nei vieno lietuvio,ir pas mazaji nebuvo nei vieno..teko net pasakot kur ta lietuva apskritai randasi
Kiek mokėjai už kirpyklą, jei ne paslaptis? ir ką dareisi plaukams? Šiaip Lutone daug Lietuvių, netgi aš keletą draugų ten turiu gal tik jūsų rajonas ne toks populiarus tarp jų man irgi teko pasakoti kur Lietuva... pasakiau, kad prie Lenkijos, kad buvom Rusijos dalis, tai sako o kas ta Russia tai daugiau neaiškinau Kinietei čia aiškinau
Atsiųsk i man tą planelį, sakei ten lyg mityba yra? Gal kada pravers. Paršysiu AŽ.
Man šiandien rami diena, deja, ir sotesnė už visas praėjusias, va ką reiškia namie tupėti, pasistengsiu vakarienės nevalgyti... bet nusidažiau žilas šaknis, žiauriai mane jos veikia, net akyse šviesiau