Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(gameja @ 2016 09 22, 18:25)
Sveikos merginos atejau pasiguosti..Buvau siandien kirpykloje tai toke pikta gryzau negaliu taip ir noris kavos su tortu nervam apramint doh.gif Nuejau i lietuviu kirpykla parodziau kaip noriu nusidazyt ir dar paklausiau ar tikrai taip iseis..nudaze net nepanasu net ne i ta puse o dar tokius pinigus teko sumoket..

Airise parasyk savo el pasta as tau visa plana imesiu nes kopijuot neleidz o taip tingiu perrasinet blush2.gif

O pas mus lietuviu turbut nedaug..mieste kartais girdim lietuviskai kalbant bet va dukra dabar antra mokykla pakeite tai nei pirmoj nei dabartinei nebuvo nei vieno lietuvio,ir pas mazaji nebuvo nei vieno..teko net pasakot kur ta lietuva apskritai randasi  thumbup.gif

Kiek mokėjai už kirpyklą, jei ne paslaptis? blush2.gif ir ką dareisi plaukams? Šiaip Lutone daug Lietuvių, netgi aš keletą draugų ten turiu smile.gif gal tik jūsų rajonas ne toks populiarus tarp jų smile.gif man irgi teko pasakoti kur Lietuva... pasakiau, kad prie Lenkijos, kad buvom Rusijos dalis, tai sako o kas ta Russia blink.gif tai daugiau neaiškinau lotuliukas.gif Kinietei čia aiškinau biggrin.gif
Atsiųsk i man tą planelį, sakei ten lyg mityba yra? Gal kada pravers. Paršysiu AŽ.

Man šiandien rami diena, deja, ir sotesnė už visas praėjusias, va ką reiškia namie tupėti, pasistengsiu vakarienės nevalgyti... bet nusidažiau žilas šaknis, žiauriai mane jos veikia, net akyse šviesiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 22, 19:06)
Kiek mokėjai už kirpyklą, jei ne paslaptis?  blush2.gif  ir ką dareisi plaukams? Šiaip Lutone daug Lietuvių, netgi aš keletą draugų ten turiu smile.gif gal tik jūsų rajonas ne toks populiarus tarp jų  smile.gif  man irgi teko pasakoti kur Lietuva... pasakiau, kad prie Lenkijos, kad buvom Rusijos dalis, tai sako o kas ta Russia  blink.gif  tai daugiau neaiškinau  lotuliukas.gif  Kinietei čia aiškinau  biggrin.gif 
Atsiųsk i man tą planelį, sakei ten lyg mityba yra? Gal kada pravers. Paršysiu AŽ.

Man šiandien rami diena, deja, ir sotesnė už visas praėjusias, va ką reiškia namie tupėti, pasistengsiu vakarienės nevalgyti... bet nusidažiau žilas šaknis, žiauriai mane jos veikia, net akyse šviesiau  bigsmile.gif

170£..Norejau balayage balto su pilku atspalviu o gavaus toke purvina blondine..Ir dazyt dar karta bijau nes plaukai kaip sluotraziai..va se ir pokyciai,ekstremalus sakyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 22, 19:33)
170£..Norejau balayage balto su pilku atspalviu o gavaus toke purvina blondine..Ir dazyt dar karta bijau nes plaukai kaip sluotraziai..va se ir pokyciai,ekstremalus sakyciau lotuliukas.gif

Vaje verysad.gif Vadinasi sudegino plaukus.. užtai aš čia ir neinu, nepasitikiu. Ir dar kaina kokia! Gaila labai verysad.gif 4u.gif aijetus pamiršau až parašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 22, 19:53)
Vaje verysad.gif  Vadinasi sudegino plaukus..  užtai aš čia ir neinu, nepasitikiu. Ir dar kaina kokia! Gaila labai  verysad.gif  4u.gif aijetus pamiršau až parašyt  biggrin.gif

Jau isiunciau 4u.gif Na dabar nieko jau nebepadarysi reik kazkaip atgaivint plaukus..
Echna ryt jau prisidavimas visa savaite nesisveriau jau laukiu ryto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 22, 21:06)
Jau isiunciau 4u.gif Na dabar nieko jau nebepadarysi reik kazkaip atgaivint plaukus..
Echna ryt jau prisidavimas visa savaite nesisveriau jau laukiu ryto  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif gerų skaičiukų rytoj, ar irgi laukiu, nors jaučiu labai gero minuso nebus biggrin.gif nors pliusi irgi neturėtų būti, tai ir gerai blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Gameja imk uz olaukus 4u.gif 4u.gif
Priduodu pagaliau minusa 63.9kg thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš taip pat prisistatau su minusu, šį rytą 85 kg rolleyes.gif geras jausmas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.

O as edu. unsure.gif Nu bliambacki, neina susiimt. Striuke ziemine matavaus tai jau vos susisegu. mad.gif Eina na. Ir mmm nepareina. g.gif

gameja, kaip abydna. blink.gif Ir dar uz tokius pinigus. O siaip, tai as ir balayage noreciau. g.gif Tuoj atsiusiu az. smile.gif

Merginos, tai ka, meetas turetu but UK turbut, ane? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 23 rugsėjo 2016 - 07:43
QUOTE(Airisė @ 2016 09 23, 08:41)
Labas rytas.

O as edu. unsure.gif Nu bliambacki, neina susiimt. Striuke ziemine matavaus tai jau vos susisegu.  mad.gif Eina na.  Ir mmm nepareina. g.gif

gameja, kaip abydna. blink.gif Ir dar uz tokius pinigus. O siaip, tai as ir balayage noreciau. g.gif Tuoj atsiusiu az. smile.gif

Merginos, tai ka, meetas turetu but UK turbut, ane? biggrin.gif

Uch 4u.gif kai ateis mmm palengvės, veikia tas pms. O gal nestuke.gif blush2.gif wub.gif aš žieminę striukę irgi bijau matuotis, pernykštė, tai aišku tinka, bet užpernai metų labai mylėta, tai kažin lotuliukas.gif niu, tikiuos, dar žiema neskubės, aš dar net rudeninės striukės nebuvau užsidėjus thumbup.gif aha, meetas UK cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 23, 07:46)
Uch 4u.gif  kai ateis mmm palengvės, veikia tas pms. O gal  nestuke.gif  blush2.gif  wub.gif  aš žieminę striukę irgi bijau matuotis, pernykštė, tai aišku tinka, bet užpernai metų labai mylėta, tai kažin  lotuliukas.gif  niu, tikiuos, dar žiema neskubės, aš dar net rudeninės striukės nebuvau užsidėjus  thumbup.gif  aha, meetas UK  cool.gif

Del nestuke.gif tai nemanau. g.gif Siaip ciklas durniuoja matyt. Tikiuosi greit susitvarkys.

Oj, pas mus tai salta. As jau su striuke, apsimuturiojus saliku, pirstinem suni vedzioju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 23, 09:31)
Del nestuke.gif tai nemanau. g.gif Siaip ciklas durniuoja matyt. Tikiuosi greit susitvarkys.

Oj, pas mus tai salta. As jau su striuke, apsimuturiojus saliku, pirstinem suni vedzioju. biggrin.gif

Oho, užtai aš ką labiausiai mėgstu UK, tai klimatą wub.gif niekad ne per šalta bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos na ir naktele...mazasis susirgo tai visa nakti praverke verysad.gif ..Na syryt galvojau svarstykles meluoja sveriaus 4 kartus ir net baterija joms pakeiciau lotuliukas.gif 124,9kg Visa laiminga ir savimi patenkinta thumbup.gif
Atsakyti