Airise, iš kur žinai apie Frolką??? Jei tikrai tai
Viva, aš vairuoju, bet mums visks taip vietoj, kad nereikia kasdien, vairuoju nebent kai maisto apsipirkt reikia, o šiaip stengiuosi kuo daugiau vaikščiot dėl sveikatos. Turim mes slaptą grupę fb, bet nelabai ten las rodosi ar aplamai kas vyksta
Labas rytas
Vel man necituoja kazko.
Anyway.
Caramelia, jo, sunelis. Bet jau ir tu maciau pasveikinai.
viva, as vairuoju. O del albumo, tai turim grupele, bet ten priimam tik daugiau pabendravus.
As visa ryta tvarkiau svetaine. Iskuopiau nuo A iki Z, perorganizavau, atrinkau daiktus dovanojimui. Reiks skelbimus sukelti. Pavargau. Vaziuosim tuoj pas mama, veliau i muzikos mokykla.
Anyway.
Caramelia, jo, sunelis. Bet jau ir tu maciau pasveikinai.
viva, as vairuoju. O del albumo, tai turim grupele, bet ten priimam tik daugiau pabendravus.
As visa ryta tvarkiau svetaine. Iskuopiau nuo A iki Z, perorganizavau, atrinkau daiktus dovanojimui. Reiks skelbimus sukelti. Pavargau. Vaziuosim tuoj pas mama, veliau i muzikos mokykla.
Aha ir man necituoja.. kaip džiaugiuos dėl jos nerealus jausms turėti tą naują žmogutį
Aš prasivaikščiojau šiandien šiek tiek, ale žiūriu vis mažiau gaunas
Aš prasivaikščiojau šiandien šiek tiek, ale žiūriu vis mažiau gaunas
Gal kas ryt I kompanija su iskrova?
as dar nevairuoju bet kita savaite jau einu teorija laikyt,labai bijau kad klausimu nesuprasiu nes anglu ne pati geriause
Airise vakarop surasiu ir parasysiu nes visa diena begom dabar tik prisedau uzkast sakau reikia paziuret ka priplepejot
Papildyta:
Oj sekmes O kaip iskrovausi?
Airise vakarop surasiu ir parasysiu nes visa diena begom dabar tik prisedau uzkast sakau reikia paziuret ka priplepejot
Papildyta:
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 21, 15:41)
Gal kas ryt I kompanija su iskrova?
Oj sekmes O kaip iskrovausi?
QUOTE(gameja @ 2016 09 21, 15:35)
as dar nevairuoju bet kita savaite jau einu teorija laikyt,labai bijau kad klausimu nesuprasiu nes anglu ne pati geriause
Aik tu, nesiparink. Kada galesi - tada. O tau sekmes tada teorijoj. As turbut UK nepavairuociau. Priespriesiniu varyciau. Airise vakarop surasiu ir parasysiu nes visa diena begom dabar tik prisedau uzkast sakau reikia paziuret ka priplepejot
QUOTE(Airisė @ 2016 09 21, 16:37)
Aik tu, nesiparink. Kada galesi - tada. O tau sekmes tada teorijoj. As turbut UK nepavairuociau. Priespriesiniu varyciau.
dekuj Oj pradzioj ir as labai bijojau vyras vairuoja tai turbut visa pirma menesi vazinejau i sedyne nagais isikabinus vis galvojau atsitrenksim i kanors
Gamėja, sėkmės egzamine! Aš viską Lietuvoj išsilaikius seniai, bet ilgai nedrįsau čia važinėti, po 6 metų išdrįsau ir visai jokio skirtumo nėra, nei instruktoriaus neėmiau, nei vyro ėmiau, sėdau ir išvažiavau aišku, Lt daug esu vairavus ir visad vairuoju grįžus
Man šiandien kažkoks miegadienis, tik kad negaliu miegot, bet tingiu ką daryt, net valgyt ką tik raugintų kopūstų pakapojau tiesiai iš kibirėlio, vaikams kokių kiaušų patieksiu, vyras pats susiras ką
Man šiandien kažkoks miegadienis, tik kad negaliu miegot, bet tingiu ką daryt, net valgyt ką tik raugintų kopūstų pakapojau tiesiai iš kibirėlio, vaikams kokių kiaušų patieksiu, vyras pats susiras ką
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 21, 16:57)
Gamėja, sėkmės egzamine! Aš viską Lietuvoj išsilaikius seniai, bet ilgai nedrįsau čia važinėti, po 6 metų išdrįsau ir visai jokio skirtumo nėra, nei instruktoriaus neėmiau, nei vyro ėmiau, sėdau ir išvažiavau aišku, Lt daug esu vairavus ir visad vairuoju grįžus
Aciu As lietuvoj buvau pradejus laikytis bet tik teorija isilaikiau..pravazevima 2 kart nepavyko ir isvykom ce..per daug nesitikiu kaip bus taip Reik ir man siandien vyrui pasakyt kad vakariene susimedziotu pats,ar taip ar taip vakarais puse saldytuvo i lova susitempe ir mane nervina
QUOTE(gameja @ 2016 09 21, 17:01)
Aciu As lietuvoj buvau pradejus laikytis bet tik teorija isilaikiau..pravazevima 2 kart nepavyko ir isvykom ce..per daug nesitikiu kaip bus taip Reik ir man siandien vyrui pasakyt kad vakariene susimedziotu pats,ar taip ar taip vakarais puse saldytuvo i lova susitempe ir mane nervina
Ačiū D pas mus bent lovoj draudžiama valgyt pripločiau....jau gana kad šiaip visokiais kvapais mane vis paerzina
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 21, 17:21)
Ačiū D pas mus bent lovoj draudžiama valgyt pripločiau....jau gana kad šiaip visokiais kvapais mane vis paerzina
Ojjj kaip man kartais noris taip padaryt