Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Airise, iš kur žinai apie Frolką??? Jei tikrai tai wub.gif wub.gif wub.gif

Viva, aš vairuoju, bet mums visks taip vietoj, kad nereikia kasdien, vairuoju nebent kai maisto apsipirkt reikia, o šiaip stengiuosi kuo daugiau vaikščiot dėl sveikatos. Turim mes slaptą grupę fb, bet nelabai ten las rodosi ar aplamai kas vyksta rolleyes.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Vel man necituoja kazko. g.gif

Anyway.

Caramelia, jo, sunelis. wub.gif Bet jau ir tu maciau pasveikinai. 4u.gif

viva, as vairuoju. O del albumo, tai turim grupele, bet ten priimam tik daugiau pabendravus. 4u.gif

As visa ryta tvarkiau svetaine. Iskuopiau nuo A iki Z, perorganizavau, atrinkau daiktus dovanojimui. Reiks skelbimus sukelti. Pavargau. Vaziuosim tuoj pas mama, veliau i muzikos mokykla.
Atsakyti
Aha ir man necituoja.. kaip džiaugiuos dėl jos wub.gif nerealus jausms turėti tą naują žmogutį wub.gif

Aš prasivaikščiojau šiandien šiek tiek, ale žiūriu vis mažiau gaunas biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas ryt I kompanija su iskrova?
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 21, 15:41)

Aš jau nea biggrin.gif
Atsakyti
as dar nevairuoju bet kita savaite jau einu teorija laikyt,labai bijau kad klausimu nesuprasiu nes anglu ne pati geriause blush2.gif
Airise vakarop surasiu ir parasysiu nes visa diena begom dabar tik prisedau uzkast sakau reikia paziuret ka priplepejot thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 21, 15:41)

Oj sekmes 4u.gif O kaip iskrovausi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 21, 15:35)
as dar nevairuoju bet kita savaite jau einu teorija laikyt,labai bijau kad klausimu nesuprasiu nes anglu ne pati geriause blush2.gif
Airise vakarop surasiu ir parasysiu nes visa diena begom dabar tik prisedau uzkast sakau reikia paziuret ka priplepejot thumbup.gif
Aik tu, nesiparink. Kada galesi - tada. mirksiukas.gif O tau sekmes tada teorijoj. thumbup.gif As turbut UK nepavairuociau. Priespriesiniu varyciau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 21, 16:37)
Aik tu, nesiparink. Kada galesi - tada. mirksiukas.gif O tau sekmes tada teorijoj. thumbup.gif As turbut UK nepavairuociau. Priespriesiniu varyciau. lotuliukas.gif

dekuj bigsmile.gif Oj pradzioj ir as labai bijojau vyras vairuoja tai turbut visa pirma menesi vazinejau i sedyne nagais isikabinus vis galvojau atsitrenksim i kanors lotuliukas.gif
Atsakyti
Gamėja, sėkmės egzamine! Aš viską Lietuvoj išsilaikius seniai, bet ilgai nedrįsau čia važinėti, po 6 metų išdrįsau ir visai jokio skirtumo nėra, nei instruktoriaus neėmiau, nei vyro ėmiau, sėdau ir išvažiavau thumbup.gif aišku, Lt daug esu vairavus ir visad vairuoju grįžus smile.gif

Man šiandien kažkoks miegadienis, tik kad negaliu miegot, bet tingiu ką daryt, net valgyt biggrin.gif ką tik raugintų kopūstų pakapojau tiesiai iš kibirėlio, vaikams kokių kiaušų patieksiu, vyras pats susiras ką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 21, 16:57)
Gamėja, sėkmės egzamine! Aš viską Lietuvoj išsilaikius seniai, bet ilgai nedrįsau čia važinėti, po 6 metų išdrįsau ir visai jokio skirtumo nėra, nei instruktoriaus neėmiau, nei vyro ėmiau, sėdau ir išvažiavau  thumbup.gif aišku, Lt daug esu vairavus ir visad vairuoju grįžus  smile.gif

Man šiandien kažkoks miegadienis, tik kad negaliu miegot, bet tingiu ką daryt, net valgyt  biggrin.gif  ką tik raugintų kopūstų pakapojau tiesiai iš kibirėlio, vaikams kokių kiaušų patieksiu, vyras pats susiras ką  lotuliukas.gif

Aciu biggrin.gif As lietuvoj buvau pradejus laikytis bet tik teorija isilaikiau..pravazevima 2 kart nepavyko ir isvykom ce..per daug nesitikiu kaip bus taip blush2.gif Reik ir man siandien vyrui pasakyt kad vakariene susimedziotu pats,ar taip ar taip vakarais puse saldytuvo i lova susitempe ir mane nervina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 21, 17:01)
Aciu biggrin.gif  As lietuvoj buvau pradejus laikytis bet tik teorija isilaikiau..pravazevima 2 kart nepavyko ir isvykom ce..per daug nesitikiu kaip bus taip  blush2.gif  Reik ir man siandien vyrui pasakyt kad vakariene susimedziotu pats,ar taip ar taip vakarais puse saldytuvo i lova susitempe ir mane nervina doh.gif

Ačiū D pas mus bent lovoj draudžiama valgyt biggrin.gif pripločiau....jau gana kad šiaip visokiais kvapais mane vis paerzina bash.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 21, 17:21)
Ačiū D pas mus bent lovoj draudžiama valgyt  biggrin.gif  pripločiau....jau gana kad šiaip visokiais kvapais mane vis paerzina bash.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Ojjj kaip man kartais noris taip padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti