Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(gameja @ 2016 09 20, 16:48)
Kas per duona pasidalinkit receptuku bigsmile.gif

Tiesiog juoda naminė duona, savos gamybos su sėlenom, sėklom, pilno grūdo. Skaniausia man. Bet nežinau ar raugas gausis unsure.gif jei gausis, tai galėsiu papasakot kaip daryti ;) anksčiau turėjau mamos atsiųstą, bet per ilgai užsistovėjo nenaudojamas..
Papildyta:
QUOTE(gameja @ 2016 09 20, 16:59)
Laikykis 4u.gif  As sakiau nesisversiu be penktadienio nesigadinsiu nervu biggrin.gif

Aš irgi sveriuosi griežtai tik penktadieniais, kam stresuot per dažnai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 20, 16:51)
Labas 4u.gif

Caramelia uz atlaikyta iskrova priklauso 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Airisen neliudek,pas mane irgi beveik trizenklis,bet juk visos kazkaip susiima ir numeta,numesim

Ačiū už balionus mirksiukas.gif tikrai numesit!!! Aš irgi prieš metus ant triženklės ribos buvau mirksiukas.gif laaaaabai sunku, bet tikrai visos tą galim!
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 20, 17:16)
Tiesiog juoda naminė duona, savos gamybos su sėlenom, sėklom, pilno grūdo. Skaniausia man. Bet nežinau ar raugas gausis  unsure.gif  jei gausis, tai galėsiu papasakot kaip daryti ;) anksčiau turėjau mamos atsiųstą, bet per ilgai užsistovėjo nenaudojamas..

Oj lauksiu lauksiu thumbup.gif
Oj kaip siandien sunku laikytis...Seimyna kugelio uzsiprase taip kvepe visi namai negaliu
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 20, 18:27)
Oj lauksiu lauksiu thumbup.gif
Oj kaip siandien sunku laikytis...Seimyna kugelio uzsiprase taip kvepe visi namai negaliu

O jetus, gerai, kad mano šeimyna tokių neužsiprašo bigsmile.gif niam valgyčiau, neatsilaikyčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 20, 14:40)
aš tai tavo vietoj tą laiką varyčiau vaikščiot ;)
Gerai sakai. g.gif Kita karta eisiu vaiksciot. biggrin.gif
QUOTE(gameja @ 2016 09 20, 15:48)
Na jai del prieziuros tai nepagelbesiu bet jai del mitybos ir sporto programos galiu pasidalinti savo visai nesenai pirkau sporto ir mitybos plana pas viena labai gera treneri.
Hm, o kaip tu zinai kaip pratimus taisyklingai daryti? g.gif Bet skamba idomiai. thumbup.gif
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 20, 15:51)
Airisen neliudek,pas mane irgi beveik trizenklis,bet juk visos kazkaip susiima ir numeta,numesim ir mes mirksiukas.gif
Aisku numesim. drinks_cheers.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 20, 16:16)
Aš irgi sveriuosi griežtai tik penktadieniais, kam stresuot per dažnai  thumbup.gif
Logiska. Ale as tada visai nuo pavadzio nutrukciau.
QUOTE(gameja @ 2016 09 20, 17:27)
Niam. As tai issikepiau kiausinienes su spinatais + salotos kaip ir pietum.
Atsakyti
Oi kaip senai bevalgiau kugelio wub.gif wub.gif wub.gif skanu..o jeigu dar su sparniukais ant virsaus ,tai isvis delikatesas wub.gif wub.gif wub.gif

Seimyna kapojo lietinius su idaru Ir kopustiene,o as einu kokios varskes uzkapoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 20, 19:51)
Gerai sakai. g.gif Kita karta eisiu vaiksciot. biggrin.gif
Hm, o kaip tu zinai kaip pratimus taisyklingai daryti? g.gif Bet skamba idomiai. thumbup.gif
Aisku numesim. drinks_cheers.gif
Logiska. Ale as tada visai nuo pavadzio nutrukciau.
Niam. As tai issikepiau kiausinienes su spinatais + salotos kaip ir pietum.

Atsilaikiau thumbup.gif thumbup.gif Sukirtau pilna dubeni salotu su lasisa ir rami kaip belgas thumbup.gif Del pratimu tai jie visi surasyti anglu kalba.Kai as juos gavau treneris pasake i youtube irasyt pavadinima ir ziureti tuos vaizdelius kur salej daro tai yra tokie mokomieji,viskas labai aisku thumbup.gif
Atsakyti
Niu ką, diena gražiai atlaikyta, smagu, kad tema ši taip suaktyvėjo ir visos taip šauniai laikosi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 20, 22:24)
Niu ką, diena gražiai atlaikyta, smagu, kad tema ši taip suaktyvėjo ir visos taip šauniai laikosi  wub.gif  thumbup.gif

Matyt tos kurioms sunkiai sekasi laikytis, tyliai kamputyje sedi blush2.gif
O kad tema suaktyvėjo tai šaunu, pasitempti padeda, na nors vėlai vakare nevalgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 20, 21:13)
Oi kaip senai bevalgiau kugelio wub.gif  wub.gif  wub.gif skanu..o jeigu dar su sparniukais ant virsaus ,tai isvis delikatesas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Seimyna kapojo lietinius su idaru Ir kopustiene,o as einu kokios varskes uzkapoti g.gif

As ir labai senai bet pasirodo as stiprene (na bent sykart)
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
Isleidau maze i mokykla (siandien i ekskursija vaziuoja), MB i darba, isvedziau suni, pavalgiau pusrycius, reiks eit tvarkytis ir maista gamint, bet dabar pailsesiu. Prastai miegojau. unsure.gif
QUOTE(gameja @ 2016 09 20, 20:14)
Atsilaikiau thumbup.gif  thumbup.gif Sukirtau pilna dubeni salotu su lasisa ir rami kaip belgas thumbup.gif  Del pratimu tai jie visi surasyti anglu kalba.Kai as juos gavau treneris pasake i youtube irasyt pavadinima ir ziureti tuos vaizdelius kur salej daro tai yra tokie mokomieji,viskas labai aisku thumbup.gif
Saunuole! thumbup.gif O gali pora pratimuku parasyti? g.gif Pabandysiu paziuret youtube. smile.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 20, 21:24)
Niu ką, diena gražiai atlaikyta, smagu, kad tema ši taip suaktyvėjo ir visos taip šauniai laikosi 
Aga, ir as dziaugiuosi del temutes.
QUOTE(Jerda @ 2016 09 20, 21:33)
Matyt tos kurioms sunkiai sekasi laikytis, tyliai kamputyje sedi  blush2.gif
Na nebutinai. Va man sunkiai sekasi, bet plepu. biggrin.gif

Papildyta:
Mergaites, manau Frolka pagimde! wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

As tai vis ruosiusi,ale reiks vel pradeti bandyti daryti atsilenkimus nuo siandien. Daug metu dariau,tai ilga laika turejau grazu presa,o vat dabar atleidau vadeles su svoriu ir to preso nebeliko nei paduju,atrodau kaip 6 menesi nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif jau net kelis testus profilaktiskai sunaudojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Einu atsigerti arbatos,reiks eiti kelti vaikiukus. Viena vest I mokykla,kita I uzsiemimus. Taip ir pravaikscioju puse dienos unsure.gif

Ar daug musu tarpe nevairuojanciu? Apsileidus esu,iki siol niekaip nesugebu issilaikyti. O dabar vat galvoju,kad nori nenori,o reikia. Mokykla dukrytei gavom labia toli. Kasdien I viena puse po 40 min. Su masina butu zymiai lengviau g.gif Nors ir daug metu Anglijoj,bet kazkaip sunkiai man ta teorija anglu kalba rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites,o nuotrauku albumo neturim???? Butu didele motyvacija matyti vienai kitos pasiekimus 4u.gif Viesai nesinori rodytis,juk bet kas gali uzsukti I temute g.gif
Atsakyti