Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Airisė @ 2016 09 20, 08:13)
Labas rytas.

Caramelia, kaip iskrovavai? smile.gif

As tai sian nusivyliau. verysad.gif Atsistojau ant svarstykliu - trizenklis skaicius. Vel. verysad.gif Po mmm butinai varysiu sportuot...

Labas rytas 4u.gif puikiai atlaikiau, nors vakar nelengva buvo, bet jausmas dabar geras bigsmile.gif bet kaip skauda kojas po vakarykščio ėjimo biggrin.gif

Uch tos svarstyklės verysad.gif taip greit pakyla ta rodyklė atsipalaidavus.. aš nesisveriu niekad ne penktadieniais ir nesigadinu nuotaikos 4u.gif būtinai eik sportuot, bent jau man tada ir mitybą suvaldyt tada lengviau mirksiukas.gif pavydžiu baltai, kad turi tam galimybę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 20, 07:23)
Labas rytas 4u.gif  puikiai atlaikiau, nors vakar nelengva buvo, bet jausmas dabar geras  bigsmile.gif  bet kaip skauda kojas po vakarykščio ėjimo biggrin.gif

Uch tos svarstyklės verysad.gif  taip greit pakyla ta rodyklė atsipalaidavus.. aš nesisveriu niekad ne penktadieniais ir nesigadinu nuotaikos 4u.gif  būtinai eik sportuot, bent jau man  tada ir mitybą suvaldyt tada lengviau  mirksiukas.gif  pavydžiu baltai, kad turi tam galimybę thumbup.gif
Jo, maciau kad atlaikei. Saunuole tu! As tik norejau paklausti kaip iskrovavai smile.gif Na, ka valgei/gerei? 4u.gif

O taip, nesakyk. Sportas man labai padejo mesti svori. Tikiuosi su treneriu bus dar geriau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 20, 08:51)
Jo, maciau kad atlaikei. Saunuole tu! As tik norejau paklausti kaip iskrovavai smile.gif Na, ka valgei/gerei? 4u.gif

O taip, nesakyk. Sportas man labai padejo mesti svori. Tikiuosi su treneriu bus dar geriau. ax.gif

Aij, pusiau miegodama ne taip perskaičiau biggrin.gif nieko beveik nevalgiau, ryte tik bananą su kava ir viskas, paskui daug vandens ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 20, 07:56)
Aij, pusiau miegodama ne taip perskaičiau  biggrin.gif  nieko beveik nevalgiau, ryte tik bananą su kava ir viskas, paskui daug vandens  ax.gif
A supratau. smile.gif

Ka veikiat?

As va dar keliem treneriam parasiau. Rinksiuos is 3-ju. 2 vyrai ir 1 mergaite. Hm, gal su mergaite komfortabiliau butu... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 20, 09:17)
A supratau. smile.gif

Ka veikiat?

As va dar keliem treneriam parasiau. Rinksiuos is 3-ju. 2 vyrai ir 1 mergaite. Hm, gal su mergaite komfortabiliau butu... g.gif  biggrin.gif

Labas rytas. Syrit pramigom i mokykla tai teko begti o mokykla ant labai stataus kalno,tai praktiskai kaip manksta galima uzskaityti smile.gif Airise o kokiu tikslu treneri samdotes? ar kad sudarytu mitybos ir sporto plana ar kad saleje priziuretu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 20, 10:22)
Labas rytas. Syrit pramigom i mokykla tai teko begti o mokykla ant labai stataus kalno,tai praktiskai kaip manksta galima uzskaityti smile.gif Airise o kokiu tikslu treneri samdotes? ar kad sudarytu mitybos ir sporto plana ar kad saleje priziuretu? ax.gif
Dar tiksliai nezinau. Paziuresiu. Pradziai planuoju paimti viena treniruote, o tada sutarsim. Siaip noreciau, kad sudarytu plana, bet ir kad priziuretu kazkiek. g.gif

Eisiu gal salotu pietums pasigaminti. g.gif Reiks nuvezt maze i muzikos mokykla, o tada pustrecios valandos kazkur stumt laika. cool.gif
Atsakyti
Buvau pasivaikščiot valandėlę, kokius 5 km, bet negreitai biggrin.gif eisiu tuoj dukras parsivest, darysiu salotas ir valgysiu su vištiena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 20, 13:06)
Buvau pasivaikščiot valandėlę, kokius 5 km, bet negreitai  biggrin.gif eisiu tuoj dukras parsivest, darysiu salotas ir valgysiu su vištiena smile.gif

Abi lanko darzeli? Ar jau mokykla gal? Vyresnioji. smile.gif UK kiek zinau anksti keliauja mokyklon. Kokias salotas darysi?

As tai pietum salotas irgi dariau. Tik kad su humusu valgiau. O salotos tai tokios sumestines buvo - rukola, pomidoras, agurkas, feta, vytintas kumpis, svoguno laiskai, prieskoniai, slakelis aliejaus ir citrinos sulciu. Tiesa, pirkau rimi prieskoniu misini - Italiskas vadinasi. Niam! smile.gif

Maniske jau po pianino, eis dabar i solfedzio. Turiu kavos termosiuka, skaitysiu knyga ir lauksiu. Mb sako - tai tu pamiegok masinoj. lotuliukas.gif Nors. Maciau yra teveliu, kurie taip ir daro.
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 20, 14:42)
Abi lanko darzeli? Ar jau mokykla gal? Vyresnioji. smile.gif UK kiek zinau anksti keliauja mokyklon. Kokias salotas darysi?

As tai pietum salotas irgi dariau. Tik kad su humusu valgiau. O salotos tai tokios sumestines buvo - rukola, pomidoras, agurkas, feta, vytintas kumpis, svoguno laiskai, prieskoniai, slakelis aliejaus ir citrinos sulciu. Tiesa, pirkau rimi prieskoniu misini - Italiskas vadinasi. Niam! smile.gif

Maniske jau po pianino, eis dabar i solfedzio. Turiu kavos termosiuka, skaitysiu knyga ir lauksiu. Mb sako - tai tu pamiegok masinoj. lotuliukas.gif Nors. Maciau yra teveliu, kurie taip ir daro.

Viena darželį, kita jau mokinukė, bet pilbą dieną eis tik nuo kitos svaitės, po truputį pratina ilgai dienai smile.gif aš tai tavo vietoj tą laiką varyčiau vaikščiot ;) o salotos mano viskas iš eilės: salotų mišinys su rukola, pomidorai, agurkai, paprika, kukurūzai, tarkuota morka, laiškai, marinuotų agurkėlių pora, truputis druskos ir pipirų ir citrinos ar tiesiog citrinpipirių, aliejaus nededu smile.gif vištos file marinuojasi jogurte, bus skanu bigsmile.gif ką tik varškės su duona užkapojau, eisiu maišy savo raugą, kol buvau atostogose senas numiro, bandau šį pati gamintis, pasiilgau savos duonos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 20, 15:40)
ką tik varškės su  duona užkapojau, eisiu maišy savo raugą, kol buvau atostogose senas numiro, bandau šį pati gamintis, pasiilgau savos duonos  wub.gif

Kas per duona pasidalinkit receptuku bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Airisė @ 2016 09 20, 12:22)
Dar tiksliai nezinau. Paziuresiu. Pradziai planuoju paimti viena treniruote, o tada sutarsim. Siaip noreciau, kad sudarytu plana, bet ir kad priziuretu kazkiek. g.gif

Na jai del prieziuros tai nepagelbesiu bet jai del mitybos ir sporto programos galiu pasidalinti savo visai nesenai pirkau sporto ir mitybos plana pas viena labai gera treneri.Planas trim menesem pas ji merginos labai daug svorio numete su viena teko asmeniskai pabendrauti tai ji per 5men 40kg pamete. Bet as asmeniskai tik sporto planu naudojuos na ir kaikuriais patarimais is mitybos plano nes bandziau savaite vien pagal sudaryta mityba maitintis tai man buvo per sunku blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Caramelia uz atlaikyta iskrova priklauso 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Airisen neliudek,pas mane irgi beveik trizenklis,bet juk visos kazkaip susiima ir numeta,numesim ir mes mirksiukas.gif

Pas mane vel maziukas minusiukas. Tkiuosi, kd penktadieni ji tebeturesiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 20, 16:51)
Pas mane vel maziukas minusiukas. Tkiuosi, kd penktadieni ji tebeturesiu cool.gif

Laikykis 4u.gif As sakiau nesisversiu be penktadienio nesigadinsiu nervu biggrin.gif
Atsakyti