Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas 4u.gif

Aš turiu minusą bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Nusipirkau tokia ilga tunika,kad subine nors kiek pridengti. Ryte vėsokai,o visi megztukai siauri,trumpi verysad.gif

Caramelia imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 37: 19 rugsėjo 2016 - 11:51
Aš šiandien ryte pirmą kartą po ilgo laiko sportavau-greitą ėjimą pabandžiau, nes bėgioti negaliu. Nerealiai patiko! Eisiu kai tik rasiu progą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 18, 19:28)
Aš irgi netoli Londono  ax.gif  mirksiukas.gif

Kaip smagu thumbup.gif Is kokio jus miesto?
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 19, 16:15)
Kaip smagu thumbup.gif  Is kokio jus miesto?

Tarp Dartford ir Gravesend smile.gif
Atsakyti
Sveikos na kaip savaitgalis? Ar labai nuodemingas? mirksiukas.gif Na ir dienele..Gryzau is sales be galo pavargusi ,bet laiminga thumbup.gif Norejau paklausti ar kuri nors is jusu gamina maista is anksto ,kad nekiltu pagunda valgyti tai ko negalima? Butu idomu isgirst nuomoniu. Siandien treneris paklause ar as taip darau tai susidomejau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 19, 14:37)
Aš šiandien ryte pirmą kartą po ilgo laiko sportavau-greitą ėjimą pabandžiau, nes bėgioti negaliu. Nerealiai patiko! Eisiu kai tik rasiu progą  thumbup.gif
Kaip fainai. thumbup.gif

As siandien buvau isvaziavus i prekybcentri. Gerai laikiausi, pasmaliziavau tik kava. rolleyes.gif Nuveziau maze i muzikos mokykla ir sian jau laisva. rolleyes.gif O kadangi pritrukau laiko tai rytoj vel jauciu vaziuosiu. g.gif Noriu nusipirkti sportines kelnes, nes dabartines jau labai nusiurusios tokios, geda muveti. blush2.gif Tik kad brangios, velnias. Tiesa, nupirko vyras dukrai LED batus. Tai laimes kiek. Ir as visai tokiu noreciau. biggrin.gif Sakau gerai butu suns kakius rinkti tamsoj. lotuliukas.gif Taip pat dar dukros gimtadienis ant nosies. Mastau ka cia daryt. Ar daryt svente, ar pagrobt ja ir isvezt kur nors. g.gif Zodziu, yra ka veikti. biggrin.gif
Atsakyti
Nesigaminu iš anksto nieko, man patinka tik šviežias maistas. Bet jei dirbčiau, būtų kitaip, o kai namie su vaikais tai man taip paprasta kažką sau greito įsimest į skrandį smile.gif svarbu sveikų produktų būtų šaldytuve, o ne pagundų blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Airisė @ 2016 09 19, 16:41)
Sveikutes. 4u.gif
Kaip fainai. thumbup.gif

As siandien buvau isvaziavus i prekybcentri. Gerai laikiausi, pasmaliziavau tik kava. rolleyes.gif Nuveziau maze i muzikos mokykla ir sian jau laisva. rolleyes.gif O kadangi pritrukau laiko tai rytoj vel jauciu vaziuosiu. g.gif Noriu nusipirkti sportines kelnes, nes dabartines jau labai nusiurusios tokios, geda muveti. blush2.gif Tik kad brangios, velnias. Tiesa, nupirko vyras dukrai LED batus. Tai laimes kiek. Ir as visai tokiu noreciau. biggrin.gif Sakau gerai butu suns kakius rinkti tamsoj. lotuliukas.gif Taip pat dar dukros gimtadienis ant nosies. Mastau ka cia daryt. Ar daryt svente, ar pagrobt ja ir isvezt kur nors. g.gif Zodziu, yra ka veikti. biggrin.gif

Oij tos kavos wub.gif bigsmile.gif man geriausias pasmaližiavimas su jomis, kalbys kažkoks arba energijos trūkumas biggrin.gif man reikia bliuzono sportinio, timpas kelias turiu. Gal kokį iš vyro nukalsiu, nes šiandien visa apsitempus variau, tai mašinos pypino, reik kažko maskuojančio lotuliukas.gif o tie LED batai tai jaučiu ir maniškėm patiktų, gerai, kad dar neužmatė lotuliukas.gif klausk dukros ko labiau nori, kelių valandų baliaus ar išvykos ;) jau taviškė didelė, gali rinktis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 19, 16:42)
Nesigaminu iš anksto nieko, man patinka tik šviežias maistas. Bet jei dirbčiau, būtų kitaip, o kai namie su vaikais tai man taip paprasta kažką sau greito įsimest į skrandį smile.gif svarbu sveikų produktų būtų šaldytuve, o ne pagundų  blush2.gif
Papildyta:

Oij tos kavos  wub.gif  bigsmile.gif  man geriausias pasmaližiavimas su jomis, kalbys kažkoks arba energijos trūkumas  biggrin.gif  man reikia bliuzono sportinio, timpas kelias turiu. Gal kokį iš vyro nukalsiu, nes šiandien visa apsitempus variau, tai mašinos pypino, reik kažko maskuojančio  lotuliukas.gif  o tie LED batai tai jaučiu ir maniškėm patiktų, gerai, kad dar neužmatė  lotuliukas.gif  klausk dukros ko labiau nori, kelių valandų baliaus ar išvykos ;) jau taviškė didelė, gali rinktis wub.gif

Del gaminimo is anksto. Vat man ziauriai keista kaip zmones darosi tuos vadinamus "meal prep", kur pasidaro maisto ir supakuoja porcijomis savaitei laiko. Nu negi dar buna skanu? g.gif

Tai sexy mama. biggrin.gif Kad pypina. biggrin.gif Jei as taip, tai masinos ratu apvaziuotu. Bijotu kad toks banginis ant kelio nenuvirstu. biggrin.gif

Del gimtadienio tai jo, klausiau. Pradzioj sake su draugais, po to jau kazkur siaip atsvest. Neapsisprendus kiap mama. biggrin.gif MB uzsiminiau del keliones kur nors netoli, tai reakcija kaip ir del Paryziaus buvo. lotuliukas.gif Nu nemegsta jis kelioniu pas mane. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 19, 18:18)

Tai sexy mama. biggrin.gif Kad pypina. biggrin.gif Jei as taip, tai masinos ratu apvaziuotu. Bijotu kad toks banginis ant kelio nenuvirstu. biggrin.gif

Del gimtadienio tai jo, klausiau. Pradzioj sake su draugais, po to jau kazkur siaip atsvest. Neapsisprendus kiap mama. biggrin.gif MB uzsiminiau del keliones kur nors netoli, tai reakcija kaip ir del Paryziaus buvo. lotuliukas.gif Nu nemegsta jis kelioniu pas mane. biggrin.gif

Žinok jei Lt būčiau, tai tikrai man niekas nepypintų lotuliukas.gif čia daugiau žmonių skirtingų skonių biggrin.gif

Oij maniškis irgi kelionių nemėgėjas schmoll.gif verysad.gif nors su tiek vaikų, tai man ir kelionės jau labiau vargas nei malonumas, gal po kokių 10 metų vėl pamėgsiu ir norėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 19, 18:18)
Del gaminimo is anksto. Vat man ziauriai keista kaip zmones darosi tuos vadinamus "meal prep", kur pasidaro maisto ir supakuoja porcijomis savaitei laiko. Nu negi dar buna skanu?

Va va ir as tapati galvoju kazin kaip skonis g.gif Na nebent gal dienai i prieki is vakaro pasigaminti...Siandien neapskaicevau ir troskonio turbut dviem dienom prisagaminau tai i saldytuva pasidejau ziuresiu ar ryt dar valgomas bus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 19, 18:32)
Žinok jei Lt būčiau, tai tikrai man niekas nepypintų lotuliukas.gif  čia daugiau žmonių skirtingų skonių  biggrin.gif

Oij maniškis irgi kelionių nemėgėjas  schmoll.gif  verysad.gif  nors su tiek vaikų, tai man ir kelionės jau labiau vargas nei malonumas, gal po kokių 10 metų vėl pamėgsiu ir norėsiu  lotuliukas.gif

Na anglijij bet kokios figuros moteris gali jaustis grazi,ir drabuziu visada ras ir demesio sulauks thumbup.gif Maniskis ir nemegsta keliauti sako su tiek vaiku tik nervus tampytis,na nebent kai mociutes pasiima tada gali nors ir puse pasaulio apvaziuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 19, 20:01)

Na anglijij bet kokios figuros moteris gali jaustis grazi,ir drabuziu visada ras ir demesio sulauks thumbup.gif  Maniskis ir nemegsta keliauti sako su tiek vaiku tik nervus tampytis,na nebent kai mociutes pasiima tada gali nors ir puse pasaulio apvaziuoti ax.gif

Tikrai taip thumbup.gif nors keista, bet aš sau pati visad gražesnė jaučiuosi būdama Lt, gal todėl,kad ten sava jaučiuos, bet tikriausiai todėl, kad ten labiau pasitempiu, pasigrąžinu, čia kažkaip viskas dzin bigsmile.gif g.gif o aš keliaut mėgstu nebent vaikus palikus močiutėms lotuliukas.gif nerealų laiką apturėjom su vyru 3 parom palikę... ech wub.gif

Niu ką; iškrova į pabaigą, trūksta jėgų unsure.gif laukiu jau kada vaikai sumigs ir aš griūsiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Caramelia, kaip iskrovavai? smile.gif

As tai sian nusivyliau. verysad.gif Atsistojau ant svarstykliu - trizenklis skaicius. Vel. verysad.gif Po mmm butinai varysiu sportuot...
Atsakyti