Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

O kaip jūs metai svorį? Laikotės kokios nors dietos ar skaičiuojant kcal?ar šiaip stengiatės mažiau valgyt?
Aš gal bandysiu prisitaikyti dukano g.gif ir būtinai ketvirtadienį darysiu iškrova 4u.gif
Jums gerai krenta,nes turbūt visos jaunutės esat . Man 39,tai jau jaučiu ir lėčiau kris g.gif visgi hormonai ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaites. 4u.gif
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 17, 08:01)
Gal galima būtų  į lentelę papulti?
Sveika prisijungus. Atsiusk man i AZ visus duomenis. Ugis, pradinis svoris, norimas svoris. Tada busi itraukta i lentele. smile.gif
QUOTE(gameja @ 2016 09 17, 10:57)
Sveikos merginos zemai nuleidus galva gryztu pas jus
Sveika sugrizus. Gavau AZ, itrauksiu i lentute. 4u.gif Sekmes!
O su parasiutu ir as noreciau nusokt. smile.gif Bet pirma gal oro balionu noreciau. Ale ten irgi svorio apribojimas. g.gif
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 17, 13:57)
Jums gerai krenta,nes turbūt visos jaunutės esat . Man 39,tai jau jaučiu ir lėčiau kris g.gif visgi hormonai ir t.t. biggrin.gif
Nu jau. biggrin.gif Nuskambejo lyg butum 70-ties. rolleyes.gif O be to, nereikia i kitas lygiuotis. Kiekvienos kunas yra isskirtinis ir reikia taikytis prie SAVO kuno svorio metimo tempo. mirksiukas.gif Lasinius gi ne per diena uzsiauginai. cool.gif
Atsakyti
Man lieknėjimui kiša koją savaitgaliai verysad.gif ir kaip su jais kovot blush2.gif
Atsakyti
Uij su parašiutu au nė už ką, nenoriu palikt 4 vaikų našlaičiais unsure.gif per didelė rizika. Bet jei noris, tai thumbup.gif
[/quote]
Viena ir as nesokciau bet nesenai vyras soko tandem suoli (kartu su instruktorium) tai rizikos praktiskai nera nes instruktoriai turintys sokinejimuose ne maziau nei 5 metu patirty o ir tave pati istikrina iki siulelio kad isitikinti ar neturi jokiu sveikatos problemu, tai is po vyro as kaip ir rami mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 17, 14:57)
O kaip jūs metai svorį? Laikotės kokios nors dietos ar skaičiuojant kcal?ar šiaip stengiatės mažiau valgyt?
Aš gal bandysiu prisitaikyti dukano g.gif ir būtinai ketvirtadienį darysiu iškrova  4u.gif

Na as startavau tik pirmadieni bet vadovausiuosi pagrindinemis sveikos mitybos taisyklemis. Kaip patarimu saltini isigijau Pauliukeviciaus knyga ,,Tobulas kunas", Ilkos Adams knyga ,,Super maistas" ir ,,Slaptomanes dienorasti" ,pastaroji labai patiko smile.gif As ir bijau kad sunkiai kris nes paskutiniai skydliaukes tyrimai labai prasti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gameja: 17 rugsėjo 2016 - 20:39
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 17, 14:57)
Aš gal bandysiu prisitaikyti dukano g.gif ir būtinai ketvirtadienį darysiu iškrova  4u.gif

Aš stengiuosi mažiau ir sveikiau valgyt, kuo dugiau judėti ax.gif o kritimas, tai nemanau, kad labai nuo amžiaus priklauso, nebent jau vyresniam amžiuje, kai menopauzė ar po jos ir tai nebūtinai smile.gif mano mamai puikiai svoris pakrenta daugiau pajudėjus ir mažiau valgant. Labiau gal tai priklauso nuo sveikatos būklės ir aplamai kiekvienam žmogui skirtingai 4u.gif
Niu aš šiandien prisivaišinau, fek net bloga blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 17 rugsėjo 2016 - 22:08
Labas rytas. 4u.gif

As irgi Slaptomane nusipirkau (tik dar neskaiciau). Ir ta darbo knyga. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 18, 10:18)
Labas rytas. 4u.gif

As irgi Slaptomane nusipirkau (tik dar neskaiciau). Ir ta darbo knyga. thumbup.gif

As gaila negavau pacios knygos ,,Sulieknejusios moters dienorascio" Sunkiai pas mus ce su lietuviskom knygom blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(gameja @ 2016 09 18, 09:40)
As gaila negavau pacios knygos ,,Sulieknejusios moters dienorascio" Sunkiai pas mus ce su lietuviskom knygom blush2.gif

Is kur pati? ax.gif Gal kaimynes tongue.gif aš Londone gyvenu.

Sėdžiu darbe. Su valgymu dar pusė bėdos. Vakar vakare išgėriau taure vyno cool.gif Sakiau,kad bandysiu Ale Dukana,bet neužteko valios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 18, 14:58)
Labas 4u.gif
Is kur pati? ax.gif Gal kaimynes tongue.gif aš Londone gyvenu.

Sėdžiu darbe. Su valgymu dar pusė bėdos.  Vakar vakare išgėriau taure vyno cool.gif Sakiau,kad bandysiu Ale Dukana,bet neužteko valios unsure.gif

As is Luton ax.gif Na ne taip ir toli nuo londono mirksiukas.gif As ir vakar sveciu sulaukiau tai pora tauriu sampano ir keli uzkandziai suejo blush2.gif Bet siandien vel i vezes stojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2016 09 18, 16:11)
As is Luton  ax.gif  Na ne taip ir toli nuo londono mirksiukas.gif  As ir vakar sveciu sulaukiau tai pora tauriu sampano ir keli uzkandziai suejo blush2.gif  Bet siandien vel i vezes stojau thumbup.gif

Aš irgi netoli Londono ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu vat kaip fainai,kad ir daugiau čia mūsų Anglijoje gyvenančių 4u.gif
Nusivyliau darbe kaip arklys,einu gulti. Net vaikų normaliai mokyklon nesuruosiau blush2.gif
Labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif aš šiandien iškrovausiu po nuodėmingo savaitgalio, kas su manim? mirksiukas.gif
Atsakyti