O kaip jūs metai svorį? Laikotės kokios nors dietos ar skaičiuojant kcal?ar šiaip stengiatės mažiau valgyt?
Aš gal bandysiu prisitaikyti dukano ir būtinai ketvirtadienį darysiu iškrova
Jums gerai krenta,nes turbūt visos jaunutės esat . Man 39,tai jau jaučiu ir lėčiau kris visgi hormonai ir t.t.
Labas vakaras, mergaites.
O su parasiutu ir as noreciau nusokt. Bet pirma gal oro balionu noreciau. Ale ten irgi svorio apribojimas.
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 17, 08:01)
Gal galima būtų į lentelę papulti?
Sveika prisijungus. Atsiusk man i AZ visus duomenis. Ugis, pradinis svoris, norimas svoris. Tada busi itraukta i lentele. QUOTE(gameja @ 2016 09 17, 10:57)
Sveikos merginos zemai nuleidus galva gryztu pas jus
Sveika sugrizus. Gavau AZ, itrauksiu i lentute. Sekmes! O su parasiutu ir as noreciau nusokt. Bet pirma gal oro balionu noreciau. Ale ten irgi svorio apribojimas.
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 17, 13:57)
Jums gerai krenta,nes turbūt visos jaunutės esat . Man 39,tai jau jaučiu ir lėčiau kris visgi hormonai ir t.t.
Nu jau. Nuskambejo lyg butum 70-ties. O be to, nereikia i kitas lygiuotis. Kiekvienos kunas yra isskirtinis ir reikia taikytis prie SAVO kuno svorio metimo tempo. Lasinius gi ne per diena uzsiauginai.
Uij su parašiutu au nė už ką, nenoriu palikt 4 vaikų našlaičiais per didelė rizika. Bet jei noris, tai
[/quote]
Viena ir as nesokciau bet nesenai vyras soko tandem suoli (kartu su instruktorium) tai rizikos praktiskai nera nes instruktoriai turintys sokinejimuose ne maziau nei 5 metu patirty o ir tave pati istikrina iki siulelio kad isitikinti ar neturi jokiu sveikatos problemu, tai is po vyro as kaip ir rami
Papildyta:
Na as startavau tik pirmadieni bet vadovausiuosi pagrindinemis sveikos mitybos taisyklemis. Kaip patarimu saltini isigijau Pauliukeviciaus knyga ,,Tobulas kunas", Ilkos Adams knyga ,,Super maistas" ir ,,Slaptomanes dienorasti" ,pastaroji labai patiko As ir bijau kad sunkiai kris nes paskutiniai skydliaukes tyrimai labai prasti
[/quote]
Viena ir as nesokciau bet nesenai vyras soko tandem suoli (kartu su instruktorium) tai rizikos praktiskai nera nes instruktoriai turintys sokinejimuose ne maziau nei 5 metu patirty o ir tave pati istikrina iki siulelio kad isitikinti ar neturi jokiu sveikatos problemu, tai is po vyro as kaip ir rami
Papildyta:
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 17, 14:57)
O kaip jūs metai svorį? Laikotės kokios nors dietos ar skaičiuojant kcal?ar šiaip stengiatės mažiau valgyt?
Na as startavau tik pirmadieni bet vadovausiuosi pagrindinemis sveikos mitybos taisyklemis. Kaip patarimu saltini isigijau Pauliukeviciaus knyga ,,Tobulas kunas", Ilkos Adams knyga ,,Super maistas" ir ,,Slaptomanes dienorasti" ,pastaroji labai patiko As ir bijau kad sunkiai kris nes paskutiniai skydliaukes tyrimai labai prasti
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 17, 14:57)
Aš stengiuosi mažiau ir sveikiau valgyt, kuo dugiau judėti o kritimas, tai nemanau, kad labai nuo amžiaus priklauso, nebent jau vyresniam amžiuje, kai menopauzė ar po jos ir tai nebūtinai mano mamai puikiai svoris pakrenta daugiau pajudėjus ir mažiau valgant. Labiau gal tai priklauso nuo sveikatos būklės ir aplamai kiekvienam žmogui skirtingai
Niu aš šiandien prisivaišinau, fek net bloga
Labas rytas.
As irgi Slaptomane nusipirkau (tik dar neskaiciau). Ir ta darbo knyga.
QUOTE(Airisė @ 2016 09 18, 10:18)
Labas rytas.
As gaila negavau pacios knygos ,,Sulieknejusios moters dienorascio" Sunkiai pas mus ce su lietuviskom knygom
Labas
Is kur pati? Gal kaimynes aš Londone gyvenu.
Sėdžiu darbe. Su valgymu dar pusė bėdos. Vakar vakare išgėriau taure vyno Sakiau,kad bandysiu Ale Dukana,bet neužteko valios
QUOTE(gameja @ 2016 09 18, 09:40)
As gaila negavau pacios knygos ,,Sulieknejusios moters dienorascio" Sunkiai pas mus ce su lietuviskom knygom
Sėdžiu darbe. Su valgymu dar pusė bėdos. Vakar vakare išgėriau taure vyno Sakiau,kad bandysiu Ale Dukana,bet neužteko valios
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 18, 14:58)
Labas
As is Luton Na ne taip ir toli nuo londono As ir vakar sveciu sulaukiau tai pora tauriu sampano ir keli uzkandziai suejo Bet siandien vel i vezes stojau
QUOTE(gameja @ 2016 09 18, 16:11)
As is Luton Na ne taip ir toli nuo londono As ir vakar sveciu sulaukiau tai pora tauriu sampano ir keli uzkandziai suejo Bet siandien vel i vezes stojau
Aš irgi netoli Londono
Nu vat kaip fainai,kad ir daugiau čia mūsų Anglijoje gyvenančių
Nusivyliau darbe kaip arklys,einu gulti. Net vaikų normaliai mokyklon nesuruosiau
Labanaktukas
Nusivyliau darbe kaip arklys,einu gulti. Net vaikų normaliai mokyklon nesuruosiau
Labanaktukas
Labas rytas aš šiandien iškrovausiu po nuodėmingo savaitgalio, kas su manim?