Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

09.09-09.16 Savaitės rezultatai:
user posted image

user posted image

Šaunuolės:
first.gif Ingridele21
second.gif Caramelia30
third.gif ------------

user posted image

Pasistengti turi:
Airise, Jerda, provizore

user posted image

GEROS NAUJOS SAVAITĖS!

Atsakyti
Airise ačiū už lentelę 4u.gif susiimkime merginos blush2.gif gal reikėtų kokio iššūkio kiek kuri pvz norėtume numest iki Kalėdų ir kuri ar kurios pasiektų tą užsibrėžtą tikslą mirksiukas.gif mes su vyru šiandien po darbų buvom Druskininkų vandens parke, dabar dar tik keliaujam namučių ax.gif
Atsakyti
Ačiū už lentelę 4u.gif siekiam savo tikslų mergaitės, visos būtinai, mano tikslas lentelėj ir tikiuosi jo pasiekti iki Kalėdų ax.gif svarbu juo mažiau grybauti, bus tų suklupimų, bet tikiuosi, neilgam. Noriu per šventes savim didžiuotis su aptempta suknele ir tilpti į savo seną žieminę striukę biggrin.gif šiandien diena tvarkinga. Beje, ką tik buvau balkone-mėnulis apvalus kaip blynas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galima į kompaniją?🙄Viena niekaip nebesusitvarkysiu...175 cm ,96 kg. Po antro nėštumo buvau jau numetus iki 78,o vat per metus laiko ir vėl uzsiridenau iki 96 blink.gif
Gyvenime nesu tiek daug svėrus. Išbandžiau visas dietas,bet valios neturiu. Ryte laikausi,o jau vakare edu.
Tai tiek.
Atsakyti
Aciu Airise uz lentele, tikrao reikia susiimti, geda raudonuot verysad.gif
Viva junkis drasiai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 😉
Važiuoju į darbą. Pasisveriau ryte,tai žiūriu jau visi 97🤔 valgiau skumbrės vakare,tai gal skysčių uzsilaike🤔
Gal galima būtų į lentelę papulti?
Kokiomis d8enomis reikia svertis ir prisiduoti?
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 17, 09:01)
Labas rytas 😉
Važiuoju į darbą.  Pasisveriau ryte,tai žiūriu  jau visi 97🤔 valgiau skumbrės vakare,tai gal skysčių uzsilaike🤔
Gal galima būtų  į lentelę papulti?
Kokiomis d8enomis reikia svertis ir prisiduoti?

Sveika prisijungus 4u.gif prisiduodam penktadieniais ryte, surašyk Airisei savo ūgį, svorį, tikslą ir įtrauks į lentelę. Visoms kartu bus lengviau nepasiduot, nes uch pagundų daug blush2.gif
Atsakyti
Nu blyn kokia gėda... sėdžiu autike ir žiūriu,kad"brangioji " jau nebetelpa ant vienos sedynes blink.gif blink.gif reiks tuoj pusantrini bilietą pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 37: 17 rugsėjo 2016 - 08:25
Sveikos merginos zemai nuleidus galva gryztu pas jus bet... su pasikeitusiu mastymu tikslais ir begaliniu noru blush2.gif Ir kaip bebutu keista svori reikia mesti ne tik del saves bet ir del pazado vaikam nes kaip pasake mano mazylis ,,Mazojo pirstelio priesaikos lauzyti negalima" mirksiukas.gif Tikslas didiulis (-60kg),bet jam pasiekti turiu 2 metus tad po truputi su jusu pagalba tikiu jog man pavyks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 17, 09:24)
Nu blyn kokia gėda... sėdžiu autike ir žiūriu,kad"brangioji " jau nebetelpa ant vienos sedynes blink.gif  blink.gif reiks tuoj pusantrini bilietą pirkti  biggrin.gif

Nereiks, tuoj tilpsi ant vienos mirksiukas.gif

QUOTE(gameja @ 2016 09 17, 11:57)
Sveikos merginos zemai nuleidus galva gryztu pas jus bet... su pasikeitusiu mastymu tikslais ir begaliniu noru  blush2.gif Ir kaip bebutu keista svori reikia mesti ne tik del saves bet ir del pazado vaikam nes kaip pasake mano mazylis ,,Mazojo pirstelio priesaikos lauzyti negalima" mirksiukas.gif Tikslas didiulis (-60kg),bet jam pasiekti turiu 2 metus tad po truputi su jusu pagalba tikiu jog man pavyks thumbup.gif

Tiiikrai negalima laužyti vaikams duotų pažadų, visks pavyks, sunku bus, bet pavyks!

Aš šiandien cheatinsiu, laukiam svečių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 17 rugsėjo 2016 - 11:01
[/quote]
O kaip darot su cheat day? Prisiskaiciau visokausiu nuomoniu vieni sako kad per ta diena galima nusizengti tik su vienu patiekalu,kiti kad visa diena valgo ka nori..

Pazado nelauzysiu kas benutiktu smile.gif O beje jis is dvieju daliu. Pirmiausia sunus priverte prisiekti ,kad per savo 30 gimtadieni soksiu su parasiutu thumbup.gif Na sutikau bet kadangi tam yra svorio limitas tai teko prisiekt ir kad svorio numesiu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=gameja,2016 09 17, 13:04]
[/quote]
O kaip darot su cheat day? Prisiskaiciau visokausiu nuomoniu vieni sako kad per ta diena galima nusizengti tik su vienu patiekalu,kiti kad visa diena valgo ka nori..
Pazado nelauzysiu kas benutiktu smile.gif O beje jis is dvieju daliu. Pirmiausia sunus priverte prisiekti ,kad per savo 30 gimtadieni soksiu su parasiutu thumbup.gif Na sutikau bet kadangi tam yra svorio limitas tai teko prisiekt ir kad svorio numesiu biggrin.gif
[/quote]
Aš valgau kaip norisi, kartais kemšu nuo ryto iki vakaro, karti tam nėra laiko, tai pasimėgauju kuo nors ko noris ir tiek smile.gif

Uij su parašiutu au nė už ką, nenoriu palikt 4 vaikų našlaičiais unsure.gif per didelė rizika. Bet jei noris, tai thumbup.gif
Atsakyti