Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 14, 07:58)
Labas rytas  4u.gif  nežinau kaip čia man susišvietė, bet pradėjau galvoti apie Atkinso dietą. Gal kuri bandėt?  mirksiukas.gif
Man viskas kas su zodziu dieta - schmoll.gif . Bet jeigu domina tave, kodel gi ne? smile.gif

As gi prisiminiau, kad siais metais maniske turetu eit i pirma komunija. Pasiskaiciau internete, palandziojau po baznyciu tinklalapius ir plaukai piestu pasistojo. blink.gif Ar normalu, kad baznycia iraso kokia "auka" turetu buti? Ir dar tokia nemenka, sakyciau. Lankyt reikia du kartus per savaite nuo spalio iki geguzes men. Jeigu nori kur isvaziuoti - turi gauti leidima. Nu nupusimas kazkoks. Sakau vyrui - nores dukra teketi baznycioj, nueis ir primos komunijos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 14, 09:15)
Man viskas kas su zodziu dieta -  schmoll.gif . Bet jeigu domina tave, kodel gi ne? smile.gif

As gi prisiminiau, kad siais metais maniske turetu eit i pirma komunija. Pasiskaiciau internete, palandziojau po baznyciu tinklalapius ir plaukai piestu pasistojo. blink.gif Ar normalu, kad baznycia iraso kokia "auka" turetu buti? Ir dar tokia nemenka, sakyciau. Lankyt reikia du kartus per savaite nuo spalio iki geguzes men. Jeigu nori kur isvaziuoti - turi gauti leidima. Nu nupusimas kazkoks. Sakau vyrui - nores dukra teketi baznycioj, nueis ir primos komunijos. blush2.gif

Mano draugės mama labai gerai numetė su ja, pasiskaitinėsiu dar ir gal pabandysiu kada kokią savaitę biggrin.gif ilgai tai irgi ne, bet gal trumpai nelabai ir verta g.gif
Niu jo, bažnyčia vis griežtėja ir skundžias, kad mažėja tikinčių...bet susituokt reikia ne tik pirmos komunijos, bet ir sutvirtinimo sakramento, ten dar kursai ilgi. O paskui ir prieš santuokos sakramentą pusmetis paskaitų blink.gif
Parsivilko mano mmm thumbup.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif na kaip merginos sekasi ? bigsmile.gif aš tai stengiuosi laikytis, visai neblogai einasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 09 14, 17:22)
Labukas 4u.gif  na kaip merginos sekasi ? bigsmile.gif  aš tai stengiuosi laikytis, visai neblogai einasi ax.gif

Kol kas gerai viskas, bet nuo ryt vyrui 4 laisvos, tai velnias žino kas koją pakiš 😀
Atsakyti
Labukas 4u.gif na šią savaitę man visai gerai einasi laikytis, tai ką šiandien mačiau svarstyklėse visai neblogai, bet ryt atidirbu ir iki spalio 2 atostogausiu tai žiūrėsiu kaip čia namie seksis laikytis g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, aš dar laikausi kiek galiu, vien rytojaus svėrimasis mane palaiko biggrin.gif nes orai super, pramogaujam, o su pramogom ir maistas atitinkamas gaunas...
Atsakyti
Labas rytas. As vis kaip ne visos. Kai visos raudonuoja,as ne. O siandien itariu visos bus saunuoles o as su + . 112.9
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Visa savaite tvarkingai valgiau, bet savaitgalio pliuso nepanaikinau schmoll.gif 64.7kg
Graziu skaiciuku visom thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 90.5 kg ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif aš irgi lbai stengiausi, minusas yra, bet būtų buvęs didesnis, jei ne tas savaitgalis cool.gif šįryt 86.3 kg ir ant nosies vėl svaitgalis g.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Pas mane irgi prastai verysad.gif . Tikiuosi cia del artejanciu mmm. unsure.gif 99,2.
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 16, 08:53)
Labas rytas.

Pas mane irgi prastai verysad.gif . Tikiuosi cia del artejanciu mmm. unsure.gif 99,2.

Gal dar pilnatis kokia veikia 4u.gif lyg šiom dienom prasideda unsure.gif
Atsakyti