As vakarieniauju.
Vaisinu ir jus. Skyr su priedais.
Vaisinu ir jus. Skyr su priedais.
QUOTE(Airisė @ 2016 09 12, 18:03)
Atrodo skaniai
Pas mane vakarienei buvo arbuzas, tai tuoj sprogsiu
QUOTE(Airisė @ 2016 09 12, 16:51)
Nu pats laikas. As va ieskausi asmeninio trenerio. Brangus malonumas, bet manau verta.
Gal ir verta, nors man pačiai neptiktų, patinka man vienai sportuot, kai nieks šalia nestovi. Bet keletas užsiėmimų tai viską parodytų, taip sakant ant kelio užvestų.
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 09 12, 17:30)
Labukas aš ryt ruošiuosi iškrovaut, gal kas kartu?
Aš šiandien iškrovauju, bet dar ne vakaras
QUOTE(Airisė @ 2016 09 12, 19:03)
Kažkada nusipirkau Skyro, veu man jis bet gal su priedais ir skanu bent tie priedai tai skaniai atrodo
Mano mmm kažkur užtruko nekenčiu pms, visa išsidirginus ir ištinus, o dar karščiai...
QUOTE(Airisė @ 2016 09 12, 19:03)
Man blondinei paaiškinkit kas čia per daiktas?
QUOTE(provizore @ 2016 09 12, 18:25)
Pas mane vakarienei buvo arbuzas, tai tuoj sprogsiu
mmm arbuuuzas. QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 12, 18:43)
Gal ir verta, nors man pačiai neptiktų, patinka man vienai sportuot, kai nieks šalia nestovi. Bet keletas užsiėmimų tai viską parodytų, taip sakant ant kelio užvestų.
Kažkada nusipirkau Skyro, veu man jis bet gal su priedais ir skanu bent tie priedai tai skaniai atrodo
Mano mmm kažkur užtruko nekenčiu pms, visa išsidirginus ir ištinus, o dar karščiai...
Va va, as daug treniruokliu noreciau pabandyt, bet nezinau kaip jie veikia, todel siek tiek baisu apsilazalint. Nufilmuos po to kas i youtuba ides. Kaip pavyzdziui treniruoju rankas treniruoklyje kojom. Kažkada nusipirkau Skyro, veu man jis bet gal su priedais ir skanu bent tie priedai tai skaniai atrodo
Man isvis paprasti naturalus jogurtai nepatinka. Ale su priedais gerai sueina.
A tai gal ?
QUOTE(Jerda @ 2016 09 12, 19:33)
Man blondinei paaiškinkit kas čia per daiktas?
Cia Islandiskas jogurtas.
Labas rytas, iškrovą atlaikiau, pagaliau bet mm neparėjo, ištinus visa jaučiuos ir esu. Šiandien pas mus rekordiniai karščiai, tai gal pramuš
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 13, 08:05)
Labas rytas, iškrovą atlaikiau, pagaliau bet mm neparėjo, ištinus visa jaučiuos ir esu. Šiandien pas mus rekordiniai karščiai, tai gal pramuš
Sveikos kaip sauniai, kad atlaikei
Pas mane vakar itgi tvarkinga diena buvo
Siandien toliau laikomes
Niu kaip sekasi visoms? aš šiandien tvarkingai, patenkinta savim. Suvaikščiojau 10 km,, nuo karščių pūslė net ant kojos nykščio prisitrynė, pas mus šiandien +33 rytoj jau nelabai pavyks aplėkti svo trasą jaučiu, bus poilsis
Labas rytas.
As laikausi neblogai. Siandien reik kazka sveiko ir skanaus pagaminti pietums seimynai. Laukiu rytojaus turgelio. Pirksiu avieciu. Kaip gaila, kad uogu, vaisiu ir siaip siluma baiginejasi.
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 12, 21:15)
Oij neeeee, neįmnoma
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 13, 08:05)
Labas rytas, iškrovą atlaikiau, pagaliau
Nu saunuole! QUOTE(provizore @ 2016 09 13, 08:23)
Sveikos
Pas mane vakar itgi tvarkinga diena buvo
Super! Pas mane vakar itgi tvarkinga diena buvo
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 13, 19:13)
Niu kaip sekasi visoms? aš šiandien tvarkingai, patenkinta savim. Suvaikščiojau 10 km,, nuo karščių pūslė net ant kojos nykščio prisitrynė...
Oho! Pavarei... As laikausi neblogai. Siandien reik kazka sveiko ir skanaus pagaminti pietums seimynai. Laukiu rytojaus turgelio. Pirksiu avieciu. Kaip gaila, kad uogu, vaisiu ir siaip siluma baiginejasi.
Labas rytas nežinau kaip čia man susišvietė, bet pradėjau galvoti apie Atkinso dietą. Gal kuri bandėt?