Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labukas 4u.gif aš ryt ruošiuosi iškrovaut, gal kas kartu? bigsmile.gif
Atsakyti
As vakarieniauju. essen.gif

Vaisinu ir jus. Skyr su priedais. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 12, 18:03)

user posted image

Atrodo skaniai thumbup.gif
Pas mane vakarienei buvo arbuzas, tai tuoj sprogsiu nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 12, 16:51)
Nu pats laikas. cool.gif As va ieskausi asmeninio trenerio. Brangus malonumas, bet manau verta. g.gif

Gal ir verta, nors man pačiai neptiktų, patinka man vienai sportuot, kai nieks šalia nestovi. Bet keletas užsiėmimų tai thumbup.gif viską parodytų, taip sakant ant kelio užvestų.

QUOTE(Ingridele21 @ 2016 09 12, 17:30)
Labukas 4u.gif  aš ryt ruošiuosi iškrovaut, gal kas kartu? bigsmile.gif

Aš šiandien iškrovauju, bet dar ne vakaras unsure.gif

QUOTE(Airisė @ 2016 09 12, 19:03)

user posted image

Kažkada nusipirkau Skyro, veu man jis blush2.gif bet gal su priedais ir skanu ax.gif bent tie priedai tai skaniai atrodo bigsmile.gif

Mano mmm kažkur užtruko g.gif nekenčiu pms, visa išsidirginus ir ištinus, o dar karščiai...
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 12, 19:03)

user posted image

Man blondinei paaiškinkit kas čia per daiktas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(provizore @ 2016 09 12, 18:25)
Pas mane vakarienei buvo arbuzas, tai tuoj sprogsiu nestuke.gif  lotuliukas.gif
mmm arbuuuzas. essen.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 12, 18:43)
Gal ir verta, nors man pačiai neptiktų, patinka man vienai sportuot, kai nieks šalia nestovi. Bet keletas užsiėmimų tai  thumbup.gif  viską parodytų, taip sakant ant kelio užvestų.

Kažkada nusipirkau Skyro, veu man jis  blush2.gif  bet gal su priedais ir skanu ax.gif  bent tie priedai tai skaniai atrodo  bigsmile.gif

Mano mmm kažkur užtruko  g.gif  nekenčiu pms, visa išsidirginus ir ištinus, o dar karščiai...
Va va, as daug treniruokliu noreciau pabandyt, bet nezinau kaip jie veikia, todel siek tiek baisu apsilazalint. lotuliukas.gif Nufilmuos po to kas i youtuba ides. Kaip pavyzdziui treniruoju rankas treniruoklyje kojom. lotuliukas.gif

Man isvis paprasti naturalus jogurtai nepatinka. Ale su priedais gerai sueina. biggrin.gif

A tai gal nestuke.gif ? rolleyes.gif
QUOTE(Jerda @ 2016 09 12, 19:33)
Man blondinei paaiškinkit kas čia per daiktas?  blush2.gif
Cia Islandiskas jogurtas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 12, 20:49)

A tai gal  nestuke.gif ? rolleyes.gif

Oij neeeee, neįmnoma blink.gif schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, iškrovą atlaikiau, pagaliau thumbup.gif bet mm neparėjo, ištinus visa jaučiuos ir esu. Šiandien pas mus rekordiniai karščiai, tai gal pramuš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 13, 08:05)
Labas rytas, iškrovą atlaikiau, pagaliau thumbup.gif  bet mm neparėjo, ištinus visa jaučiuos ir esu. Šiandien pas mus rekordiniai karščiai, tai gal pramuš biggrin.gif

Sveikos 4u.gif kaip sauniai, kad atlaikei thumbup.gif
Pas mane vakar itgi tvarkinga diena buvo thumbup.gif
Siandien toliau laikomes mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu kaip sekasi visoms? mirksiukas.gif aš šiandien tvarkingai, patenkinta savim. Suvaikščiojau 10 km,, nuo karščių pūslė net ant kojos nykščio prisitrynė, pas mus šiandien +33 blink.gif unsure.gif rytoj jau nelabai pavyks aplėkti svo trasą jaučiu, bus poilsis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 12, 21:15)
Oij neeeee, neįmnoma blink.gif
biggrin.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 13, 08:05)
Labas rytas, iškrovą atlaikiau, pagaliau thumbup.gif
Nu saunuole! 4u.gif
QUOTE(provizore @ 2016 09 13, 08:23)
Sveikos 4u.gif
Pas mane vakar itgi tvarkinga diena buvo thumbup.gif
Super! thumbup.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 13, 19:13)
Niu kaip sekasi visoms?  mirksiukas.gif  aš šiandien tvarkingai, patenkinta savim. Suvaikščiojau 10 km,, nuo karščių pūslė net ant kojos nykščio prisitrynė...
Oho! huh.gif Pavarei... thumbup.gif

As laikausi neblogai. Siandien reik kazka sveiko ir skanaus pagaminti pietums seimynai. g.gif Laukiu rytojaus turgelio. Pirksiu avieciu. Kaip gaila, kad uogu, vaisiu ir siaip siluma baiginejasi. unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif nežinau kaip čia man susišvietė, bet pradėjau galvoti apie Atkinso dietą. Gal kuri bandėt? mirksiukas.gif
Atsakyti