Aciu airise uz lentele
Savaitgali busim namie tai tikiuosi graziai valgyti
Vyras nupirko elipsini treniruokli tai reikia pradet sportuoti
Airise, neuzfiksavau kad siusti az, sorrt
Ačiū už lentelę, riebiai užraudonvau bet vistiek vakr šlaviau viską iš eilės, net vyras kreivai pžiūrėjo bet šįryt pasiskičiavau, kad šiandien arb ryt mmm pareit turi, tai viskas aišku!
Man irgi svečių dienos, tai jau į pliusą vėl einu Na kai prie stalo sėdi nesugebu nevalgiusi susilaikyti...
Labas rytas
Na, jeigu keltumeis normaliu laiku (pvz. 8), turetum daugiau gyvenimo. Ilgai taip teks dirbt?
Bet būčiau neišsimiegojus nes užmiegu po vidurnakčio tik. Turbūt,kad tas grafikas visam laikui..
Piroska nepavydziu su darbo grafiku, as kai vyturis tai 5-6keliuosi o 22val man jau miegas
Aš kadangi pelėda,tai mėgstu pamiegot
QUOTE(Airisė @ 2016 09 08, 14:26)
Na, jeigu keltumeis normaliu laiku (pvz. 8), turetum daugiau gyvenimo. Ilgai taip teks dirbt?
Bet būčiau neišsimiegojus nes užmiegu po vidurnakčio tik. Turbūt,kad tas grafikas visam laikui..
QUOTE(provizore @ 2016 09 09, 04:56)
Piroska nepavydziu su darbo grafiku, as kai vyturis tai 5-6keliuosi o 22val man jau miegas
Aš kadangi pelėda,tai mėgstu pamiegot
Labas rytas.
Buvau pricitavus, bet dingo kazkur.
Ziuriu visos tik baliavojat. As savaitgali, kaip ir minejau, prisiedziau neblogai. Daug ir riebiai. Nu neatsilaikiau. Siandien viskas nuo pradziu.
Ziuriu visos tik baliavojat. As savaitgali, kaip ir minejau, prisiedziau neblogai. Daug ir riebiai. Nu neatsilaikiau. Siandien viskas nuo pradziu.
QUOTE(Airisė @ 2016 09 12, 09:13)
Labas rytas.
Aš irgi nuo pradžių
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 12, 09:38)
Aš irgi nuo pradžių
As irgi nuo pradziu. Nors jau buciau daug ir skaniai valgiusi tai dar butu neabidna. Dabar truputi daugiau valgiau, o prisidejo vos ne 2 kg
Ale rimtai, man ko tais neveikia citavimo mygtukas.
Tai zodziu, startuojam!
As va apsidirbau, dabar eisiu tvarkytis ir skalbtis.
Tai zodziu, startuojam!
As va apsidirbau, dabar eisiu tvarkytis ir skalbtis.
Grįžo visos nusikaltėlės
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 12, 13:31)
Grįžo visos nusikaltėlės
Nu pats laikas. As va ieskausi asmeninio trenerio. Brangus malonumas, bet manau verta.