Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Aciu airise uz lentele thumbup.gif
Savaitgali busim namie tai tikiuosi graziai valgyti mirksiukas.gif
Vyras nupirko elipsini treniruokli tai reikia pradet sportuoti thumbup.gif
Airise, neuzfiksavau kad siusti az, sorrt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo provizore: 10 rugsėjo 2016 - 06:57
Ačiū už lentelę, riebiai užraudonvau cool.gif bet vistiek vakr šlaviau viską iš eilės, net vyras kreivai pžiūrėjo lotuliukas.gif bet šįryt pasiskičiavau, kad šiandien arb ryt mmm pareit turi, tai viskas aišku!
Atsakyti
Labukas 4u.gif man vakar mmm pramušė, tai tikiuosi dalis pliuso pasišalins, kai pasibaigs mmm g.gif o šiaip vakar turėjau baliuką - vyro tėčiui 70 metų, o šiandien vėl šventė kita tai vos spėju suktis cool.gif
Atsakyti
Man irgi svečių dienos, tai jau į pliusą vėl einu 4u.gif Na kai prie stalo sėdi nesugebu nevalgiusi susilaikyti... schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas rolleyes.gif

QUOTE(Airisė @ 2016 09 08, 14:26)

Na, jeigu keltumeis normaliu laiku (pvz. 8), turetum daugiau gyvenimo. smile.gif Ilgai taip teks dirbt?

Bet būčiau neišsimiegojus smile.gif nes užmiegu po vidurnakčio tik. Turbūt,kad tas grafikas visam laikui..

QUOTE(provizore @ 2016 09 09, 04:56)

Piroska nepavydziu su darbo grafiku, as kai vyturis tai 5-6keliuosi o 22val man jau miegas blush2.gif

Aš kadangi pelėda,tai mėgstu pamiegot ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Buvau pricitavus, bet dingo kazkur. g.gif

Ziuriu visos tik baliavojat. biggrin.gif As savaitgali, kaip ir minejau, prisiedziau neblogai. biggrin.gif Daug ir riebiai. Nu neatsilaikiau. ax.gif Siandien viskas nuo pradziu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 09 12, 09:13)
Labas rytas. 4u.gif

Buvau pricitavus, bet dingo kazkur. g.gif

Ziuriu visos tik baliavojat. biggrin.gif As savaitgali, kaip ir minejau, prisiedziau neblogai. biggrin.gif Daug ir riebiai. Nu neatsilaikiau. ax.gif Siandien viskas nuo pradziu. unsure.gif

Aš irgi nuo pradžių blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 12, 09:38)
Aš irgi nuo pradžių  blush2.gif  4u.gif

As irgi nuo pradziu. Nors jau buciau daug ir skaniai valgiusi tai dar butu neabidna. Dabar truputi daugiau valgiau, o prisidejo vos ne 2 kg verysad.gif
Atsakyti
Ale rimtai, man ko tais neveikia citavimo mygtukas. g.gif

Tai zodziu, startuojam!

As va apsidirbau, dabar eisiu tvarkytis ir skalbtis. smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Man savaitgalis irgi skaniai g.gif vel nuo pradziu blush2.gif
Atsakyti
Grįžo visos nusikaltėlės lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 12, 13:31)
Grįžo visos nusikaltėlės  lotuliukas.gif  cool.gif

Nu pats laikas. cool.gif As va ieskausi asmeninio trenerio. Brangus malonumas, bet manau verta. g.gif
Atsakyti