Faina, kad grįžtat aš dar neiškrovauju, kol kas mažinsiu porcijas ir šiandien pradėjau vaikščiot
Sveikos
Man pakeitė darbo grafiką,dabar dirbu po pietų,tai gyvenimo nebeturiu pradedu 14:00 baigiu 22:00 grįžtu namo apie 22:30 tai lieka tik dušas ir lova.. Užmiegu aišku ne iš karto,tada ryte norisi ilgiau pamiegot.. Atsikėlus belieka a la rytinė kava,kažką pasigaminti valgyt ir vėl ruošiesi į darbą ir taip pirmadienis-šeštadienis.. Laisva tik viena diena. Nuostabu,ania?
Man pakeitė darbo grafiką,dabar dirbu po pietų,tai gyvenimo nebeturiu pradedu 14:00 baigiu 22:00 grįžtu namo apie 22:30 tai lieka tik dušas ir lova.. Užmiegu aišku ne iš karto,tada ryte norisi ilgiau pamiegot.. Atsikėlus belieka a la rytinė kava,kažką pasigaminti valgyt ir vėl ruošiesi į darbą ir taip pirmadienis-šeštadienis.. Laisva tik viena diena. Nuostabu,ania?
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 09 08, 10:59)
Labukas sugrįžtu ir aš mesti svoriuko
Super! QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 08, 12:39)
Faina, kad grįžtat aš dar neiškrovauju, kol kas mažinsiu porcijas ir šiandien pradėjau vaikščiot
Saunuole! QUOTE(Piroška @ 2016 09 08, 13:21)
Man pakeitė darbo grafiką
Na, jeigu keltumeis normaliu laiku (pvz. 8), turetum daugiau gyvenimo. Ilgai taip teks dirbt?
Labas rytas. Vis tik pavyko susiimti ir rezultatas dziugina 111.9. Rytais virtos kruopas, vakare velai nevalgyti, saldumynu per mano dienas atsivalgiau dar nugaros masazus lankau, pastebejau kad kai masazuojuosi lengviau svoris krinta. Nors ne del svorio juos lankau, cia gerasis salutinis ju poveikis
Labas rytas, niu ką, susidūriau su realybe, stebuklų nebūna 87 kg gyvo grožio turiu, žiauru
Labas rytas.
Vakar iskrova atlaikiau puikiai, rezultatu patenkinta (98,8 kg). Dirbam toliau. Primenu, kad siandien prisidavimas. Ir taip pat planuoju pratrinti lentute. Taigi, laukiam paklydeliu.
Rytoj planuojam vaziuoti pas anyta, todel siek tiek nerimauju del maisto. Ten buna visko daug ir riebiai. Ka jus savaitgaliui?
Vakar iskrova atlaikiau puikiai, rezultatu patenkinta (98,8 kg). Dirbam toliau. Primenu, kad siandien prisidavimas. Ir taip pat planuoju pratrinti lentute. Taigi, laukiam paklydeliu.
QUOTE(Jerda @ 2016 09 09, 04:20)
Labas rytas. Vis tik pavyko susiimti ir rezultatas dziugina 111.9.
Ir kuo toliau, tuo bus geriau. Dirbam ir dziaugiames. QUOTE(provizore @ 2016 09 09, 05:56)
Oas mane 64.3kg
Ugis 160cm norimas svoris 58kg
Prasiau i az parasyti. Tiek jau to, itrauksiu tave.Ugis 160cm norimas svoris 58kg
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 09, 07:12)
Labas rytas, niu ką, susidūriau su realybe, stebuklų nebūna 87 kg gyvo grožio turiu, žiauru
Manau cia daug kam geda. Bet mes kaip sakoma, ir dziaugsme, ir varge. Ane merginos? Rytoj planuojam vaziuoti pas anyta, todel siek tiek nerimauju del maisto. Ten buna visko daug ir riebiai. Ka jus savaitgaliui?
Na taip, ir varge, ir džiaugsme bet taip lengva priaugti, šakės, čia galima sakyti per mėnesį! Oij vargsiu dabar. Žodžiu, tikslas iki kitų metų -10 kg...
Savaitgalis nusimato namie, bet ir namie pagundų pilna
Niu ką, suvaikštinėjau šiandien 10 km, tikiuosi tas judėjimas padės, nes Lt tai praktiškai 0 buvo judesio; tik daug lėkštė-burna pasitaisiau liniuotę pasidariau sau iššūkį per savaitę suvaikščioti bent 30 km, bent kol orai geri
09.02-09.09 Savaitės rezultatai:
Šaunuolės:
Jerda
Airisė
------
Pasistengti turi:
Caramelia30, Ingridele21, provizore
GEROS NAUJOS SAVAITĖS!