Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labukas 4u.gif sugrįžtu ir aš mesti svoriuko 4u.gif
Atsakyti
Faina, kad grįžtat wub.gif aš dar neiškrovauju, kol kas mažinsiu porcijas ir šiandien pradėjau vaikščiot ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man pakeitė darbo grafiką,dabar dirbu po pietų,tai gyvenimo nebeturiu unsure.gif pradedu 14:00 baigiu 22:00 grįžtu namo apie 22:30 tai lieka tik dušas ir lova.. Užmiegu aišku ne iš karto,tada ryte norisi ilgiau pamiegot.. Atsikėlus belieka a la rytinė kava,kažką pasigaminti valgyt ir vėl ruošiesi į darbą verysad.gif ir taip pirmadienis-šeštadienis.. Laisva tik viena diena. Nuostabu,ania? wub.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 09 08, 10:59)
Labukas 4u.gif  sugrįžtu ir aš mesti svoriuko  4u.gif
Super! friends.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 08, 12:39)
Faina, kad grįžtat wub.gif  aš dar neiškrovauju, kol kas mažinsiu porcijas ir šiandien pradėjau vaikščiot  ax.gif
Saunuole! thumbup.gif
QUOTE(Piroška @ 2016 09 08, 13:21)
Man pakeitė darbo grafiką
Na, jeigu keltumeis normaliu laiku (pvz. 8), turetum daugiau gyvenimo. smile.gif Ilgai taip teks dirbt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 08 rugsėjo 2016 - 15:27
Labas rytas. Vis tik pavyko susiimti ir rezultatas dziugina 111.9. Rytais virtos kruopas, vakare velai nevalgyti, saldumynu per mano dienas atsivalgiau biggrin.gif dar nugaros masazus lankau, pastebejau kad kai masazuojuosi lengviau svoris krinta. Nors ne del svorio juos lankau, cia gerasis salutinis ju poveikis bigsmile.gif
Atsakyti
Labas visom 4u.gif
Smagu, kad musu daugeja thumbup.gif
Oas mane 64.3kg
Ugis 160cm norimas svoris 58kg
Piroska nepavydziu su darbo grafiku, as kai vyturis tai 5-6keliuosi o 22val man jau miegas blush2.gif
Jerda sauniai kad susiemiai, judan i prieki thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo provizore: 09 rugsėjo 2016 - 05:57
Labas rytas, niu ką, susidūriau su realybe, stebuklų nebūna lotuliukas.gif 87 kg gyvo grožio turiu, žiauru blush2.gif blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Vakar iskrova atlaikiau puikiai, rezultatu patenkinta (98,8 kg). Dirbam toliau. smile.gif Primenu, kad siandien prisidavimas. Ir taip pat planuoju pratrinti lentute. Taigi, laukiam paklydeliu. 4u.gif
QUOTE(Jerda @ 2016 09 09, 04:20)
Labas rytas. Vis tik pavyko susiimti ir rezultatas dziugina 111.9.
thumbup.gif Ir kuo toliau, tuo bus geriau. Dirbam ir dziaugiames. 4u.gif
QUOTE(provizore @ 2016 09 09, 05:56)
Oas mane 64.3kg
Ugis 160cm norimas svoris 58kg
Prasiau i az parasyti. rolleyes.gif Tiek jau to, itrauksiu tave.
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 09 09, 07:12)
Labas rytas, niu ką, susidūriau su realybe, stebuklų nebūna  lotuliukas.gif  87 kg gyvo grožio turiu, žiauru  blush2.gif
Manau cia daug kam geda. Bet mes kaip sakoma, ir dziaugsme, ir varge. Ane merginos? thumbup.gif

Rytoj planuojam vaziuoti pas anyta, todel siek tiek nerimauju del maisto. Ten buna visko daug ir riebiai. doh.gif Ka jus savaitgaliui?
Atsakyti

Na taip, ir varge, ir džiaugsme biggrin.gif bet taip lengva priaugti, šakės, čia galima sakyti per mėnesį! Oij vargsiu dabar. Žodžiu, tikslas iki kitų metų -10 kg...
Savaitgalis nusimato namie, bet ir namie pagundų pilna unsure.gif
Atsakyti
Niu ką, suvaikštinėjau šiandien 10 km, tikiuosi tas judėjimas padės, nes Lt tai praktiškai 0 buvo judesio; tik daug lėkštė-burna lotuliukas.gif pasitaisiau liniuotę rolleyes.gif pasidariau sau iššūkį per savaitę suvaikščioti bent 30 km, bent kol orai geri rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 09 rugsėjo 2016 - 14:05
Labuka, 92.2 kg doh.gif zodziu uzsidėjau pliusą, bet jau viskas susiimsiu, jau atlaikiau gimtadienius, šventes ir atostogas Palangoje ir dabar vel reikia judėti žemyn blush2.gif
Atsakyti
user posted image
09.02-09.09 Savaitės rezultatai:
user posted image

user posted image

Šaunuolės:
first.gif Jerda
second.gif Airisė
third.gif ------

user posted image

Pasistengti turi:
Caramelia30, Ingridele21, provizore