Labas rytas.
Griztu ir as.
Siandien darausi senaja, geraja iskrova. Jau net primirsus buvau ta jausma. Bet reikia susiimti, uztenka lepintis. Atostogos baigesi, kimbam i darbus. Ane, merginos?
Kad jau apie darba, tai priemiau pasiulyma dirbti vienoj uzsienio imonej. Darbas butu is namu, Lietuvoj, veliau gal jie nores steigti ofisa. Ir idomu, ir baugu. Reikia dabar visus formalumus issiaiskinti ir susitvarkyti. Dar neteko dirbti namuose.
Dar noriu ir pasiguosti. Paskutines dvi savaites skaudejo koja. Jeigu pamenat, tai pries metus irgi tas pats buvo. Nesirasiau pas gydytoja, vis delsiau, bet kai jau pora naktu miegot visai negalejau, tai paskambinau ir susitariau del vizito. Ir ka jus galvojat, vakar atsikeliu ir skausmo kaip nebuta. Net nerandu tos vietos kur skauda. Tai net nezinau ar eit dar pas gytyoja ar ne. Praeita karta dare rentgena, viskas buvo tvarkoje ir gydyoja padare isvada, kad man jau nebe 18, todel paskaudenti tai vienur tai kitur gali. Nu blembacki, pasijutau kaip pensininke.
Anyways, geros dienos ir laukiu intensyvesniu pokalbiu.
provizore, nickas tavo labai matytas. Parasyk man savo visus duomenis i az, itrauksiu i lentute. Ok?
Taip pat lentutej turim begale neaktyviu zmoniu (nickas ir paskutines zinutes data) - bevale 03.21, jolitamarija 04.15, eglutyte 07.30, Valmiera 03.18, Lolitukas 04.03, Pav@saris 04.02, Naktinė Fėja 05.13, milda.25 07.05, Tedi 06.07, gameja 05.23, Ingridele21 07.29, Judituxe 08.21.
Mergaites, jeigu skaitot - atsiliepkit, nes noriu pratrinti lentute.