Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Jerda @ 2016 08 31, 17:45)
Sveika sugrįžusi. Prisistatyki, ūgis, svoris ir siekiamybė  ax.gif

Taigi 160cm svoris dabar65.5 tikslas vel 58 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(provizore @ 2016 08 31, 18:49)
Taigi 160cm svoris dabar65.5 tikslas vel 58 blush2.gif

Tai iš tavęs tik pusė manęs gautųsi g.gif Manekene tu čia pas mus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 08 31, 19:30)
Tai iš tavęs tik pusė manęs gautųsi  g.gif  Manekene tu čia pas mus  bigsmile.gif

Tai kad su sia tema pradejau nuo 87 tai ir nesinori kitur iseiti g.gif
kas fb musu grupej tai galima pamatyti kaip atrodziau mirksiukas.gif
Papildyta:
Beto jau ir vyras sako, gal tu vel prisidavinek penktadieniais, nes tai bent jau mane disciplinuoja ir nesinori raudonuoti schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
grizkit visos verysad.gif
pas mane siandien 64.2kg
kur gi visos dingot? verysad.gif g.gif
Atsakyti
Labas rytas wub.gif

QUOTE(provizore @ 2016 08 31, 15:39)
Sveikos visos 4u.gif

Sveika sugrįžusi 4u.gif

Aš vėl gyvenu darbe,tai retai ir užsuku dabar unsure.gif unsure.gif bet judu toliau,nors ir palengva,bet judu rolleyes.gif -0,500 šią savaitę.

Kaip jūs laikotės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piroška @ 2016 09 02, 10:27)
Labas rytas  wub.gif
Sveika sugrįžusi 4u.gif

Aš vėl gyvenu darbe,tai retai ir užsuku dabar unsure.gif  unsure.gif bet judu toliau,nors ir palengva,bet judu rolleyes.gif -0,500 šią savaitę.

Kaip jūs laikotės? 4u.gif

Tu lyg ta kuri keite nicka? blush2.gif
saunu kad judi zemyn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(provizore @ 2016 09 02, 09:29)
Tu lyg ta kuri keite nicka? blush2.gif
saunu kad judi zemyn thumbup.gif

Aha,ta pati blush2.gif 4u.gif
Galėtų ir greičiau reikalai vykti,bet svarbu jau yra progresas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na cia ir ramuma... Aš tai nesėkmingai banguoju su svoriu. Ot zaraza jaucia kiekvieną kasniuką, o kaip tik dienos buvo, na tuo metu aš išsekusi, vos ant koju pastovinti ir labai nelaiminga, pasilepinu tikrai nemažu kiekiu šokoladinių saldumynų blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, kolegės 4u.gif as jau namie, auginu svorį, rūbai braška, stresuoju ir nervuojuos unsure.gif reik truputį įsivažiuoti į rutiną, o tada pareisiu ir kelsiuos tikslą iki Kalėdų, tikiuos kas nors prisijungs lotuliukas.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As as metu ir laukiu kitu, o tai vienai liudna blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu pagaliau griztat visos i tema :) nes galvojau kai man reiks grizt teks su savim sneket :D
Atsakyti
Labas rytas.

Griztu ir as. cool.gif Siandien darausi senaja, geraja iskrova. Jau net primirsus buvau ta jausma. Bet reikia susiimti, uztenka lepintis. Atostogos baigesi, kimbam i darbus. Ane, merginos? 4u.gif

Kad jau apie darba, tai priemiau pasiulyma dirbti vienoj uzsienio imonej. Darbas butu is namu, Lietuvoj, veliau gal jie nores steigti ofisa. Ir idomu, ir baugu. Reikia dabar visus formalumus issiaiskinti ir susitvarkyti. Dar neteko dirbti namuose. biggrin.gif

Dar noriu ir pasiguosti. Paskutines dvi savaites skaudejo koja. Jeigu pamenat, tai pries metus irgi tas pats buvo. Nesirasiau pas gydytoja, vis delsiau, bet kai jau pora naktu miegot visai negalejau, tai paskambinau ir susitariau del vizito. Ir ka jus galvojat, vakar atsikeliu ir skausmo kaip nebuta. Net nerandu tos vietos kur skauda. Tai net nezinau ar eit dar pas gytyoja ar ne. Praeita karta dare rentgena, viskas buvo tvarkoje ir gydyoja padare isvada, kad man jau nebe 18, todel paskaudenti tai vienur tai kitur gali. Nu blembacki, pasijutau kaip pensininke. biggrin.gif

Anyways, geros dienos ir laukiu intensyvesniu pokalbiu. 4u.gif

provizore, nickas tavo labai matytas. Parasyk man savo visus duomenis i az, itrauksiu i lentute. Ok? smile.gif

Taip pat lentutej turim begale neaktyviu zmoniu (nickas ir paskutines zinutes data) - bevale 03.21, jolitamarija 04.15, eglutyte 07.30, Valmiera 03.18, Lolitukas 04.03, Pav@saris 04.02, Naktinė Fėja 05.13, milda.25 07.05, Tedi 06.07, gameja 05.23, Ingridele21 07.29, Judituxe 08.21.
Mergaites, jeigu skaitot - atsiliepkit, nes noriu pratrinti lentute. ax.gif
Atsakyti