Sveikos, Man pms... zodziu visa savaite i burna bet koks s... bet nieko,atsigriebt teks... siandien jau vakariene keliaus priesui. .. mazai judejau praita savaite,oras baisus. Laukiu rugsejo,mergas isleisiu ka i darza ka i mokykla,bus laiko sau
Labas as tai iki 87 su virs jau daaugau😳...Viskas skanu...Dar visokiu bed su auto -uzkale variklis😕tai ne maistas rupejo....Viskas skanu, visko noriu siuo metu.ir neieinu I ritma, sian iskrovauju. Einu skaityt kaip jus. Gal visos kaip nendres
Labas as tai iki 87 su virs jau daaugau😳...Viskas skanu...Dar visokiu bed su auto -uzkale variklis😕tai ne maistas rupejo....Viskas skanu, visko noriu siuo metu.ir neieinu I ritma, sian iskrovauju. Einu skaityt kaip jus. Gal visos kaip nendres
Sveikos visos griztu i seima per vasara uzauginau 7kg tai reikia grizti, o be jusu nelabai sekasi tad grizkit visos, rytoj jau ruduo, tai yztenka atostogauti ps. Senbuves turetu mane prisiminti, pries gal 2 ar 3 metus cia sekmingai meciau svori
Sveikos visos
griztu i seima
per vasara uzauginau 7kg tai reikia grizti, o be jusu nelabai sekasi
tad grizkit visos, rytoj jau ruduo, tai yztenka atostogauti
ps. Senbuves turetu mane prisiminti, pries gal 2 ar 3 metus cia sekmingai meciau svori