Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 08 11, 12:17)
Tai mes panašių gabaritų  mirksiukas.png  ir ūgis toks pats, ir panašiai svėriau po gimdymo, ir dabar panašiai, ir atostogauju  bigsmile.png  tik maistas man niekad antram.plane turbūt neliks  rolleyes.png  bet tikiuosi po atostogų susiimt ir nupurtyt bent iki 77!

As jau uzprogramavau save kad arba edu ir stora bunu,arb valgau ir liekneju biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2016 08 11, 14:31)

Kas per Angelo dieta? ax.png 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Piroška @ 2016 08 11, 13:08)
Kas per Angelo dieta? ax.png  4u.png

http://visos-dietos....gelo-dieta.html
Sita. Man drauge pasiule,sake veiksminga. Ir tikrai,cia baltymu dieta.
Atsakyti
Panasios dietos kazkada laikiausi. Svoris krito, bet smegenelems truko maisto.... sugebejau pamirsti ne tik visu korteliu pin kodus, bet ir domofono koda. Nemeluoju... dar dzbar prisiminus juokinga, o ir nuostoliai nemazi... teko keliauti i bankus. Kas atblokavo ndmokamai, kas naujus kodus uz padoru mokesti isdavinejo. Dabar truputi privengiu tokiu dietu arba pries pradedant saugiai susiregistruoju visa info, kad tureciau po ranka. Tik reikia neuzmirsti kur viskas surasyta ir koks sifras panaudotas : D
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2016 08 11, 18:30)
Panasios dietos kazkada laikiausi. Svoris krito,  bet smegenelems truko maisto.... sugebejau pamirsti ne tik visu korteliu pin kodus,  bet ir domofono koda. Nemeluoju... dar dzbar prisiminus juokinga, o ir nuostoliai nemazi... teko keliauti i bankus. Kas atblokavo ndmokamai, kas naujus kodus uz padoru mokesti isdavinejo. Dabar truputi privengiu tokiu dietu arba pries pradedant saugiai susiregistruoju visa info,  kad tureciau po ranka. Tik reikia neuzmirsti kur viskas surasyta ir koks sifras panaudotas : D

Man tokiu bajeriu nebuwo biggrin30x30.png buwau soti ir laiminga. Bet antroj savaitei pajutau sleikstuli baltymam biggrin30x30.png taj nutraukiau.

Reikia ismokt negalvot apie maista,sunku taj padaryt bet ymanoma. Man jau pavyko persilaust.
Atsakyti
Labas rytas. 111,8
Atsakyti
Labas rytas,
89,6 kg
Atsakyti
Labas rytas, tik čia prisijingus supratau, kad penktadienis wub30x30.png va ką reiškia kaip svertis nerūpi blush-anim-cl.png šį savaitgalį pas mus didelė šventė, mano mažiukų pirmasis gimtadienis!!! wub30x30.png šaunuoles, su minusiukais 4u.png
Atsakyti
Žiūriu, kad mano liniuotė tai iš gerų laikų įsidėjo biggrin30x30.png... teko skubiai atnaujinti ir pripažinti realią situaciją smile30x30.png... sorry.....
Atsakyti
Sveikos gyvos. Merginos kai prasideda tos dienos ar atsilaikote prieš saldumynus? Aš niekaip, nors pasiusk...
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 08 14, 08:43)
Sveikos gyvos. Merginos kai prasideda tos dienos ar atsilaikote prieš saldumynus? Aš niekaip, nors pasiusk...

As sau leidziu ir apsiest. Man baisiausias pms periodas,tada net i virtuve neinu,arba saldytuva laikau tuscia. O kas liecia saldesius taj as ju neperku,ner namie ir ramu,nereikia biggrin30x30.png
Atsakyti
Sveikos.
Na ką,atosotogos baigėsi,laikas grįžti į darbinę realybę rolleyes.png bigsmile.png

QUOTE(Jerda @ 2016 08 14, 10:43)

Man ne vien saldumynų tada norisi,bet visko iš eilės lotuliukas30x30.png atrodo lyg į bedugnę viską sumestum,visad alkana..
Man irgi PMS, bet dar kažkaip normaliai. Vakar ir užvakar daugiau valgiau,bet šiandien vėl grįžau prie ritmo. Stengiuos nepasiduot 4u.png
Atsakyti