Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Ateinu pasiguosti.. Man šlamštmaisčio lomkės.. Noriu ledų ir kebabo..
Atsakyti
Ką veikiate?..... Darbai įsuku taip, kad nėra net kaip atsikvėpti. Per pietus sugebėjau į turgų nulėkti, tai prigriebiau mėlynių ir saldaug pieno varškės... koks skanus šis derinys.. kaip tik suėjo už vakarienę... nu dar ir rūkytos mėsytės buvo smile30x30.png... desertui biggrin30x30.png..
... mėlynės jau užšaldytos bėgu toliau grožio procedūromis užsiimti ir dirbti.... Gero vakaro. Kūdinamės kūdinamės. Dar kažkaip iki sporto reikia nusigauti ryt.
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2016 08 09, 18:15)
Ką veikiate?.....

Kūdinamės kūdinamės. Dar kažkaip iki sporto reikia nusigauti ryt.

Užsisakiau emigranta, tai žiūriu kaulus, CSI.. Stumiu laiką. Velnias gundo nueiti iki tesco,bet protas neleidžia. Žiūrėsim kas laimės.

Laukiu krepšinio šiandien.
Atsakyti
Krepšinį ir aš norėčiau pasižiūrėti, bet ryt į darbą.... neatsikelčiau....
Atsakyti
Labas rytas 4u.png

QUOTE(pienas @ 2016 08 09, 18:52)

Aš žiūrėjau,naudojausi galimybe kol atostogos ax.png paskutinių varžybų greičiausiai tik nematysiu,nes kitą rytą jau į darbą reikės-iškarto pasibaigus varžyboms verysad.png
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2016 08 09, 20:52)

Atsikelt tai dar atsikeltum, bet va kaip dirbti sektusi ??? smile30x30.png
Atsakyti
Būčiau zombis.....
Ir šiaip 6,5 val. miegu... nors grožiui visų 8 bent reikia .. ai beviltiška. Ir darbe nepatinginiausi..
Atsakyti
Sveikutės,
Pas jus tupėjau temoje prieš 3 su virš metų, tada puikiai sekėsi nutirpdyt riebaliukų. Pastojau ir palikau šitą grupę. Neima miegas ir prisiminiau temutę šią. Nežinau ir nepamenų senųjų narių,bet tikiu kad po beveik 4 metų čia tada buvusios dabar jau tikrai nesiekia 100. cool30x30.png trumpai: pastojau sverdama 90kg. Priaugau apie 15 kg. Ir aisku jie pasiliko... verysad.png radau paguoda maiste... esu emocine valgytoja,kai kitos ne kasnio paimt negali streso metu as edu(bet galima sakyti kad su tuo jau po truputi baigiu susitwarkyti).
Svorio metima pradejau nuo 04.01. Šiai dienai turiu -21kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Judituxe: 10 rugpjūčio 2016 - 23:28
Labas rytas, aš tai toliau gyvenu atostogų režimu, kitaip neišeina, kažkaip motyvacijos nėra gal unsure30x30.png jaučiuosi visai gerai, aišku, ne gazele, bet galiu į save žiūrėt bigsmile.png matyt reikia kažkokio spyrio, kad susiimti automobilių ir pasiekčiau tikslo ax.png tai nusprendžiau, kad pasisveriu kai grįšiu namo, dabar kaip ir nėr prasmės save nervuot tais skaičiais tongue30x30.png dar turiu 6 kartus masažų, tai su eisiu, lyg oda stangrina, visom rekomenduoju mirksiukas.png

QUOTE(Judituxe @ 2016 08 11, 00:27)
Sveikutės,
Pas jus tupėjau temoje prieš 3 su virš metų, tada  puikiai sekėsi nutirpdyt riebaliukų. Pastojau ir palikau šitą grupę. Neima miegas ir prisiminiau temutę šią. Nežinau ir nepamenų senųjų narių,bet tikiu kad po beveik 4 metų čia tada buvusios dabar jau tikrai nesiekia 100.  cool30x30.png  trumpai: pastojau sverdama 90kg. Priaugau apie 15 kg. Ir aisku jie pasiliko... verysad.png  radau paguoda maiste... esu emocine valgytoja,kai kitos ne kasnio paimt negali streso metu as edu(bet galima sakyti kad su tuo jau po truputi baigiu susitwarkyti).

Aš čia irgi lyg tuo metu buvau, bet gal atmintį visai praradau po tų nėštumų, bet sveika sugrįžus 4u.png koks dabar svoris? Ir koks tikslas? Koks ūgis? Kaip numetei tiek svorio? Šaunuolė!!!! Ar rašysiesi į lentelę? mirksiukas.png 4u.png
Atsakyti
Labas rytas 4u.png

QUOTE(Judituxe @ 2016 08 10, 22:27)

Sveika sugrįžusi/prisijungusi 4u.png

Per tris mėnesius puikūs pasiekti rezultatai! wub30x30.png ką darei? Tik mityba ar ir sportas? 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 08 11, 05:31)
Aš čia irgi lyg tuo metu buvau, bet gal atmintį visai praradau po tų nėštumų, bet sveika sugrįžus  4u.png  koks dabar svoris? Ir koks tikslas? Koks ūgis? Kaip numetei tiek svorio? Šaunuolė!!!! Ar rašysiesi į lentelę?  mirksiukas.png  4u.png

Ačiū už priėmimą mirksiukas.png dabar sveriu 85 +-. Ūgis 177cm. Pradėjau nuo 106 kg,tikslas 75. Kaip ir rašiau viskas prasidėjo nuo balandžio 1,kai su vyru susilažinome kuris numes daugiau kg. Susiėmiau užsispyriau, pradejau mažint porcijas,nebevalgyt vakarais. Svoris taip ir krito,įtraukiau daugiau fizinės veiklos. Dabar sustojau su metimu ax.png juk vasara,bet žiuriu ka dedu į burną ir sveriuos dažnai. Laikiausi angelo dietos,per savaite 5 kg nutirpo. Antros savaites neiveikiau. Tai va toks mano kelias. Jau galima sakyti kad valgau tam kad isgyventi,o ne gyvenu kad valgyt. Maistas palieka antram plane.
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2016 08 11, 14:56)
Ačiū už priėmimą mirksiukas.png  dabar sveriu 85 +-. Ūgis 177cm. Pradėjau nuo 106 kg,tikslas 75. Kaip ir rašiau viskas prasidėjo nuo balandžio 1,kai su vyru susilažinome kuris numes daugiau kg. Susiėmiau užsispyriau, pradejau mažint porcijas,nebevalgyt vakarais. Svoris taip ir krito,įtraukiau daugiau fizinės veiklos. Dabar sustojau su metimu ax.png  juk vasara,bet žiuriu ka dedu į burną ir sveriuos dažnai. Laikiausi angelo dietos,per savaite 5 kg nutirpo.  Antros savaites neiveikiau.  Tai va toks mano kelias. Jau galima sakyti kad valgau tam kad isgyventi,o ne gyvenu kad valgyt. Maistas palieka antram plane.

Tai mes panašių gabaritų mirksiukas.png ir ūgis toks pats, ir panašiai svėriau po gimdymo, ir dabar panašiai, ir atostogauju bigsmile.png tik maistas man niekad antram.plane turbūt neliks rolleyes.png bet tikiuosi po atostogų susiimt ir nupurtyt bent iki 77!
Atsakyti