Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Piroška @ 2016 08 06, 07:47)

. Su drauge kartu metam svorį,sakėm žiūrėsim kuri daugiau numes iki spalio 1 biggrin.gif aišku,mūsų tikslai labai skirtingi,ji visais 20kg už mane lengvesnė ir maždaug 10cm aukštesnė. Bet dzin biggrin.gif

Gero savaitgalio visoms ir nuo manęs 4u.gif

Visa tai tik tau i gera. Nuo didesnes mases lengviau didesnis kiekis krenta ;-)
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 08 06, 12:52)
Visa tai tik tau i gera. Nuo didesnes mases lengviau didesnis kiekis krenta ;-)

Žinoma drinks_cheers.gif
Labai norėčiau iki gimtadienio išlipti iš triženklės zonos,bet kažin ar tai įmanoma g.gif g.gif unsure.gif
Liko mažiau nei du mėnesiai..
Atsakyti
QUOTE(Piroška @ 2016 08 06, 15:06)
Žinoma drinks_cheers.gif
Labai norėčiau iki gimtadienio išlipti iš triženklės zonos,bet kažin ar tai įmanoma g.gif  g.gif  unsure.gif
Liko mažiau nei du mėnesiai..

Įmanoma, bet tik laiko klausimas kada jie grįžtų su kaupu 4u.gif su tavo svoriu geriausia mesti po 1.200 kg max per savaitę, tai pasiskaičiuok ir neskubėk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Ziurejom Titanika su maze. Kiekviena karta zliumbiu. doh.gif
QUOTE(pienas @ 2016 08 05, 23:08)
Mano matavimai lentelėje klaidingi. Iš 91.5 į 91.1 ... - 0.4  4u.gif  aČIŪ!
Sorry, supainiojau. Ir tu saunuole! thumbup.gif
QUOTE(Piroška @ 2016 08 06, 06:47)
Gero poilsio ir tau 4u.gif ir ačiū už lentelę 4u.gif
Išeini iš darbo jau?
Jo, penktadienis paskutine diena. thumbup.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 08 06, 14:45)
Įmanoma, bet tik laiko klausimas kada jie grįžtų su kaupu 4u.gif  su tavo svoriu geriausia mesti po 1.200 kg max per savaitę, tai pasiskaičiuok ir neskubėk  mirksiukas.gif
Labai teisingai. 4u.gif Geriau letai, bet uztikrintai.
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 08 06, 13:45)
Įmanoma, bet tik laiko klausimas kada jie grįžtų su kaupu 4u.gif  su tavo svoriu geriausia mesti po 1.200 kg max per savaitę, tai pasiskaičiuok ir neskubėk  mirksiukas.gif

Aš ir neskubu mirksiukas.gif tiesiog norėčiau. Jei ir numesčiau, tai matyt labai jau drastiškai g.gif nors,stebuklų kartais būna biggrin.gif
Bet dabar viską su protu darau, tiesiog skaičiuoju kalorijas,žiūriu ką dedu į burną ir saldumynų atsisakiau.

QUOTE(Airisė @ 2016 08 06, 14:13)

Jo, penktadienis paskutine diena. thumbup.gif

Ką toliau veiksi? rolleyes.gif kito ieškosi ar pailsėsi šiek tiek? rolleyes.gif
Atsakyti
Atsikėliau tai paryčiais,o vis dar nemiegu blink.gif blink.gif ir miegas neima,negaliu užmigti unsure.gif
Dieną nemiegojau schmoll.gif schmoll.gif
Tai kame replės??? doh.gif doh.gif

Va ką reiškia atostogos,nepavargau ,kad nulūžčiau anksčiausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piroška @ 2016 08 06, 23:44)

Tai kame replės??? doh.gif  doh.gif

Va ką reiškia atostogos,nepavargau ,kad nulūžčiau anksčiausiai lotuliukas.gif

Labas rytas. Ir tas ir kai mazeja svoris as tampu gyvibingesne, mazeja mieguistumas. Juk sveikiau maitiniesi ir organizmas ta is karto pajunta
Atsakyti
Nebe rytas jau,bet LABAS biggrin30x30.png ax.png

QUOTE(Jerda @ 2016 08 07, 05:11)
Labas rytas. Ir tas ir kai mazeja svoris as tampu gyvibingesne, mazeja mieguistumas. Juk sveikiau maitiniesi ir organizmas ta is karto pajunta

agree.png nu bet gal neturėtų taip jaustis vos po keletos dienų teisingos mitybos unsure30x30.png Aišku,tai yra thumbup2.png gerai,kad turiu daugiau energijos,nebėra mieguistumo, bet.. Aš vos užmiegu vakare verysad.png
Tikiuosi,kad čia tik dėl atostogų. Nes nesu pavargusi fiziškai ir emociškai,ne taip kaip anksčiau..
Tiesiog pailsėjau pagaliau wub30x30.png wub30x30.png ax.png

Buvau su drauge turguj, nupirkau gėlę į kiemą ir sau sidabrinę grandinėlę už6£ rolleyes.png vis dar neatsistebiu,kad čia galima papuošalų pigiai nusipirkti blink30x30.png

Kaip jūsų savaitgalis?
Atsakyti
Labas rytas rolleyes.png
Kavos?

Žiūrėjot vakar krepšinį? Varo iš proto mūsų krepšininkai su tokiu žaidimu unsure30x30.png
Atsakyti
Kava yra gerai... dirbam dirbam.. kažkur sugebėjau neaiškų virusiuką ar tai bacilą pasigauti... tai nei serganti nei sveika... nei skauda gerklę/nei ne... nei slogą turiu nei neturiu. Apčiaudžiau monitorių... gerai, kad nuo kolegų atitverta šiokiu tokiu "gardeliu".... dar negrąsina iš kabineto išmesti.
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2016 08 08, 11:47)
Kava yra gerai... dirbam dirbam.. kažkur sugebėjau neaiškų virusiuką ar tai bacilą pasigauti... tai nei serganti nei sveika... nei skauda gerklę/nei ne... nei slogą turiu nei neturiu. Apčiaudžiau monitorių... gerai, kad nuo kolegų atitverta šiokiu tokiu "gardeliu".... dar negrąsina iš kabineto išmesti.

Sveikatos tau 4u.png
Man jaučiu sinusitas kimba..bet dar pusė velnio rolleyes.png
Atsakyti
Labas rytas.

Aš jau noriu į darbą cool30x30.png pirmą savaitę patiko nieko neveikti ir tiesiog ilsėtis,bet dabar jau per daug unsure30x30.png dar penkios dienos ..

Bandysiu ryt svertis jaučiu ir galvoju,kad reikėtų pasidaryti iškrovą ax.png hm.png
Atsakyti