Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(pienas @ 2016 08 03, 11:22)
mano svarstyklės sulūžo..

Drambliuk tu drambliuk 4u.gif tiesiog nepasisekė su svarstyklėm ir tiek 4u.gif

Man iš neturėjimo ką veikti norisi suvalgyt ką blink.gif bet valia parėjo namo, laikausi cool.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Aš labai stengiuosi. Papasakosiu apie vakar dieną. darbe davė vieną naminį keksiuką, na labai jis man rūpėjo, visą dieną nervus gadino bet... sugebėjau iki namų dasinešti ir padalinus į 4 dalis su šeimyna pasidalinti, skonį sužinojau. Grįžtant iš darbo užsukau į Norfą o ten mano mėgstamiausiems sūteliams akcija. Bet praėjau išdidžiai lyg nenorėdama. Ir viskas būtų buvę gerai, jei vakare vyro tetos nebūtų užsukę, kažkaip nė pati nepajutau kaip prie Milkos šokolado ranka vieną kart išsitiesė, antrą, na ir taip dar kelis kart doh.gif Na šiandien beveik atsilaikiau, gaminau sesei tinginį tai tas vat tinginys ir padarė tą "beveik" na padegustavau aš jo pora šaukštų blush2.gif Dabar jau ramu, šaldytuve padėtas, supresuotas ir tikrai nebeliesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 08 03, 20:28)

Saldumynai.. didžiausias blogis visiems manau.

Aš atsilaikiau dar vieną dieną ax.gif jaučiuosi patenkinta savim blush2.gif blush2.gif penktadienį tik jaučiu nusivažiuosiu,bus alko.. draugo gimtadienį švęsim doh.gif ot nelaiku.. nu bet stengsiuos neprikapot ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Sveriausi šį rytą bigsmile.gif rezultatas džiugina wub.gif rytoj turėtų būti dar geresnis wub.gif
Atsakyti
Tai gal jau pareikit blink.gif blink.gif ar man vėl dingt kad jūs pareitumėt unsure.gif unsure.gif unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas. 112.2
Atsakyti
Labas rytas ponios 4u.gif visą savaitę ryjau, tai šiandien net nesisvėriau, kad nesigadinti savaitvalinės nuotaikos biggrin.gif kai grįšiu į save, pareisiu mirksiukas.gif gero savaitgalio!
Atsakyti
Labas rytas, o kada prisidavinėjame? Penktadienį ar pirmadienį?... jei penktadienį, tai 91,1 ... svarstyklės toliau sulūžusios, bet lyg ir sveria kažką. O jos jau pas mane, kokios 5 iš eilės. Prieš-prieš paskutinėms draugas kojas klijavo trys kartus biggrin.gif... žinoma tyčiojosi kiek galėjo biggrin.gif.. juokinga buvo abiems. Prieš paskutinės nors ir grūdinto stiklo subyrėjo į mažus grūdelius biggrin.gif.. tai ir vadinu save drambliuku..., kurio svarstyklės sverti nenori.

---->91,1 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienas: 05 rugpjūčio 2016 - 14:30
QUOTE(pienas @ 2016 08 05, 15:29)
Labas rytas, o kada prisidavinėjame? Penktadienį ar pirmadienį?... jei penktadienį, tai 91,1 ... svarstyklės toliau sulūžusios, bet lyg ir sveria kažką. O jos jau pas mane, kokios 5 iš eilės. Prieš-prieš paskutinėms draugas kojas klijavo trys kartus biggrin.gif... žinoma tyčiojosi kiek galėjo biggrin.gif.. juokinga buvo abiems. Prieš paskutinės nors ir grūdinto stiklo subyrėjo į mažus grūdelius biggrin.gif.. tai ir vadinu save drambliuku..., kurio svarstyklės sverti nenori.

---->91,1 kg.

Penktadieniais prisidavinėjam šiaip, bet čia, kaip matosi, vasaros atostogos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Savaites rezultatai:
user posted image

Dar siek tiek paatostogaujam ir griztam i doros kelia.

Jerda, Piroška, šaunuolės. thumbup.gif

Pienas, sveika prisijungus. Aptustejo cia, bet manau tuoj susireguliuosim viska. smile.gif

Man liko tik savaite dirbt assa.gif clap.gif yahoo.gif sokiai.gif Pradejau jauneapkesti to darbo. Kiekviena diena vis labiau dziaugiuosi del savo sprendimo.

Anyway, gerai pailsekit savaitgali. 4u.gif
Atsakyti
Mano matavimai lentelėje klaidingi. Iš 91.5 į 91.1 ... - 0.4 4u.gif aČIŪ!
Atsakyti
Labas rytas.

Nemiegu turbūt nuo 3ryto blink.gif kažką sapnavau, nubudau, išsiblaškė miegai ir viskas. Tai kava jau nuo penkių ryto išgerta doh.gif

QUOTE(Airisė @ 2016 08 05, 20:12)

Anyway, gerai pailsekit savaitgali. 4u.gif

Gero poilsio ir tau 4u.gif ir ačiū už lentelę 4u.gif
Išeini iš darbo jau?

Na ką, vakar Sangrios nemažai buvo išgerta doh.gif blush2.gif bet toliau grįžtam kur pradėjau. Su drauge kartu metam svorį,sakėm žiūrėsim kuri daugiau numes iki spalio 1 biggrin.gif aišku,mūsų tikslai labai skirtingi,ji visais 20kg už mane lengvesnė ir maždaug 10cm aukštesnė. Bet dzin biggrin.gif

Gero savaitgalio visoms ir nuo manęs 4u.gif
Atsakyti