Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos smile.gif Tai ka, merginos, raudonuojat? smile.gif As jau laukiu laiko, kai galesiu cia pas jus sugrizt. Turiu +8 (jei ne daugiau, nes nesisveriau pora savaiciu, labai jau sunku susilenkti ir istraukti svarstykles is po vonios doh.gif) smile.gif Pati kaip pagrandukas jauciuosi, tiek paritus, tiek pastacius, o pilve dar vis tesiasi futbolo cempionatas, tai jau labai noreciau, kad greiciau tas paskutinis menuo prabegtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 07 29, 22:14)
Sveikutes.

user posted image

Pasisveriau ir as. doh.gif Sveriausi ne ryte, tai jauciu maziau siek tiek pliuso turiu, bet vis tiek. Va kas buna kai nesisveriu teik laiko ir edu viska is eiles. pomidorai2.gif  unsure.gif Vel viska reikia pradeti beveik is naujo. doh.gif Pati kalta ir niekas kitas.

Eglutyte, sveika sugrizus. Tikiuosi ir kitos paklydeles gris i seima greitu metu.  4u.gif

Caramelia, kiek ilgai dar cia busi? Gal zadi kada i Vilniu atvaziuoti? cool.gif

Ačiū už lentelę 4u.gif
O aš vis galvojau, kaip tu taip sugebi tą svorį išlaikyt, maniau sveries bigsmile.gif na, vadinas stebuklų nebūva, trukt už vadžių, vėl nuo pradžių, kaip ir visoms... doh.gif nieko, mesim kartu mirksiukas.gif į Vilnių norėčiau labai, bet neplanuoju, per daug vaikų palikt, nesmagu mamą apkraut tiek biggrin.gif
Savaitgalis vėl belekoks...niu bet nenuleisiu rankų mirksiukas.gif su kompanoja tokia bus lengviau žymiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2016 07 30, 22:52)
Sveikos smile.gif Tai ka, merginos, raudonuojat? smile.gif As jau laukiu laiko, kai galesiu cia pas jus sugrizt. Turiu +8 (jei ne daugiau, nes nesisveriau pora savaiciu, labai jau sunku susilenkti ir istraukti svarstykles is po vonios doh.gif) smile.gif Pati kaip pagrandukas jauciuosi, tiek paritus, tiek pastacius, o pilve dar vis tesiasi futbolo cempionatas, tai jau labai noreciau, kad greiciau tas paskutinis menuo prabegtu smile.gif

Tai nedaug priaugai,as jau +17 turiu jei ne daugiau lotuliukas.gif kada jau finisas? Tai mergickos draugiskai,augina kg,nes laukia musu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 07 31, 15:50)
Tai nedaug priaugai,as jau +17 turiu jei ne daugiau  lotuliukas.gif  kada jau finisas? Tai mergickos draugiskai,augina kg,nes laukia musu  thumbup.gif

Tai as taip ir supratau, kad cia su mumis solidarizuojasi biggrin.gif Priaugau nedaug, bet visumoj tai jau turiu savo kada nors tureto svorio maksimuma, kas visai nedziugina. O be to, dar visas menuo liko, tikrai dar soktels svoris. Rugsejo 5 finisas, tai anksciau ir nesitikiu, nes mano abi merginos po termino gime, vaikinas irgi mamos turbut nepagailes smile.gif Man ta pabaiga - pati baisiausia dalis, jau nieko nebesinori, pajudet sunku, lauki lauki ir vis galvoji "Gal siandien?", o kaip ne siandien, taip ne siandien doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, prašausi į kompaniją... panašu, kad storėjo ne dienomis, o valandomis. Reikia susiimti. Vienai kažkaip neišeina... trūksta, kad kas į užpakalį įspirtų.
Dabar esu 166cm, 91.5kg.. o norėtųsi bent 70kg sverti. Bandau save nutįsti kelis kartus per savaitę į sporto klubą. Turiu Vilniuje, Fabijoniškių g. impulso abonementą... bandau reguliuoti maistą, tačiau jaučiuosi šiuo klausimu beviltiška sad.gif... prisivalgau iš streso... tad startuoju, jei jūs nieko prieš.
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2016 08 01, 09:21)
Sveikos merginos, prašausi į kompaniją... panašu, kad storėjo ne dienomis, o valandomis. Reikia susiimti. Vienai kažkaip neišeina... trūksta, kad kas į užpakalį įspirtų.
Dabar esu 166cm, 91.5kg.. o norėtųsi bent 70kg sverti. Bandau save nutįsti kelis kartus per savaitę į sporto klubą. Turiu Vilniuje, Fabijoniškių g. impulso abonementą... bandau reguliuoti maistą, tačiau jaučiuosi šiuo klausimu beviltiška sad.gif... prisivalgau iš streso... tad startuoju, jei jūs nieko prieš.

Drąsiai junkis, kuo daugiau, tuo smagiau ir didesnis palaikymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2016 08 01, 09:21)

Malonu kad gretos tankėja, ex kad tu žinotum kaip kartais to spyrio mums irgi prireikia blush2.gif Kartais Airisė po lentele įdeda kokią nuotraukytę, tokią "motyvuojančią" superstoruliukių. Bet man labiausiai motyvavo kai įmetė gerokai kūdesnės už mane storuliukės foto. Tik gaila neilgam tas poveikis g.gif
Atsakyti
Aš po sporto....
Nuotrauką ant šaldytuvo klijuoti reikia... tik pas mane jis naujoviškas, tai magnetukai nesilaikys...o lipni juosta prie interjero nesiderina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2016 08 01, 21:02)
Aš po sporto....
Nuotrauką ant šaldytuvo klijuoti reikia... tik pas mane jis naujoviškas, tai magnetukai nesilaikys...o lipni juosta prie interjero nesiderina biggrin.gif

Tai kad pas mane dvi jau beveik suage merginos kartu gyvena, dar iki anoreksijos privarysiu g.gif smile.gif O ir ne šaldytuve maisto randu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas blush2.gif 4u.gif
Ateina dukra paklydėlė blush2.gif blush2.gif Atrodo,kad jau einu teisingu keliu,bent jau bandau su savimi tartis gražiuoju ir IŠ NAUJO pradėjau žiūrėti ką valgau. Užvakar svėriausi,tai skaičiai tragiški 118,1. Bet pati kalta,ne kas kitas..
Šiuo metu atostogauju,tai dažniau ateisiu pas jus 4u.gif nes likau UK,niekur nevažiavau,tai turiu laisvo laiko pokalbiams rolleyes.gif

Laikausi dabar a la delčios plano,valgau kas dvi valandas,panašiom porcijos ir panašų maistą. Tiksliau,prisitaikau pagal save. Tikiuosi penktadienį išvysti pirmuosius rezultatus ir nebepaklysti ax.gif

Tikiuosi visos laikotės gerai 4u.gif kas dar paklydę ir neranda kelio namo,tai linkiu kuo greičiau pareiti 4u.gif
Atsakyti
Tai dabat aš viena su savim šnekėsiuos? blink.gif blink.gif na gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šiandien trečia diena kai valgau normaliai,pagal valandas (kol yra galimybė). Sunkiausia iškentėti iki pietų,atrodo kad skrandis burzgia,mažai maisto jam biggrin.gif bet nieko,aš galiu cool.gif

Fėja,pareik ir tu,kąąąąą!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mano svarstyklės sulūžo... ne nu suprantu, kad drambliukų nepajėgia sverti doh.gif . Dar kažkaip su jomis tariausi, bet įtarimas kilo, kai tris dienas vienodus skaičiukus rodė..... pabandžiau pasverti bliūdą/feną - jokios reakcijos. Einu svarstyklių naujų ieškoti.
Atsakyti