Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas. Stipriai raudonuoju 114.5kg +0.6kg
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif aš vakar pasidariau mažo kaloringumo didną, tai pareinu su 0 yess.gif savaitgalis nusimato su svečiais ir susitikimais, tai bus tų vaišių su kaupu... bet reikia kažkaip susiimti, nusibosta trypti vietoj mastau.gif namie būnant kažkaip daug lengviau, man čia viskas taip skanuuu ir ant lėkštutės pastoviai paduodama wub.gif ech essen.gif
Atsakyti
Labas rytas, 89.6 4u.gif
Atsakyti
Laba pas mane 112,8. blush2.gif nu dabar tik zemyn tikiuosi
Atsakyti
Sveikutes.

user posted image

Pasisveriau ir as. doh.gif Sveriausi ne ryte, tai jauciu maziau siek tiek pliuso turiu, bet vis tiek. Va kas buna kai nesisveriu teik laiko ir edu viska is eiles. pomidorai2.gif unsure.gif Vel viska reikia pradeti beveik is naujo. doh.gif Pati kalta ir niekas kitas.

Eglutyte, sveika sugrizus. Tikiuosi ir kitos paklydeles gris i seima greitu metu. 4u.gif

Caramelia, kiek ilgai dar cia busi? Gal zadi kada i Vilniu atvaziuoti? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 07 29, 21:14)
Sveikutes.

user posted image

Pasisveriau ir as. doh.gif Sveriausi ne ryte, tai jauciu maziau siek tiek pliuso turiu, bet vis tiek. Va kas buna kai nesisveriu teik laiko ir edu viska is eiles. pomidorai2.gif  unsure.gif Vel viska reikia pradeti beveik is naujo. doh.gif Pati kalta ir niekas kitas.

Eglutyte, sveika sugrizus. Tikiuosi ir kitos paklydeles gris i seima greitu metu.  4u.gif

Caramelia, kiek ilgai dar cia busi? Gal zadi kada i Vilniu atvaziuoti? cool.gif

Na ką merginos reikia susiimti kažkaip, nes jau atsibodo stumdytis ant vietos doh.gif
Airise per kiek tu čia laiko tą pliusą tokį užsidėjai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 07 29, 22:14)
Sveikutes.

user posted image

Ojojoi, kažkaip panašiau į norinčiųjų priaugti klubą dry.gif
Airise, bet kitą savaitę sversiesi iš ryto, ir dar prisilaikysi per savaitę tai žiūrėki to buvusio pliuso nekas ir bebus likę smile.gif
Eglutyte, su tavo užsisipyrimu ir stropumu tikiu kad greit numesi tą pliusiuką. Bet būtinai čia lankykis, nors ir kaip sektųsi, čia kaip sąžinės priekaištas veikiame, bent jau man lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.as vakar neprisidaviau, nes vakare tik is pajurio grizau.
.o ten galybe vafliu sokoladiniu, velyvais vakarienes ir t.t...Na vasara yra vasara o atostogos tam ir atostogos biggrin.gif
Bet jos jau man baiges, taigi sian iskrova. Turiu bent pliusa iki penktad. panaikint biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif

Ingridele, nuo kada pradejau valgyt bele ka ir nesisvert. mirksiukas.gif

Jerda, na tikiuosi neuzsibuti su siuo svoriu. Siandien jau "draugauju" su maistu. Rytoj eisiu sportuot. Noriu grizt i savo rezima. cool.gif

Mano meniu sian toks:
Avizine kose su riesutu sviestu, vaisiais ir granola + kava su pienu.
Dubenelis arbuzo su laimo sultimis (pabandykit ir jus, gal patiks, as darbe daviau paragauti kolegoms, tai visiem patiko) ir puse banano.
Vistienos file grill su ryziais ir salotom is agurko, pomidoro, avokado ir svoguno.
Vakare planuoju pasidaryti ledu is banano su vaisiais.

Tikiuosi nesubludysiu. doh.gif
Atsakyti
Jo mano "pasiekimai" lentutej nekaip atrodo...

Vakar meniu belekoks buvo su 2400 kcal mazdaug primeciau... Gimsiukas atsvestas blush2.gif

O saindien irgi visokiu nesamoniu po gimsiuko dar naikinau bet baigiu su 1690 kcal, nu tai puse bedos

Meniu tai parodyt kokiasnesamones galima valgyt doh.gif
Psr simtalapio gabaliukas (kcal bomba), du gabaliukai daktariskos desros, mazas agurkelis 380 kcal
Pietus: kopustu sriuba su greitine, 2 mazi kalakutienos kukuliukai, juodos duonos su liezuvio vyniotiniu 560 kcal
Uzkandziai: latte kava, obuoliukas nedidelis, vel simatalapio gabaliukas, vaisiniai ledai 480 kcal
Vakariene: pomidorai, svogunai uzpilti kefyru 270 kcal

Siandien apsikirpau, nusidaziau plaukus... Ruosiuos i darba ... Jau pirmadieni ech biggrin.gif nesinori
Atsakyti
Airise grazus labai tavo meniukas 4u.gif thumbup.gif saunuole. Svarbu vakare nepaslyst.

O tai arbuza tiesiog supjaustai kubeliais ir apslakstai laimo sultim? Nezinau... As siaip citrinu nemegeja, bet gal reiks pabandyt kada idomumo delei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 07 30, 18:37)
Jo mano "pasiekimai" lentutej nekaip atrodo...

Vakar meniu belekoks buvo su 2400 kcal mazdaug primeciau... Gimsiukas atsvestas blush2.gif
Na, mano "pasiekimai" dar geresni. lotuliukas.gif

Jeigu gerai suprantu, tai gimtadienis vakar tavo buvo? bigsmile.gif Ot, sveikinimai, nors ir paveluoti. Linkiu visu svajoniu issipildymo ir lengvo kelio sveiko ir tobulo kuno link. 4u.gif

O kas tas pomidorai ir svogunai su kefyru? Idomiai skamba. rolleyes.gif
QUOTE(eglutyte @ 2016 07 30, 18:56)
Airise grazus labai tavo meniukas 4u.gif  thumbup.gif saunuole. Svarbu vakare nepaslyst.

O tai arbuza tiesiog supjaustai kubeliais ir apslakstai laimo sultim? Nezinau... As siaip citrinu nemegeja, bet gal reiks pabandyt kada idomumo delei biggrin.gif
Niu, visai gerai sian laikiausi. Atlaikiau tvarkingai, daugiau valgyt nezadu. Atsinesiau is bibliotekos knygu. Dabar skaitau Alchemika. Geda, kad tik dabar, bet geriau veliau negu niekad. smile.gif

Taip, tiesiog apslakstyti laimo sultimis. Duoda toki idomesni skoni. Su rugstele. As dabar visad taip valgau. Niam. smile.gif
Atsakyti