Labas rytas. Stipriai raudonuoju 114.5kg +0.6kg
Labas rytas aš vakar pasidariau mažo kaloringumo didną, tai pareinu su 0 savaitgalis nusimato su svečiais ir susitikimais, tai bus tų vaišių su kaupu... bet reikia kažkaip susiimti, nusibosta trypti vietoj namie būnant kažkaip daug lengviau, man čia viskas taip skanuuu ir ant lėkštutės pastoviai paduodama ech
Laba pas mane 112,8. nu dabar tik zemyn tikiuosi
Sveikutes.
Pasisveriau ir as. Sveriausi ne ryte, tai jauciu maziau siek tiek pliuso turiu, bet vis tiek. Va kas buna kai nesisveriu teik laiko ir edu viska is eiles. Vel viska reikia pradeti beveik is naujo. Pati kalta ir niekas kitas.
Eglutyte, sveika sugrizus. Tikiuosi ir kitos paklydeles gris i seima greitu metu.
Caramelia, kiek ilgai dar cia busi? Gal zadi kada i Vilniu atvaziuoti?
Pasisveriau ir as. Sveriausi ne ryte, tai jauciu maziau siek tiek pliuso turiu, bet vis tiek. Va kas buna kai nesisveriu teik laiko ir edu viska is eiles. Vel viska reikia pradeti beveik is naujo. Pati kalta ir niekas kitas.
Eglutyte, sveika sugrizus. Tikiuosi ir kitos paklydeles gris i seima greitu metu.
QUOTE(Airisė @ 2016 07 29, 21:14)
Sveikutes.
Na ką merginos reikia susiimti kažkaip, nes jau atsibodo stumdytis ant vietos
Airise per kiek tu čia laiko tą pliusą tokį užsidėjai?
QUOTE(Airisė @ 2016 07 29, 22:14)
Ojojoi, kažkaip panašiau į norinčiųjų priaugti klubą
Airise, bet kitą savaitę sversiesi iš ryto, ir dar prisilaikysi per savaitę tai žiūrėki to buvusio pliuso nekas ir bebus likę
Eglutyte, su tavo užsisipyrimu ir stropumu tikiu kad greit numesi tą pliusiuką. Bet būtinai čia lankykis, nors ir kaip sektųsi, čia kaip sąžinės priekaištas veikiame, bent jau man
Sveikos.as vakar neprisidaviau, nes vakare tik is pajurio grizau.
.o ten galybe vafliu sokoladiniu, velyvais vakarienes ir t.t...Na vasara yra vasara o atostogos tam ir atostogos
Bet jos jau man baiges, taigi sian iskrova. Turiu bent pliusa iki penktad. panaikint
.o ten galybe vafliu sokoladiniu, velyvais vakarienes ir t.t...Na vasara yra vasara o atostogos tam ir atostogos
Bet jos jau man baiges, taigi sian iskrova. Turiu bent pliusa iki penktad. panaikint
Sveikutes.
Ingridele, nuo kada pradejau valgyt bele ka ir nesisvert.
Jerda, na tikiuosi neuzsibuti su siuo svoriu. Siandien jau "draugauju" su maistu. Rytoj eisiu sportuot. Noriu grizt i savo rezima.
Mano meniu sian toks:
Avizine kose su riesutu sviestu, vaisiais ir granola + kava su pienu.
Dubenelis arbuzo su laimo sultimis (pabandykit ir jus, gal patiks, as darbe daviau paragauti kolegoms, tai visiem patiko) ir puse banano.
Vistienos file grill su ryziais ir salotom is agurko, pomidoro, avokado ir svoguno.
Vakare planuoju pasidaryti ledu is banano su vaisiais.
Tikiuosi nesubludysiu.
Ingridele, nuo kada pradejau valgyt bele ka ir nesisvert.
Jerda, na tikiuosi neuzsibuti su siuo svoriu. Siandien jau "draugauju" su maistu. Rytoj eisiu sportuot. Noriu grizt i savo rezima.
Mano meniu sian toks:
Avizine kose su riesutu sviestu, vaisiais ir granola + kava su pienu.
Dubenelis arbuzo su laimo sultimis (pabandykit ir jus, gal patiks, as darbe daviau paragauti kolegoms, tai visiem patiko) ir puse banano.
Vistienos file grill su ryziais ir salotom is agurko, pomidoro, avokado ir svoguno.
Vakare planuoju pasidaryti ledu is banano su vaisiais.
Tikiuosi nesubludysiu.
Jo mano "pasiekimai" lentutej nekaip atrodo...
Vakar meniu belekoks buvo su 2400 kcal mazdaug primeciau... Gimsiukas atsvestas
O saindien irgi visokiu nesamoniu po gimsiuko dar naikinau bet baigiu su 1690 kcal, nu tai puse bedos
Meniu tai parodyt kokiasnesamones galima valgyt
Psr simtalapio gabaliukas (kcal bomba), du gabaliukai daktariskos desros, mazas agurkelis 380 kcal
Pietus: kopustu sriuba su greitine, 2 mazi kalakutienos kukuliukai, juodos duonos su liezuvio vyniotiniu 560 kcal
Uzkandziai: latte kava, obuoliukas nedidelis, vel simatalapio gabaliukas, vaisiniai ledai 480 kcal
Vakariene: pomidorai, svogunai uzpilti kefyru 270 kcal
Siandien apsikirpau, nusidaziau plaukus... Ruosiuos i darba ... Jau pirmadieni ech nesinori
O saindien irgi visokiu nesamoniu po gimsiuko dar naikinau bet baigiu su 1690 kcal, nu tai puse bedos
Meniu tai parodyt kokiasnesamones galima valgyt
Psr simtalapio gabaliukas (kcal bomba), du gabaliukai daktariskos desros, mazas agurkelis 380 kcal
Pietus: kopustu sriuba su greitine, 2 mazi kalakutienos kukuliukai, juodos duonos su liezuvio vyniotiniu 560 kcal
Uzkandziai: latte kava, obuoliukas nedidelis, vel simatalapio gabaliukas, vaisiniai ledai 480 kcal
Vakariene: pomidorai, svogunai uzpilti kefyru 270 kcal
Siandien apsikirpau, nusidaziau plaukus... Ruosiuos i darba ... Jau pirmadieni ech nesinori
Airise grazus labai tavo meniukas saunuole. Svarbu vakare nepaslyst.
O tai arbuza tiesiog supjaustai kubeliais ir apslakstai laimo sultim? Nezinau... As siaip citrinu nemegeja, bet gal reiks pabandyt kada idomumo delei
O tai arbuza tiesiog supjaustai kubeliais ir apslakstai laimo sultim? Nezinau... As siaip citrinu nemegeja, bet gal reiks pabandyt kada idomumo delei
QUOTE(eglutyte @ 2016 07 30, 18:37)
Jo mano "pasiekimai" lentutej nekaip atrodo...
Na, mano "pasiekimai" dar geresni. Vakar meniu belekoks buvo su 2400 kcal mazdaug primeciau... Gimsiukas atsvestas
Jeigu gerai suprantu, tai gimtadienis vakar tavo buvo? Ot, sveikinimai, nors ir paveluoti. Linkiu visu svajoniu issipildymo ir lengvo kelio sveiko ir tobulo kuno link.
O kas tas pomidorai ir svogunai su kefyru? Idomiai skamba.
QUOTE(eglutyte @ 2016 07 30, 18:56)
Airise grazus labai tavo meniukas saunuole. Svarbu vakare nepaslyst.
Niu, visai gerai sian laikiausi. Atlaikiau tvarkingai, daugiau valgyt nezadu. Atsinesiau is bibliotekos knygu. Dabar skaitau Alchemika. Geda, kad tik dabar, bet geriau veliau negu niekad. O tai arbuza tiesiog supjaustai kubeliais ir apslakstai laimo sultim? Nezinau... As siaip citrinu nemegeja, bet gal reiks pabandyt kada idomumo delei
Taip, tiesiog apslakstyti laimo sultimis. Duoda toki idomesni skoni. Su rugstele. As dabar visad taip valgau. Niam.