Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Jerda @ 2016 07 21, 18:54)
Aš čia sukiojuosi, kasdien, bet tik tylokai smile.gif
Jei iš čia išeičiau tai garantuotai pasileisčiau  blush2.gif O dabar vis kaip stabdis koks rolleyes.gif

Aha, lygiai dėl to pačio ir aš čia trinuos thumbup.gif niu ką, tikėkimės ryt neraudonuosim VĖL bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. praleidau prisidavima, druskininkus buvau. Artimieji grize tai nuodemiu dariau. ..Vakar tai del pms kimsau viska is eiles doh.gif ziauru buvo. sian iskrova...
Tai ryt nieko gero nepriduosiu...
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 07 21, 20:00)
Aha, lygiai dėl to pačio ir aš čia trinuos  thumbup.gif  niu ką, tikėkimės ryt neraudonuosim VĖL  bigsmile.gif  blush2.gif

Aš irgi to tikiuosi nors... ir kokio velnio aš vakare dar pica kepiau doh.gif Na namuose tikro maisto nebelabai buvo, o maximoje vistienos dešros 2 už vieną kainą nusipirkau, na neskani zaraza, tik su pica man ją suvalgys biggrin.gif man tikras maistas tai šiltas, naminis maistas, ne jokie pusgaminiai, pusfabrikačiai ar sumuštiniai. Pica irgi prie nemaisto skaitytusi, jei nebūtų pilnai naminė, viską pati kepu. Mat į darbą dar man ir dukrai reikia įsidėti kažko valgomo. Dukra mažytė, smulkutė bet kai pradėjo dirbti tai kerta kaip vyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2016 07 21, 20:12)
Sveikos. praleidau  prisidavima,  druskininkus buvau. Artimieji grize tai nuodemiu dariau. ..Vakar tai del pms  kimsau viska is eiles doh.gif ziauru buvo. sian iskrova...
Tai ryt nieko gero nepriduosiu...

drinks_cheers.gif draugė mano, aš ir buvau Druskininkuose, tik prieš porą savaičių biggrin.gif ir pmsas mane baisiai valdo visą savaitę, bet šiandien ir vakar be vakarienės apsiėjau, tai bus matyt ką rytojus parodys lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Mazytis zingsnelis priekin 113.9 -0,3kg
Atsakyti
Labas rytas, mano svoris tas pats - 89.9 kg.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif prabudau kažkokia užtinus (žiedai ant pirštų nesisuka), bet svoris PAGALIAU nudžiugino 81.7 kg thumbup.gif toliau reikia neatsipalaiduoti blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

As dar nesisveriau. Uzsukau tik pasidziaugti jusu minusiukais. thumbup.gif Saunuoles. thumbup.gif

Tiesa, Caramelia, klausei kur as ta sodyba bukinau, tai ju tinklalapy. Ten yra rezervacijos sistema, na bent jau taip uzvadinta ta nesamone. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 22 liepos 2016 - 06:36
QUOTE(Airisė @ 2016 07 22, 07:35)
Labas rytas. 4u.gif

As dar nesisveriau. Uzsukau tik pasidziaugti jusu minusiukais. thumbup.gif  Saunuoles. thumbup.gif

Tiesa, Caramelia, klausei kur as ta sodyba bukinau, tai ju tinklalapy. Ten yra rezervacijos sistema, na bent jau taip uzvadinta ta nesamone. smile.gif

Nu joooo tada. Stebisi dar kaip čia užsakinėji lotuliukas.gif verslininkai skaitos...

Šiandien varysiu į kirpyklą ir manikiūrą, pedikūrą darytis, kaip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Labuka. Pas mane 84.7 taigi nieko nepasistumejau, gerai kad ne pliusas.pavydziu caramel ai grazus skaiciaus rolleyes.gif iki.varau kaiman
Atsakyti
user posted image

Saunules. thumbup.gif Visoms po baliona. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sveikutes.

Isleidom viesnia (buvo pizamu vakarelis pas maniske vakar, tai drauge jos nakvojo pas mus), vyras is zvejybos grizo, as apsikuopiau, valgyt padariau. Jauciu reik knyga paskaityt. Puse tik liko. Reik i biblioteka grazint. Vadinasi Sirdies galia. Tokia psichologine. Bandysiu taikyti joje aprasytus metodus. biggrin.gif

Sudejau dukros isaugtu rubu 3 didelius maisus, vesiu ryt drauges dukrai. Tuo paciu ir piknikiuka apturesim. Tikiuosi oras geras bus. unsure.gif
Atsakyti
Dėkui Airisei už lentutę, viską gerai apskaičiavau, jei praetą savaitę nebūtum įkėlusi , šią būčiau vis vien raudonavusi, o dabar nors mažytis žingsniukas pirmyn bigsmile.gif
Šermukšnėli, nepavydėki, geriau pažiūrėki į mano svorį ir apsidžiauki savuoju mirksiukas.gif
Aš tai pasigendu Eglutytės su Fėja, tokios entuziastingos buvo ir ... dingo
Atsakyti