Aš šiandien pusiau gerai atsilaikiau, tik vieną pyrago gabalėlį suvalgiau priešpiet, liko pora savaičių iki atostogų, pasistengsiu prisilaikyti kiek gausis

Sveikos.

Musu saunuoles.
Tedi
milda.25
Jerda
Ant gedos stulpo smagiai supasi Airise su Caramelia.

Musu saunuoles.

QUOTE(Airisė @ 2016 06 03, 22:55)
Sveikos.

Musu saunuoles.
Tedi
milda.25
Jerda

Musu saunuoles.

Ačiū už lentukę, ale kokios mudvi abi grakščios

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 06 03, 21:57)
Nu nesakyk. Kaip gazeles. 
Kokia zirafa radau.

Labai tiktu i musu temute.
QUOTE(Airisė @ 2016 06 03, 23:01)

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 06 03, 22:38)
Taip perfrazavai, kad pagalvojau, jog izeidziau. 

Zo, einu miegot, nes jau galva nebeverda. Siandien jau norejau teksti pareiskima del isejimo is darbo. Dabar tai planuoju padaryti pirmadieni.

QUOTE(Airisė @ 2016 06 03, 23:44)
Taip perfrazavai, kad pagalvojau, jog izeidziau.
As turejau omeny, kad ji tikrai virs 100 sveria. 
Zo, einu miegot, nes jau galva nebeverda. Siandien jau norejau teksti pareiskima del isejimo is darbo. Dabar tai planuoju padaryti pirmadieni.

Nu aš sau tiesiogiai pritaikiau ir kitoms aukšatūgėms žirafoms

oij už tą darbą

Kodel taip yra, kad penktadieni svoris buna mazesnis o sestadieni visada sokteli nors tikrai nevalgiau daugiau nei visada
QUOTE(milda.25 @ 2016 06 04, 08:05)
Kodel taip yra, kad penktadieni svoris buna mazesnis o sestadieni visada sokteli nors tikrai nevalgiau daugiau nei visada
Gal pasyvesnė būni penktadieniais nei šiokiom dienom. Mažiau judėjimo atsiliepia

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 06 04, 08:11)
Gal pasyvesnė būni penktadieniais nei šiokiom dienom. Mažiau judėjimo atsiliepia
užtai ir rekomenduojama svertis ne daugiau kaip kartą per savaitę tuo pačiu metu 

O man reikia dazniau svertis kad pastebeciau kada svoris pradeda dideti kad laiku speciau sisiimti