Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 07 16, 14:22)
Niu, ponios, kaip savaitgaliaujat? wink.gif

Labukas 4u.gif oras šiandien geras, tai su vyru aplinką tvarkomės, žolę pjaunam ax.gif
Atsakyti
Tadam!
user posted image

As ledus pasigaminau. Is banano ir riesutu sviesto. Niam. cool.gif

Parsisiunciau zymuji Pokemon Go zaidima. Ale serveris uzluzo, nes per daug jungimusi. lotuliukas.gif Norejau pracekint del ko toks aziotazas.

user posted image
Atsakyti
Niu ką, vakar truputį pagriešijau, bet šiandien labai tvarkingai praleidau mitybos atžvilgiu, neliko jokių sąžinės priekaištų sau. Bet turėtų šią sav. būti pms, tai truputį bijau. Ant nuotaikos jau dabar jaučias biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 07 17, 21:02)
Bet turėtų šią sav. būti pms, tai truputį bijau. Ant nuotaikos jau dabar jaučias  biggrin.gif  doh.gif

Čia ne tau bijoti, o tavęs bijoti reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Ruosiuos i darba. angel_sadangel.gif Dar nezinau kiek man reiks atidirbti. Ketvirtadieni prase iki rugsejo, vakar sake iki liepos pabaigos. doh.gif Patys neapsisprendzia. O as dar sukauptas dvi laisvas dienas turiu, tai jeigu man neleis ju isnaudoti bus gun_bandana.gif
Tai tokios nuotaikos pas mane. biggrin.gif Ka jus?

Tiesa, buvau internetu rezervavus sodyba rugpjucio 15 dienai, keliom parom. Ta padariau pries pora men. Skambinau pries kelias savaites pasitikslint ar viskas ok, tai pasirodo mano rezervacija negalioja. doh.gif Nes as "internetu galiu daug nesamoniu prirezervuoti, ir ar kokia nors sodyba leidzia rezervuoti online". Nors uzrezervavus gavau i elpasta info, kad namukas rezervuotas. Ir nebuvo nieko parasyta kad reikia susisiekti ar tai kuo skubiau avansa sumoketi. Tai zodziu, pradejo dar ta bona man aiskint kazka, tai vos susilaikiau nepasiuntus jos toli toli. Jeigu kam idomu tai sodyba "Dvilypio slenis". Suskiai. bash.gif Visur dabar antireklama varysiu. Tegul zinosi. cool.gif
Atsakyti
Airise, užjaučiu dėl nenusisekusio užsakymo 4u.gif nu bet ir pasitaiko kokių chamų doh.gif

Man tai šiandien mėnesinės pramušė, tai guliu visa išsipūtus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 07 19, 20:08)

Man tai šiandien mėnesinės pramušė, tai guliu visa išsipūtus doh.gif

Man irgi, bet šiandien gerai jaučiuosi, žiūrėsim kaip ryt bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 07 19, 07:38)

Tiesa, buvau internetu rezervavus sodyba rugpjucio 15 dienai, keliom parom. Ta padariau pries pora men. Skambinau pries kelias savaites pasitikslint ar viskas ok, tai pasirodo mano rezervacija negalioja. doh.gif Nes as "internetu galiu daug nesamoniu prirezervuoti, ir ar kokia nors sodyba leidzia rezervuoti online".

Nu nieko sau blink.gif per kur tu rezervavais? Aį per bookings Palangoj užsisakiau, tikiuos neapšauks prisistačius vietoj biggrin.gif

Aš neivaldau su ėdimu, nes net nevalgau jau... žiaurus pmsas, buvau pamiršus tą jausmą doh.gif nėra nuotaikos juodai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 07 19, 20:28)
Nu nieko sau blink.gif per kur tu rezervavais? Aį per bookings Palangoj užsisakiau, tikiuos neapšauks prisistačius vietoj biggrin.gif

Aš neivaldau su ėdimu, nes net nevalgau jau... žiaurus pmsas, buvau pamiršus tą jausmą  doh.gif  nėra nuotaikos juodai verysad.gif

Mes su vyru ir Palangoje rezervavome, bet jau ir pradinę įmoką sumokėjom, tai tikiuosi bus gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 07 19, 21:39)
Mes su vyru ir Palangoje rezervavome, bet jau ir pradinę įmoką sumokėjom, tai tikiuosi bus gerai g.gif

Aš vakar susisiekiau, sakė viskas ok biggrin.gif pradinės įmokos nereikėjo, tik kreditinės duomenų.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif nu ir ramuma čia unsure.gif vasara padarė savo, tikėkimės rudeniop suaktyvėsim, nes jau net ir aš galvoju apie lindimą į pogrindį, kažkaip neliko čia jokio palaikymo lotuliukas.gif bet susikaupiu vis ir geriau vistiek čia sukiojuos, kad visiškai nepasileisčiau laukais doh.gif varysiu šiandien į savo masažą, nu laaaabai man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 07 21, 08:52)
Labas rytas  4u.gif  nu ir ramuma čia unsure.gif  vasara padarė savo, tikėkimės rudeniop suaktyvėsim, nes jau net ir aš galvoju apie lindimą į pogrindį, kažkaip neliko čia jokio palaikymo  lotuliukas.gif  bet susikaupiu vis ir geriau vistiek čia sukiojuos, kad visiškai nepasileisčiau laukais doh.gif  varysiu šiandien į savo masažą, nu laaaabai man patinka wub.gif

Aš čia sukiojuosi, kasdien, bet tik tylokai smile.gif
Jei iš čia išeičiau tai garantuotai pasileisčiau blush2.gif O dabar vis kaip stabdis koks rolleyes.gif
Atsakyti