Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(frolka25 @ 2016 07 15, 15:12)
Sveikos mergaites 4u.gif ziuriu bimbinejat kas sau ax.gif as tai auginu  nestuke.gif  sekmingai,sonkauliai apspardomi kaip reikalas,vis dar slapukas ir manau suzinosiu per gimdima kas bus  wub.gif kai svajojau nevaziuot su 100 vel gimdyt, tai itariu visgi teks,nes jau perlipau 9 zona ax.gif bet uztat bus spyris greiciai grizt atgal pas jus thumbup.gif

Labuka wub.gif aha, tema visai pridvėsus, atostogaujam skaitos doh.gif na, bet vasarą visad taip biggrin.gif uij smagu tau auginti nestuke.gif ir orai labai tinkami, atvėsę wub.gif kip įdomu laukti staigmenos, man niekad neteko bigsmile.gif kada tavo terminas primink? Gal nespės iki 100 užaugt mirksiukas.gif nors, man pačiai, ant galo svoris augo labiausiai doh.gif lauksim grįžtant kiek reikės, kaip matai čia nelabai kas vyksta, neskubėk biggrin.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 07 15, 06:14)
Labas rytas 4u.gif  89.9 kg.

QUOTE(Jerda @ 2016 07 15, 06:24)
Labas rytas. Ateinu po atostogu, nulipau nuo svarstyklių kaip maišu trenkta. 114.2  doh.gif per dvi savaites vos ne 2 kg plius.

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 07 15, 10:25)
Labas rytas, panašu, kad ne gana to prisilaikymo, 82.7 kg  doh.gif  susinervavau, nes tikėjau bent jau nulio, bet tikrai ne pliuso... niu vadinas stipriau reikia laikytis blush2.gif

Šiandien visos su pliusais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 07 15, 15:22)
Labuka wub.gif  aha, tema visai pridvėsus, atostogaujam skaitos  doh.gif  na, bet vasarą visad taip biggrin.gif  uij smagu tau auginti nestuke.gif  ir orai labai tinkami, atvėsę  wub.gif kip įdomu laukti staigmenos, man niekad neteko bigsmile.gif  kada tavo terminas primink? Gal nespės iki 100 užaugt  mirksiukas.gif  nors, man pačiai, ant galo svoris augo labiausiai doh.gif  lauksim grįžtant kiek reikės, kaip matai čia nelabai kas vyksta,  neskubėk  biggrin.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

09.23 terminas,kad pradzioj neaugo neaugo,o paskutini men tai net +5 priaugau blush2.gif tai taip,pirma reik pasigimdyt ,o paskui bus matyt kada pareisiu I tema ax.gif nu as dar turiu galimybe suzinot kas bus per echo rugpjucio men,bet dabar galvoju ar verta klaust kai jau beveik nestumo galas bus ax.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Svoriukus irasiau, bet gal lentutes nekelsiu. biggrin.gif Nebent norit? g.gif

As tai nesisveriau. blush2.gif Siandien pasiemiau laisvadieni, tai nuvarem su maze i ikea, tada siaip paslankiojom po pardes.

Vakar pranesiau savo vadovui, kad iseinu is darbo. Tai sake pirmadieni nores vel su manim pasikalbeti ar neapsigalvojau. O siaip, sureagavo visai gerai. smile.gif Laukiu nesulaukiu kada jau is ten iseisiu.
QUOTE(frolka25 @ 2016 07 15, 16:33)
09.23 terminas,kad pradzioj neaugo neaugo,o paskutini men tai net +5 priaugau blush2.gif tai taip,pirma reik pasigimdyt ,o paskui bus matyt kada pareisiu I tema ax.gif  nu as dar turiu galimybe suzinot kas bus per echo rugpjucio men,bet dabar galvoju ar verta klaust kai jau beveik nestumo galas bus ax.gif
Malonus rupesteliai. wub.gif Kaip greit tas laikas bega...
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 07 15, 18:41)
Sveikutes.

As tai nesisveriau. blush2.gif Siandien pasiemiau laisvadieni, tai nuvarem su maze i ikea, tada siaip paslankiojom po pardes.

Vakar pranesiau savo vadovui, kad iseinu is darbo. Tai sake pirmadieni nores vel su manim pasikalbeti ar neapsigalvojau. O siaip, sureagavo visai gerai. smile.gif Laukiu nesulaukiu kada jau is ten iseisiu.
Malonus rupesteliai. wub.gif Kaip greit tas laikas bega...

Gal jau tu jos ir nekelk doh.gif lotuliukas.gif

O kodėl nori išeiti iš darbo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 07 15, 18:45)
O kodėl nori išeiti iš darbo? g.gif
Ne mano tiesiog. Ir siaip, per didelis kruvis, per daug streso, nepatinka vadovai o ir imones poziuris i darbuotoja man nepriimtinas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 15 liepos 2016 - 19:56
QUOTE(Airisė @ 2016 07 15, 19:55)
Ne mano tiesiog. Ir siaip, per didelis kruvis, per daug streso, nepatinka vadovai o ir imones poziuris i darbuotoja man nepriimtinas. smile.gif

Suprantu 4u.gif jei turėčiau galimybę taip pat keisčiau darbą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 07 15, 20:37)
Suprantu 4u.gif  jei turėčiau galimybę taip pat keisčiau darbą  blush2.gif
O kodel manai, kad neturi?
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 07 15, 19:41)
Sveikutes.

Vakar pranesiau savo vadovui, kad iseinu is darbo. Tai sake pirmadieni nores vel su manim pasikalbeti ar neapsigalvojau.

Aij, gali kelt, gali nekelt, jau kas prisidavėm.ir taip apsigėdinom prieš save lotuliukas.gif
Jau geriau ir aš būčiau nesisvėrus, pikta kai taip dedant pastangas rezultatas priešingas, kad ir ne 100% sąžiningai, bet vistiek lotuliukas.gif doh.gif juhuuu sveikinu priėmus sprendimą.ir pranešus, šaunuolė,kad nesikankini nepatinkančiam darbe, gyvenimas tam per trumpas ir per brangus wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gal net geriau kad keltum. Geras spyris i sedyne butu. O ir kita savaite jau be pliusu pradetume. Matytume tikraja savaites pazanga.
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif

Caramelia, aciu. smile.gif As irgi dziaugiuosi. Aisku baisu, bet neprapulsiu. rolleyes.gif
QUOTE(Jerda @ 2016 07 16, 05:45)
Gal net geriau kad keltum. Geras spyris i sedyne butu. O ir kita savaite jau be pliusu pradetume. Matytume tikraja savaites pazanga.
Ok, vakare ikelsiu. Dabar einu tvarkytis. doh.gif
Atsakyti
Niu, ponios, kaip savaitgaliaujat? wink.gif man visai suveikė tas pliusas, nėra noro nesąmonių valgyt, tiksliau yra, bet dar stipriau laikausi 😀 reikia man psichologiški jau gero minuso, kad nepalūžt ir nepasileist į atostogas visom prasmėm bigsmile.gif nervai ima, tiek nedaug iki to tikslo, o taip sunkiai sekas doh.gif o noriu pasiekti jį verkiant, bent jau iš 8 zonos išeiti...
Atsakyti