Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas.kaip mane uzknisa toks oras...neturiu ka rengtis doh.gif vasaros noriu .prie ezeriuko noriu...man juk atostogos doh.gif
Atsakyti
Mes tai šiandien buvom Lenkijoje, Augustove, plaukiojome Augustovo kanalais, visai smagiai praėjo dienukė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 07 09, 23:18)
Mes tai šiandien buvom Lenkijoje, Augustove, plaukiojome Augustovo kanalais, visai smagiai praėjo dienukė  ax.gif

Fainai.cia gal is makaliaus kelione ane?

Ka veikiat pupos? As sian namie tinginiauju tikras sekmadienis. 😊
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2016 07 10, 12:24)
Fainai.cia gal is makaliaus  kelione ane?

Ka veikiat pupos? As sian namie  tinginiauju tikras  sekmadienis. 😊

Labukas 4u.gif
Ne, čia mes su draugais susiplanavom ir nuvažiavom, aš netoli Lenkijos gyvenu, tai mums gal 70 km tik iki Augustovo ax.gif

Aš dabar jau irgi tinginiauju ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kaip nuotaikos? Aš bandau grįžti į doros kelią, ale labai sunkiai sekas. Bet stengiuos bent visiškai neatsipalaiduot bigsmile.gif svarbiausia nesipliusuot ir būsiu laiminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 07 12, 12:06)
Sveikos 4u.gif  kaip nuotaikos? Aš bandau grįžti į doros kelią, ale labai sunkiai sekas. Bet stengiuos bent visiškai neatsipalaiduot  bigsmile.gif  svarbiausia nesipliusuot ir būsiu laiminga  thumbup.gif

Labukas 4u.gif aš ir stengiuosi nepasiduot ir nepamest motyvacijos, nors kartais labai sunku buna doh.gif
Atsakyti
Žiūriu čia visiška ramuma. Kaip sekasi? Man tai gerai, kol neatsistoju ant svarstyklių ar nepasižiūriu kaip atrodau doh.gif Jau tikrai ne skysčiai kaupiasi, o lašiniukai verysad.gif Būtinai reikia susiimti, nes nė nepajausiu kaip grįšiu prie pirmykščių 119kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 07 14, 08:50)
Žiūriu čia visiška ramuma. Kaip sekasi? Man tai gerai, kol neatsistoju ant svarstyklių ar nepasižiūriu kaip atrodau  doh.gif Jau tikrai ne skysčiai kaupiasi, o lašiniukai verysad.gif  Būtinai reikia susiimti, nes nė nepajausiu kaip grįšiu prie pirmykščių 119kg doh.gif

Aš laikausi kiek galiu, tikiuosi niekas nesikaupia, nes labai sukandus dantis prisilaikau kiek sugebu doh.gif nu laaaabai sunku atostogaujant protaut lotuliukas.gif bet čia tylu, tai nieko ir nerašau. Laikomės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 89.9 kg.
Atsakyti
Labas rytas. Ateinu po atostogu, nulipau nuo svarstyklių kaip maišu trenkta. 114.2 doh.gif per dvi savaites vos ne 2 kg plius.
Atsakyti
Labas rytas, panašu, kad ne gana to prisilaikymo, 82.7 kg doh.gif susinervavau, nes tikėjau bent jau nulio, bet tikrai ne pliuso... niu vadinas stipriau reikia laikytis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ziuriu bimbinejat kas sau ax.gif as tai auginu nestuke.gif sekmingai,sonkauliai apspardomi kaip reikalas,vis dar slapukas ir manau suzinosiu per gimdima kas bus wub.gif kai svajojau nevaziuot su 100 vel gimdyt, tai itariu visgi teks,nes jau perlipau 9 zona ax.gif bet uztat bus spyris greiciai grizt atgal pas jus thumbup.gif
Atsakyti