Labas rytas.kaip mane uzknisa toks oras...neturiu ka rengtis vasaros noriu .prie ezeriuko noriu...man juk atostogos
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 07 09, 23:18)
Mes tai šiandien buvom Lenkijoje, Augustove, plaukiojome Augustovo kanalais, visai smagiai praėjo dienukė
Fainai.cia gal is makaliaus kelione ane?
Ka veikiat pupos? As sian namie tinginiauju tikras sekmadienis. 😊
QUOTE(sermuksnelis @ 2016 07 10, 12:24)
Fainai.cia gal is makaliaus kelione ane?
Labukas
Ne, čia mes su draugais susiplanavom ir nuvažiavom, aš netoli Lenkijos gyvenu, tai mums gal 70 km tik iki Augustovo
Aš dabar jau irgi tinginiauju
Sveikos kaip nuotaikos? Aš bandau grįžti į doros kelią, ale labai sunkiai sekas. Bet stengiuos bent visiškai neatsipalaiduot svarbiausia nesipliusuot ir būsiu laiminga
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 07 12, 12:06)
Sveikos kaip nuotaikos? Aš bandau grįžti į doros kelią, ale labai sunkiai sekas. Bet stengiuos bent visiškai neatsipalaiduot svarbiausia nesipliusuot ir būsiu laiminga
Labukas aš ir stengiuosi nepasiduot ir nepamest motyvacijos, nors kartais labai sunku buna
Žiūriu čia visiška ramuma. Kaip sekasi? Man tai gerai, kol neatsistoju ant svarstyklių ar nepasižiūriu kaip atrodau Jau tikrai ne skysčiai kaupiasi, o lašiniukai Būtinai reikia susiimti, nes nė nepajausiu kaip grįšiu prie pirmykščių 119kg
QUOTE(Jerda @ 2016 07 14, 08:50)
Žiūriu čia visiška ramuma. Kaip sekasi? Man tai gerai, kol neatsistoju ant svarstyklių ar nepasižiūriu kaip atrodau Jau tikrai ne skysčiai kaupiasi, o lašiniukai Būtinai reikia susiimti, nes nė nepajausiu kaip grįšiu prie pirmykščių 119kg
Aš laikausi kiek galiu, tikiuosi niekas nesikaupia, nes labai sukandus dantis prisilaikau kiek sugebu nu laaaabai sunku atostogaujant protaut bet čia tylu, tai nieko ir nerašau. Laikomės
Labas rytas. Ateinu po atostogu, nulipau nuo svarstyklių kaip maišu trenkta. 114.2 per dvi savaites vos ne 2 kg plius.
Labas rytas, panašu, kad ne gana to prisilaikymo, 82.7 kg susinervavau, nes tikėjau bent jau nulio, bet tikrai ne pliuso... niu vadinas stipriau reikia laikytis
Sveikos mergaites ziuriu bimbinejat kas sau as tai auginu sekmingai,sonkauliai apspardomi kaip reikalas,vis dar slapukas ir manau suzinosiu per gimdima kas bus kai svajojau nevaziuot su 100 vel gimdyt, tai itariu visgi teks,nes jau perlipau 9 zona bet uztat bus spyris greiciai grizt atgal pas jus