Iškrovą atlaikiau, bet ryt vėl nusimato svečių ir baliukas namie. Och ta vasara ir atostogos
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 07 05, 19:41)
Iškrovą atlaikiau, bet ryt vėl nusimato svečių ir baliukas namie. Och ta vasara ir atostogos
Reikia džiaugtis atostogomis, nes jos greitai praeina
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 07 05, 21:41)
Jo ta vasara😏man ir jau atostogos, bet dab dar nieko. savaitgali artimieji grizta ...tada tai prasides, tai saslykiukai tai tas tai anas
Bet kiek imanoma stengsiuos laikytis,
QUOTE(sermuksnelis @ 2016 07 06, 18:48)
Jo ta vasara😏man ir jau atostogos, bet dab dar nieko. savaitgali artimieji grizta ...tada tai prasides, tai saslykiukai tai tas tai anas
Man darbo dienom ir lengviau laikyti nei savaitgali
Labas rytas su kava ir bananu nu vakar užšvenčiau. Vėl ne kokia savaitė... nu gal kitą bus geriau
Niu ką, ramuma čia kaip visad gerų ryt skaičiukų visoms aš šiandien tvarkingiau valgiau, ale kažin ar neraudonuot pavyks
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 07 07, 19:14)
Niu ką, ramuma čia kaip visad gerų ryt skaičiukų visoms aš šiandien tvarkingiau valgiau, ale kažin ar neraudonuot pavyks
Aš vakare tai arbūzo privalgiau
LaBs rytas, 82.3 kg
Labutis, pas mane 84.9 seip visa savaite graziai stengiausi, o svoris vietoj seip pikta biski, bet zinau kad buna taip, kaip kartais is niekur minusas...
Balandi us gaminu sveciam ikiuks
Balandi us gaminu sveciam ikiuks
Sveikutes.
Ingridele21
Caramelia ir sermuksnelis
Pirma karta pas mus lygiosios.
Ingridele, sveikinu perzengus i 8 zona.
Ingridele21
Caramelia ir sermuksnelis
Pirma karta pas mus lygiosios.
Ingridele, sveikinu perzengus i 8 zona.