Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Jerda @ 2016 06 28, 19:26)
Išeisi atostogų ar visai velniop darbas ??? blink.gif
Velniop. rolleyes.gif Laukiu bonusu ir atia. rolleyes.gif
Atsakyti
Jerda, į roll shaperius eisiu cool.gif kažkada labai patiko, noriu vėl bigsmile.gif

Airise, pasiilgau!!!

Aš šiandien nemažai vaikščiojau, tai bent tada neėdžiau, nes visą kitą laiką tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 28 birželio 2016 - 20:54
Labukas merginos 4u.gif man vakar iškrovą pavyko atlaikyt, šiandien ir gan neblogai sekėsi maitintis, penktadienį gal pavyks išvengti pliuso blush2.gif kaip jums sekasi maitintis? Ką dažniausiai renkatės vakarienei?
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 06 29, 17:29)
Labukas merginos 4u.gif  man vakar iškrovą pavyko atlaikyt, šiandien ir gan neblogai sekėsi maitintis, penktadienį gal pavyks išvengti pliuso blush2.gif  kaip jums sekasi maitintis? Ką dažniausiai renkatės vakarienei?

o kaip darei iškrovą? Koks meniukas?
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 29, 16:59)
o kaip darei iškrovą? Koks meniukas?

Pusryčiams - grikiai, pietums - grikiai, vakarienei - kefyras. Ir per diena vandenukas
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 06 29, 19:59)
Pusryčiams - grikiai, pietums - grikiai, vakarienei - kefyras. Ir per diena vandenukas

Na didžiausias pliusas tokios iškrovos- nereikia virtuvėje suktis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 06 28, 20:16)
Airise, pasiilgau!!!
Awwww wub.gif

Sveikutes! Atsizymiu, kad gyva. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 06 29, 21:06)
Na didžiausias pliusas tokios iškrovos- nereikia virtuvėje suktis bigsmile.gif

Na vyras valgyt vistiek norėjo - tai teko gamint lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. 112,5
Atsakyti
Labas rytas, 90.7 kg.
Atsakyti
Labas rytas, niu ką, prisiduodu ir aš, nes jei neprisidavinėsiu, tai žinau, kad visiškai nugrybausiu, ne vieną kartą jau pasimokius doh.gif biggrin.gif šįryt 82.5 kg, labai intensyviai nemesiu, bet bent jau stengsiuos pliusų neturėt. Vistik atostogos namie pas mamą wub.gif
Atsakyti
Sveikos, man vakar atostogos prasidejo. Tai temperatura uzkilo, pykino kol galiausiai siryt apsivemiau. Ir dar truputi viduriuoju. Priverstinis issivalymas. Katik buvo 87.0. Nevalgiau nieko nuo vakar pietu. Tik geriau mineralke. Prisiduodu kad neiskrisciau is cia
Atsakyti