Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(milda.25 @ 2016 06 18, 06:06)

As zinok save mazai riboju. Man per menesi buna kokia savaite, kada as naturaliai lengviau susilaikau nuo visko. Tai va kazkaip dabar toks metas buvo. Ir jauciu kad po jo ateis baisusis ryjimo periodas. Plius man lengviau kai silta. As cia man regis nuo kokio kovo. Tai sakyciau krenta per letai☺

Aš nuo kovo dabar 10 kg su trupučiu numetus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 06 18, 10:32)
Aš nuo kovo dabar 10 kg su trupučiu numetus smile.gif

10 kg skamba smagiai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 06 18, 12:52)
10 kg skamba smagiai.  thumbup.gif

Iš tikrųjų smagu drinks_cheers.gif dabar reiks stengtis, kad dar 10 kg nurident smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif

Ikeliu lentele.
user posted image

Musu saunuoles:
first.gif milda
second.gif sermuksnelis
third.gif Caramelia

Ant gedos stulpo Airise ir Jerda. doh.gif

Ka veikiat, panos? rolleyes.gif Mes vakar buvom aplankyti dukrytes stovykloje. Lankymo diena. Buvo man cia strioko ivarius. Pries pora dienu kazkas jai ikando i koja. Ciurnos srityje. Sake labai istino, tai stovykla nuveze ja i ligonine. Suleido ten vaistu, sako alergine reakcija prasidejo. Vakar apziurejau kojyte, tai viskas gerai dabar. Bet jau buvau pasiruosus ta pacia diena viska mest ir lekt i Ignalina pas ja. O zinot dar, kai nematai vaiko tai vaizduote isisiubuoja ohoho. doh.gif Anyway, dziaugiuosi, kad viskas gerai baiges. Sake patinka jai ten ir nori ir kitais metais ten vaziuoti. smile.gif
O siaip, stovyklos teritorija tai nerealiai graziai sutvarkyta, viskas apgalvota, zodziu dedu pliusa. Vat tik su organizacija pas juos skurdoka. doh.gif
Turejau vakar imones sventej dalyvaut, bet MB sian zvejot isvare, tai kompromisas buvo is mano puses, kad vakar varem pas dukra, o sian jis zvejoja. Balius nuplauke. lotuliukas.gif
Del meniu, tai negaliu susiimt. doh.gif Prisikemsu visokiu nesamoniu, o po to gailiuosi. Reikia gal motyvacini filmuka vel paziuret koki. g.gif
Atsakyti
Airise, (Reikia gal motyvacini filmuka vel paziuret koki. g.gif) o kokį motyvacinį žiūri?Ir man reikia...
Atsakyti
Buvau isvykus. Bet persivalgyt lyg nepersivalgiau. Manau manes ryt laukia iskrova. Jei bus daugiau nei penktadieni tai tikrai
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 06 19, 19:11)
Buvau isvykus. Bet persivalgyt lyg nepersivalgiau. Manau manes ryt laukia iskrova. Jei bus daugiau nei penktadieni tai tikrai

Aš vakar su daro kolektyvu Vilniuje buvom, pasidarėm išvyką ax.gif tai maisto buvo daugoka, bet šiandien gražiai laikiausi blush2.gif
Atsakyti
Airise, o cia gal gelezinkelieciu stovykla? Jei taip, tai ji nereali☺
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 19, 15:32)
Airise, (Reikia gal motyvacini filmuka vel paziuret koki. g.gif) o kokį motyvacinį žiūri?Ir man reikia...
Man labai padejo Fed up. Kai pirma karta paziurejau. smile.gif
QUOTE(milda.25 @ 2016 06 19, 19:24)
Airise, o cia gal gelezinkelieciu stovykla? Jei taip, tai ji nereali☺
Aha, Gal esi buvus joje? bigsmile.gif Papasakok. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 06 19, 23:14)
Man labai padejo Fed up. Kai pirma karta paziurejau. smile.gif
Aha, Gal esi buvus joje? bigsmile.gif Papasakok. 4u.gif

As buvau kaip vadove vienus metus labai senai. Man paciai buvo labai smagu. Renginiai vykdavo kas diena. Sokiai irgi kone kas diena. Vaikai visada priziurimi.

O as sian iskrovauju nes svoris ne tik kad ne toks kaip penktadieni bet net nebus po iskrovos toks. Pilnatis matyt mane pries mane pacia veikia. Ir kas blogiausia kad tikrai zinau jog skysciai cia neuzsilaike nes tikrai nedaug geriau. Nu penktadieni bus matyt. Stengsiuos. Nes is oro svoris tikiu kad neauga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milda.25: 20 birželio 2016 - 05:16
Labutis.as kol kas visai neblogai laikausi, nepersivalgiau iskrovausiu zadu treciadieni daryti
Atsakyti
Ku ku panelytes bigsmile.gif geri orai visos turi ka veikt ane?as sian pasisveciavimo tai nuo praeito prisidavimo 400g pliuso, tai skaityt gan gerai, po iskrovos Turetu but. Jei kur per jonines nesuklupsiu☺
Atsakyti